Articolul precedentIsten megszabadít
  Articolul următorCuvântul Domnului este autosuficient

  „Mă voi întoarce”

  Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. – Ioan 14:3

  Cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată a fost pregătirea pentru plecarea soţului meu în armată, în anul 2003. Faptul că sufletul meu pereche şi tovarăşul meu urma să se avânte în necunoscut era devastator pentru mine. Eu şi copiii rămâneam acasă.

  Pentru prima dată în viaţă rămâneam singură. Rudele mele erau la mii de kilometri depărtare şi nu puteam să le cer să vină să stea cu mine. Aveau şi ei viaţa lor. Trebuia să mă descurc singură. Nu mă deranja să stau o săptămână fără soţul meu, se mai întâmplase şi înainte. Dar, de această dată, era altceva. Soţul meu urma să plece într-un loc în care nu prea putea să ia legătura cu mine. Îmi făceam griji pentru siguranţa şi bunăstarea lui.

  Am încercat să ne pregătim mental pentru plecarea lui, asigurându-ne constant unul pe celălalt că urma să ne revedem. Am plătit toate facturile în avans, astfel încât singura mea grijă să fie binele copiilor. Casa mea părea acum un depozit. Era plină de provizii de hrană. Tot ce trebuia să mai fac era să cumpăr cele strict necesare în fiecare săptămână. Ne-am rugat în fiecare zi, căutând sfat şi călăuzire din partea lui Dumnezeu. Ştiam că Dumnezeu era singurul care putea hotărî dacă soţul meu trebuia să plece sau nu.

  În cele din urmă, a sosit şi ziua pe care nu o aşteptam deloc. În timp ce mergeam spre autobuz, soţul meu mi-a şoptit blând la ureche: „Mă voi întoarce înainte să îţi dai seama!”

  Zâmbind, l-am sărutat şi ne-am luat rămas bun. Nu îmi mai făceam griji. Aveam speranţa că Dumnezeu urma să îl aducă înapoi acasă, sănătos şi în siguranţă.

  Când a fost pe acest pământ, Hristos le-a spus ucenicilor Lui că urma să plece să ne pregătească un loc mai bun (vezi Ioan 14:1-3). El a promis că Se va întoarce să ne ia acasă. L-am crezut pe soţul meu când mi-a promis că se va întoarce. Dacă pot avea încredere în soţul meu, care este un muritor de rând, cu siguranţă că îl pot crede pe Mântuitorul nostru când a spus că Se va întoarce.

  Isus a promis: „Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14:3).

  De-abia aştept să îl văd pe Domnul în toată slava Lui, întorcându-Se aşa cum a făgăduit!


  Diantha Hall-Smith

  „Mă voi întoarce” - 2020. El a promis că Se va întoarce să ne ia acasă. L-am crezut pe soţul meu când mi-a promis că se va întoarce. Dacă pot avea încredere în soţul meu, care este un muritor de rând, cu siguranţă că îl pot crede pe Mântuitorul nostru când a spus că Se va întoarce.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...