Articolul precedentVégezd a dolgodat!
  Articolul următorPăcatul originar

  O bătaie ușoară în geamul meu

  Doamne, Tu eşti stânca mea, cetăţuia mea, izbăvitorul meu! Dumnezeule, Tu eşti stânca mea în care mă ascund, scutul meu, tăria care mă scapă şi întăritura mea! – Psalmii 18:2

  Era o dimineaţă frumoasă de Sabat şi am pornit spre biserică. Eram fericită şi aşteptam cu nerăbdare părtăşia cu sfinţii lui Dumnezeu. Mergând cu maşina pe autostrada aglomerată, fredonam cântece de laudă şi mă gândeam ce încântată sunt să merg la biserică.

  La un moment dat, am ajuns la un semafor. Atunci am auzit o bătaie uşoară în geamul meu. Am ezitat să îl deschid. Apoi am simţit îndemnul să deschid totuşi. O voce îmi spunea să deschid, aşa că am ascultat.

  Un bărbat cu o voce plăcută, care era pe o bicicletă, mi-a spus blând: „Se pare că aveţi o problemă la maşină. Cred că vă curge ulei, apă sau antigel de la motor.” Mi-a sugerat să trag pe dreapta şi să verific motorul. „Mi-e teamă”, a adăugat el, „că, dacă veţi continua să mergeţi cu maşina, se va strica şi mai tare motorul.” Am mai făcut câţiva metri înainte de a opri pe dreapta pentru a verifica ce problemă era. Spre dezamăgirea mea, motorul era acoperit de antigel. Peste tot era numai antigel. Am spus: Doamne, ce să fac? Astăzi nu pot rezolva prea multe şi nu pot continua să merg la biserică, este prea departe.

  „Crede şi ascultă”, spun versurile unui imn. Am simţit îndemnul puternic de a crede şi a asculta „glasul” care acum îmi spunea să mă întorc. Aşa că am întors maşina şi am pornit spre casă. Dar, înainte de a ajunge acasă, maşina a început să îmi facă probleme. Motorul a început să meargă tot mai încet şi zgomotele puternice mă anunţau că era ceva destul de grav. La cinci minute de casă, motorul a început să scoată fum. Am oprit şi am sunat la serviciul de urgenţă. A venit un poliţist să mă ajute. Dumnezeu este milostiv şi plin de îndurare. El i-a dat înţelepciune acelui bărbat să îmi repare temporar maşina, astfel încât să pot ajunge acasă. Apoi a mers în spatele meu până acasă, pentru a se asigura că ajung cu bine.

  I-am mulţumit poliţistului şi Tatălui ceresc pentru aceasta. Dumnezeu a promis: „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare” (Isaia 41:10). Cred că Domnul a trimis un înger în acea dimineaţă să mă salveze de la un accident grav care putea să aibă loc.


  Patricia Hines

  O bătaie ușoară în geamul meu - 2020. Dumnezeu a promis: „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare”. Cred că Domnul a trimis un înger în acea dimineaţă să mă salveze de la un accident grav care putea să aibă loc.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...