Dilema unei femei

  Curând după aceea, Isus umbla din cetate în cetate şi din sat în sat şi propovăduia şi vestea Evanghelia împărăţiei lui Dumnezeu. Cei doisprezece erau cu El şi mai erau şi nişte femei care fuseseră tămăduite de duhuri rele şi de boli: Maria, zisă Magdalena, din care ieşiseră şapte draci, Ioana, nevasta lui Cuza, ispravnicul lui Irod, Susana şi multe altele, care-L ajutau cu ce aveau. – Luca 8:1-3

  După ce am ieşit de la serviciu, am mers în staţia de autobuz, am urcat în autobuz şi am fost norocoasă să găsesc un loc confortabil pentru lunga călătorie spre casă. Eram obosită şi epuizată după o zi lungă de lucru, dar mi-am propus să nu dorm. Autobuzul a ieşit din gară şi se îndrepta încet spre colţ când am văzut-o ghemuită aproape de intrarea într-un fast-food şi probabil dormind. La o privire rapidă, dar atentă, am descoperit în faţa ochilor o femeie tânără, îmbrăcată decent, cu mizerie de pe stradă pe haine. Probabil că nu era de mult timp pe stradă. Inima mi s-a umplut de tristeţe. Am strigat în sinea mea: Doamne, ai milă! Ai milă, Isuse, ai milă! Ce s-o fi întâmplat ca o femeie aşa de tânără să ajungă într-o astfel de strare? am continuat să mă întreb. Oare drogurile, o boală mintală neglijată sau problemele de acasă care au copleşit-o? Oare nu a făcut niciodată cunoştinţă cu Domnul nostru iubitor, cu Mântuitorul Isus Hristos!

  Nu am răspunsuri la aceste întrebări şi probabil că nu le voi primi niciodată. Totuşi găsesc mângâiere în Cuvântul lui Dumnezeu şi mintea mea fuge în trecut, la lucrarea lui Isus Hristos când a întâlnit-o pe Maria din Migdal, cunoscută şi ca Maria Magdalena. Ea a suferit multe abuzuri şi respingeri, dar s-a schimbat când L-a întâlnit pe Isus.

  Ce face ca lucrurile să stea altfel pentru noi, femeile de astăzi? Şi noi am fost respinse, abuzate, rănite şi batjocorite. Şi noi am suferit multă durere. Totuşi, la fel ca Maria Magdalena, L-am găsit pe Isus Hristos, care ne-a atins viaţa, ne-a atras cu dragostea Sa şi ne-a învăţat demnitatea de a fi femeie şi cum să creştem în relaţia noastră cu El.

  Multe pericole o înconjoară pe acea tânără de pe stradă, dar eu îmi exercit credinţa în dreptul ei, ştiind că mâna lui Dumnezeu este puternică pentru a o salva şi elibera. Mântuitorul nostru plin de grijă îşi poate trimite îngerii sfinţi să o protejeze şi să o călăuzească pe calea spre răscumpărare.

  Mă rog ca fiecare dintre noi să îşi îndrepte gândurile şi rugăciunile spre o femeie pe care o cunoaşte şi despre care ştie că are nevoie ca mâna puternică a lui Dumnezeu să lucreze în viaţa ei.


  Elizabeth Ida Cain

  Dilema unei femei - 2020. Multe pericole o înconjoară pe acea tânără de pe stradă, dar eu îmi exercit credinţa în dreptul ei, ştiind că mâna lui Dumnezeu este puternică pentru a o salva şi elibera. Mântuitorul nostru plin de grijă îşi poate trimite îngerii sfinţi să o protejeze şi să o călăuzească pe calea spre răscumpărare.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...