Articolul precedentIsten megszabadít
  Articolul următorCuvântul Domnului este autosuficient

  „Mă voi întoarce”

  Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. – Ioan 14:3

  Cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată a fost pregătirea pentru plecarea soţului meu în armată, în anul 2003. Faptul că sufletul meu pereche şi tovarăşul meu urma să se avânte în necunoscut era devastator pentru mine. Eu şi copiii rămâneam acasă.

  Pentru prima dată în viaţă rămâneam singură. Rudele mele erau la mii de kilometri depărtare şi nu puteam să le cer să vină să stea cu mine. Aveau şi ei viaţa lor. Trebuia să mă descurc singură. Nu mă deranja să stau o săptămână fără soţul meu, se mai întâmplase şi înainte. Dar, de această dată, era altceva. Soţul meu urma să plece într-un loc în care nu prea putea să ia legătura cu mine. Îmi făceam griji pentru siguranţa şi bunăstarea lui.

  Am încercat să ne pregătim mental pentru plecarea lui, asigurându-ne constant unul pe celălalt că urma să ne revedem. Am plătit toate facturile în avans, astfel încât singura mea grijă să fie binele copiilor. Casa mea părea acum un depozit. Era plină de provizii de hrană. Tot ce trebuia să mai fac era să cumpăr cele strict necesare în fiecare săptămână. Ne-am rugat în fiecare zi, căutând sfat şi călăuzire din partea lui Dumnezeu. Ştiam că Dumnezeu era singurul care putea hotărî dacă soţul meu trebuia să plece sau nu.

  În cele din urmă, a sosit şi ziua pe care nu o aşteptam deloc. În timp ce mergeam spre autobuz, soţul meu mi-a şoptit blând la ureche: „Mă voi întoarce înainte să îţi dai seama!”

  Zâmbind, l-am sărutat şi ne-am luat rămas bun. Nu îmi mai făceam griji. Aveam speranţa că Dumnezeu urma să îl aducă înapoi acasă, sănătos şi în siguranţă.

  Când a fost pe acest pământ, Hristos le-a spus ucenicilor Lui că urma să plece să ne pregătească un loc mai bun (vezi Ioan 14:1-3). El a promis că Se va întoarce să ne ia acasă. L-am crezut pe soţul meu când mi-a promis că se va întoarce. Dacă pot avea încredere în soţul meu, care este un muritor de rând, cu siguranţă că îl pot crede pe Mântuitorul nostru când a spus că Se va întoarce.

  Isus a promis: „Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi” (Ioan 14:3).

  De-abia aştept să îl văd pe Domnul în toată slava Lui, întorcându-Se aşa cum a făgăduit!


  Diantha Hall-Smith

  „Mă voi întoarce” - 2020. El a promis că Se va întoarce să ne ia acasă. L-am crezut pe soţul meu când mi-a promis că se va întoarce. Dacă pot avea încredere în soţul meu, care este un muritor de rând, cu siguranţă că îl pot crede pe Mântuitorul nostru când a spus că Se va întoarce.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...