Articolul precedentJézusban biztos a jővőd!
  Articolul următorExistă posedare demonică?

  Voi sunteți martorii Mei

  Evanghelia aceasta a împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul. – Matei 24:14

  Iată, l-am pus martor pe lângă popoare, cap şi stăpânitor al popoarelor. – Isaia 55:4

  În ultimii ani, un număr tot mai mare de membri ai bisericii au candidat la funcţii guvernamentale şi au ajuns să fie subiectul discuţiilor la ştirile politice. Când oamenii aud că unii candidaţi au anumite vederi religioase, adesea le este stârnit interesul şi încep să caute informaţii despre crezul bisericii de care aparţin acele persoane.

  Când un candidat este identificat ca aparţinând aceleiaşi confesiuni cu unii dintre noi, oamenii sunt interesaţi să afle mai multe despre acea biserică şi adesea privesc la viaţa noastră pentru a vedea cum trăim.

  Ce s-ar schimba dacă am şti că oamenii ne privesc pentru a afla mai multe despre credinţa noastră şi despre impactul pe care aceasta îl are în viaţa noastră? Am face alte alegeri în stilul nostru de viaţă? Am interacţiona altfel cu semenii? Am învăţa să discutăm mai uşor despre credinţa noastră cu colegii, cu vecinii şi cu membrii familiei?

  Dacă a existat vreodată o vreme în care să creştem în credinţă şi să ne-o manifestăm, atunci aceasta este vremea. Dacă a existat vreodată un timp în care să ne implicăm practic (nu doar să vorbim) într-o relaţie personală cu Hristos, bazată pe credinţă, atunci acum este acel timp. Acum – în această perioadă fascinantă a istoriei acestui pământ – este timpul să fim martori pentru Isus.

  Suntem noi gata, chiar acum, să ne punem toată încrederea în Isus, care a promis că va vorbi prin noi ca martori ai Săi? Ne reflectă alegerile zilnice credinţa într-un Dumnezeu iubitor?

  Oamenii află mai multe despre convingerile unui individ din ceea ce observă în viaţa de zi cu zi a acestuia decât dintr-o vizită la biserica lui sau dintr-o participare la o serie de evanghelizări.

  „«Voi sunteţi martorii Mei», spune Dumnezeul cerului. (…) Noi suntem o mostră a celor pe care Dumnezeu (…) îi va avea în împărăţia Sa veşnică. Ar trebui să păşim pe străzile oraşului nostru la fel cum ne aşteptăm să păşim pe străzile noului Ierusalim” (Denton Edward Rebok, Believe His Prophets, Review and Herald, Washington, DC, 1956, p. 249).

  Gyl Moon Bateman

  Voi sunteți martorii Mei - 2020. Dacă a existat vreodată un timp în care să ne implicăm practic într-o relaţie personală cu Hristos, bazată pe credinţă, atunci acum este acel timp. Acum - în această perioadă fascinantă a istoriei acestui pământ - este timpul să fim martori pentru Isus.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...