Articolul precedentEgyed és igyad Krisztust
  Articolul următorNoe a găsit har

  Durerea a dispărut cu rugăciune

  De aceea zic lui Dumnezeu, Stânca mea: „Pentru ce mă uiți? Pentru ce trebuie să umblu plin de întristare sub apăsarea vrăjmașului?” Parcă mi se sfărâmă oasele cu sabia când mă batjocoresc vrăjmașii mei și-mi zic neîncetat: „Unde este Dumnezeul tău?” – Psalmii 42:9,10

  A trecut mai bine de un an de când prietena mea, care conduce departamentul de rugăciune în biserica noastră, a căzut. Când a căzut, a suferit multiple fracturi la nivelul gleznei, o contuzie la spate și alte răni minore. Aceste răni au atras și alte probleme de sănătate, în cele din urmă ea nemaifiind capabilă să lucreze și să funcționeze eficient.

  La un moment dat, în biserica noastră era Săptămâna de Rugăciune. Sabatul trebuia să fie o „zi de bucurie în Sion”, dar sora mea era chinuită de durere. Încă de la întâlnirea de vineri seara am observat lipsa ei. Știind că are probleme de sănătate, m-am gândit că nu se simțea bine. Foarte de dimineață în Sabat, m-a sunat și a spus: „Soră, astăzi nu pot merge la biserică; am dureri îngrozitoare. Mă doare spatele și nu numai. De aceea am lipsit și seara trecută.”

  În vocea ei se simțea apăsarea durerii. I-am sugerat să ia niște calmante și să își pună comprese calde. Apoi am încurajat-o, i-am spus că noi hotărâserăm să mergem mai departe cu programul, în ciuda faptului că ea urma să lipsească, și i-am promis că ne vom ruga pentru ea. Am simțit îndemnul să mă rog împreună cu ea înainte de a încheia convorbirea.

  Puțin mai târziu în aceeași dimineață, m-am bucurat foarte mult când a venit la programul de închinare. Ea și-a spus experiența plină de bucurie: cineva se rugase împreună cu ea și durerea „dispăruse”. Mai târziu, mi-a spus: „Imediat după ce te-ai rugat pentru mine, durerea a dispărut.” După ce I-am dat slavă lui Dumnezeu, m-am gândit la câteva dintre făgăduințele Sale minunate.

  Pentru ce te mâhnești, suflete, și gemi înăuntrul meu? Nădăjduiește în Dumnezeu, căci iarăși Îl voi lăuda; El este mântuirea mea și Dumnezeul meu. (Psalmii 42:11)

  Dacă veți cere ceva în Numele Meu, voi face. (Ioan 14:14)

  Lăudat fie Domnul pentru făgăduințele Sale!

  Sonia Kennedy-Brown

  Durerea a dispărut cu rugăciune - 2020. Ea și-a spus experiența plină de bucurie: cineva se rugase împreună cu ea și durerea „dispăruse”. Mai târziu, mi-a spus: „Imediat după ce te-ai rugat pentru mine, durerea a dispărut.”
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...