Articolul precedentAz Úr megjeleníti magát
  Articolul următorCum a devenit Lucifer Satana

  Dumnezeu nu încetează să mă uimească

  Domnul să-ți fie desfătarea și El îți va da tot ce-ți dorește inima. – Psalmii 37:4

  Am fost informată printr-un e-mail că eram transferată din extensia din țara noastră a campusului universității mele în campusul principal, din altă țară. M-a cuprins entuziasmul, dar și nostalgia. Eram entuziasmată, deoarece urma să îmi finalizez studiile, și nostalgică, deoarece aveam mai puțin de o lună de petrecut cu cei dragi.

  Imediat ce am făcut acest pas important, diavolul nu a zăbovit să mă atace. La o zi după ce am ajuns în această țară străină, am fost jefuită. Chiar în acel moment îmi venea să uit de toate planurile mele academice, să îmi fac bagajele și să mă întorc acasă. Dar, după ce am plâns și m-am rugat, am auzit glasul lui Dumnezeu care îmi spunea că puteam să pierd mai mult decât o pereche de teniși. În acel moment, a început călătoria mea personală cu Dumnezeu. A început semestrul și eram încercată din toate părțile. Mottoul meu zilnic era următorul: „Cu cât încerci să te apropii mai mult de Dumnezeu, cu atât diavolul își va concentra atenția mai mult asupra ta.” Tot acel semestru am avut acest gând.

  Doar la examenele finale mi-am dat seama că Dumnezeu stătea chiar la dreapta mea. Chiar înainte de ultimul examen, mi s-a spus că luasem nota 6 la un curs. O notă de 6 îți zdruncină serios stima de sine. Deși ar fi trebuit să învăț pentru test, eu plângeam. Plângeam pentru că mă străduisem foarte tare să iau peste 7. Și luasem 6. A terminat Dumnezeu de revărsat toate binecuvântările pe care le-a avut pentru mine? mă întrebam. Am secătuit ferestrele cerului de binecuvântări?

  În dimineața testului, mi-am deschis devoționalul zilnic pentru femei. Acolo era prezentată o povestioară despre o mică pasăre care se lupta cu o veveriță pentru a-și apăra puișorii. Acea poveste m-a încurajat să continui să lupt. Dacă nu renunțam, biruința era a mea. Nu am putut să nu mă întreb dacă nu cumva Dumnezeu pregătise textul acela pentru mine în acea zi sau dacă El îngăduise ca eu să trec prin acea problemă la școală tocmai pentru a putea înțelege mai bine cele citite. Dumnezeu nu încetează să mă uimească și sunt foarte fericită să fiu surprinsă de El. Autorul devoționalului scria că „niciodată nu putem accepta eșecul atunci când știm că există un Dumnezeu care întotdeauna intervine”. Sunt bucuroasă să vă spun că am luat 8 – nu era nota pe care mi-o dorisem, dar era mai bine decât înainte.

  Te încurajez ca astăzi să dai tot ce poți mai bun și apoi să privești cum Dumnezeu face restul.

  Renauta Hinds

  Dumnezeu nu încetează să mă uimească - 2020. Dumnezeu nu încetează să mă uimească și sunt foarte fericită să fiu surprinsă de El. Autorul devoționalului scria că „niciodată nu putem accepta eșecul atunci când știm că există un Dumnezeu care întotdeauna intervine”.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...