Articolul precedentAz ösvény teljessége
  Articolul următorPiei de miel

  Cadoul de nuntă

  Cereți, și vi se va da; căutați, și veți găsi; bateți, și vi se va deschide. Căci oricine cere capătă; cine caută găsește; și celui ce bate, i se deschide. – Matei 7:7,8

  În urmă cu câțiva ani, după ce am hotărât să ne căsătorim, eu și logodnicul meu am pornit în căutarea atât de importantei rochii de mireasă, pe care o văzusem de atâtea ori – în imaginația mea. Ținând cont de faptul că aveam un buget limitat, trebuia să îmi acord suficient timp pentru a găsi rochia visurilor mele; astfel, cu aproximativ opt luni înainte de nuntă, am început căutarea.

  După trei luni de căutări, încă nu găsisem rochia. Dar am mers înainte, realizând faptul că găsirea rochiei părea să nu fie o sarcină atât de ușoară pe cât îmi imaginasem eu. Lunile au trecut. Mai erau șase săptămâni până la nuntă și eu încă nu aveam rochie. Atunci am început să intru în panică și să merg în magazine care nu îmi plăceau și să probez rochii pe care nu le doream.

  Cu două săptămâni înainte de nuntă, mergând acasă de la serviciu cu autobuzul, am început să mă rog stăruitor pentru o rochie. Fiind disperată, I-am cerut Tatălui ceresc să mă ajute. Mi-am cerut iertare cu umilință pentru că nu I-am cerut ajutorul mai devreme. Dintr-odată, de parcă cineva ar fi anunțat la radio, am auzit un glas spunând: Du-te la magazinul Carson de pe strada State.

  Am fost deja de cinci ori la acel magazin, am răspuns în gândul meu. Totuși, glasul acela părea să îmi spună că ar trebui să mai merg încă o dată. Pășind prin credință, am coborât din autobuz pe strada State, iar de acolo a trebuit să mă mai întorc încă patru străzi ca să ajung la magazin. Am ieșit din lift și, când m-am întors, am văzut trei rochii agățate pe un stativ lângă casele de marcat. Nu îmi venea să cred. Fiecare era exact rochia pe care mi-o doream pentru nunta mea – în trei mărimi diferite. Vânzătoarea mi-a spus că acelea trei erau singurele rochii de mireasă din magazin. Le primiseră doar de cincisprezece minute. Tocmai se pregătea să le scoată la vânzare în magazin. Deoarece una dintre ele mi se potrivea, am cumpărat-o pe loc, mulțumindu-I lui Dumnezeu din nou și din nou pentru darul Său de nuntă generos și accesibil pentru mine: o rochie din satin, midi, alb-ivoriu, cu suficiente perle delicate și dantelă în jurul gâtului și la mâneci, încât să o facă să pară atractivă, dar nu peste măsură. Tată, Îți mulțumesc din nou. Această rochie este superbă!

  Tu pentru ce ai nevoie de ajutorul Lui în această zi?

  Cynthia A. HartKnott

  Cadoul de nuntă - 2020. Am ieșit din lift și, când m-am întors, am văzut trei rochii agățate pe un stativ lângă casele de marcat. Nu îmi venea să cred. Fiecare era exact rochia pe care mi-o doream pentru nunta mea – în trei mărimi diferite. Tu pentru ce ai nevoie de ajutorul Lui în această zi?
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...