Nu s-a sfârșit până Dumnezeu n-a spus „Stop!”

  „Eu, Eu sunt Domnul, şi afară de Mine nu este niciun Mântuitor! Eu am vestit, am mântuit, am prorocit, nu sunt străin între voi: voi îmi sunteţi martori”, zice Domnul, că „Eu sunt Dumnezeu. (…) Când lucrez Eu, cine se poate împotrivi?” – Isaia 43:11-13

  „Va trebui să intervenim chirurgical”, a spus medicul. „Este posibil să vă pierdeţi o parte sau chiar tot uterul. Veţi avea nevoie de sânge – analizat, testat şi conservat timp de treizeci de zile. Totuşi, nu putem garanta puritatea lui, de aceea este posibil să aveţi o reacţie alergică. Totodată, nu vă putem garanta nici faptul că veţi supravieţui acestei operaţii, ea fiind una de urgenţă. înţelegeţi, domnule şi doamnă Richards? Va rugăm să semnaţi aici.”

  După o zi aglomerată la biserică, eram în drum spre casă. Nu dormisem prea bine în acea noapte şi dimineaţa m-am simţit epuizată. În timpul zilei am dormit, dar nu am simţit nicio ameliorare. Seara, am pornit spre cabinetul medicului. În ciuda medicamentelor prescrise, a remediilor naturale şi a analgezicelor, am avut parte de încă o noapte de nesomn. A doua dimineaţă, am avut dureri îngrozitoare şi disconfort abdominal puternic, simţindu-mă tot mai rău. De-abia puteam umbla şi nu prea puteam mânca sau sta în şezut. Nu era mai bine nici când mă întindeam în pat. La ora 15, am plecat de acasă şi am oprit la un laborator, la cabinetul medical, la radiolog şi din nou la doctor. De această dată, am fost trimisă imediat la spital.

  La urgenţe, am început să simt cum mintea mi se înceţoşează. În dimineaţa acelei zile mă trezisem să merg la serviciu, dar acum mă aflam din nou în spital. Mi-am ridicat privirea şi am văzut că eram în rezerva 7. M-am rugat în timp ce mi se făceau analize, radiografii, tomografii şi alte investigaţii, fiind monitorizată tot timpul pentru a se observa rezultatele. Când s-a depistat că nivelul hemoglobinei era de 3,5 (intervalul de referinţă fiind 11,5-16,5), am fost dusă de urgenţă în preoperator.

  M-am rugat în taină: Asta să fie sfârşitul, Doamne? Mi-am mărturisit păcatele şi m-am predat Domnului. În preoperator, în timp ce eram pregătită în mare grabă pentru operaţie, am deschis ochii şi am văzut că eram în rezerva 7. În Biblie, numărul şapte reprezintă desăvârşirea. Am zâmbit în sinea mea, simţind asigurarea şi prezenţa lui Dumnezeu. Marele Medic preluase cazul. Deşi sângele cu probleme de coagulare a fost îndepărtat, nu am pierdut niciun organ. Organismul meu a acceptat patru unităţi de sânge. Starea mea era idiopatică (boală spontană cu cauze necunoscute). Ce urmează? Noi continuăm să ne rugăm. Dar ştiu în Cine mă încred – în Dumnezeul de la rezerva 7!

  Keisha D. Sterling-Richards

  Nu s-a sfârșit până Dumnezeu n-a spus „Stop!” - 2020. Am zâmbit în sinea mea, simţind asigurarea şi prezenţa lui Dumnezeu. Marele Medic preluase cazul. Deşi sângele cu probleme de coagulare a fost îndepărtat, nu am pierdut niciun organ. Organismul meu a acceptat patru unităţi de sânge.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...