Articolul precedentCopiii şi merii
  Articolul următorPerii din cap, toți ne sunt numărați

  Minunea lui Kerry

  Căci niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere. – Luca 1:37

  Îmi amintesc totul de parcă ar fi fost ieri. Într-o zi de luni, pe când mă pregăteam să merg la lucru, a sunat tatăl meu. Cuvintele lui au fost criptice:

  – Sunt pregătiţi să o scoată pe Kerry de la aparate.

  Eram derutată. Ştiam doar o singură persoană cu numele Kerry, pe verişoara mea, care avea douăzeci şi ceva de ani. Am încercat să înţeleg ceva din propoziţia lui.

  – Care Kerry? l-am întrebat.

  – Verişoara ta, veni răspunsul lui, cu o voce tremurândă.

  Apoi mi-a explicat că ea suferise o criză cu o sâmbătă în urmă şi de atunci fusese în stare de inconştienţă. Doctorii o declaraseră în moarte cerebrală deoarece nu mai reacţiona deloc după acea criză. Personalul medical urma să o scoată de la aparate fie mai târziu în ziua aceea, fie în ziua următoare.

  I-am spus tatălui meu că nu puteam concepe. Verişoara mea nu avusese tulburări convulsive, aşa că l-am întrebat din ce cauză ajunsese în acea stare. În familia mea, nicio persoană tânără nu mai fusese bolnavă, cu atât mai puţin să fie vorba de deces. Tatăl meu, care nu este creştin, mi-a spus:

  – De obicei, nu mă rog, dar acum să ştii că mă rog.

  Şi eu am început să mă rog pentru ceea ce părea imposibil – ca Dumnezeu să o vindece pe verişoara mea şi să ne-o redea din mâinile reci ale morţii. După ce ne-am rugat, am postat pe o reţea de socializare şi i-am rugat pe prietenii mei, soldaţi ai rugăciunii, să ne ajute să ne rugăm pentru o minune.

  În acea zi, L-am rugat pe Dumnezeu să ne dea un semn care să ne arate că verişoara mea va trăi. La serviciu, mintea mi-a fost absentă, mă rugam în fiecare clipă pentru vindecarea lui Kerry. Apoi am mers acasă. În baie aveam un corp de iluminat cu mai multe becuri. Unul dintre becuri nu mai ardea de mai bine de o săptămână, dar nu avusesem timp să îl schimb. În acea seară am aprins lumina şi, spre uimirea mea, becul a funcţionat din nou. Am început să plâng, deoarece am ştiut că acela a fost un semn că verişoara mea urma să trăiască. Ah, ce analogie! Dumnezeu mi-a dat asigurarea că verişoara mea, care fusese declarată moartă, avea să trăiască – la fel ca becul meu aparent „mort”, dar care acum lumina din nou.

  Kerry s-a recuperat complet şi între timp a născut o fetiţă frumoasă. Dumnezeu a făcut imposibilul pentru Kerry. De ce să nu crezi că El va face imposibilul şi pentru tine?

  Doamne, am văzut că Tu poţi face imposibilul! Te rog să faci ceea ce pare imposibil pentru noi astăzi! Dă-ne răbdarea de a Te aştepta şi credinţa de a şti că Tu Te ocupi de toate nevoile noastre!


  Shree Mundy

  Minunea lui Kerry - 2020. Doamne, am văzut că Tu poţi face imposibilul! Te rog să faci ceea ce pare imposibil pentru noi astăzi! Dă-ne răbdarea de a Te aştepta şi credinţa de a şti că Tu Te ocupi de toate nevoile noastre!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...