Minunea de la strângerea de fonduri

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; Înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  Toată săptămâna plouase torenţial şi în majoritatea zonelor din jur s-au produs inundaţii. Fermierii au pierdut culturi de milioane de dolari din cauza apei. În unele părţi din oraşele din împrejurimi au fost de asemenea inundaţii. Prognoza meteo anunţa în continuare vreme urâtă. Aceste veşti nu erau deloc bune pentru evenimentul meu de strângere de fonduri, o vânzare de vechituri şi peşte prăjit, programată pentru duminica următoare. Părea că totul va fi un eşec.

  Am început să mă rog stăruitor pentru o minune. Toţi cei implicaţi în eveniment îmi sugerau să anulez. Sâmbătă seara, cei care se oferiseră voluntar să ajute la curăţarea peştelui nu au mai venit. În apropiere era o întâlnire de tineret şi am găsit acolo o soră care să mă ajute. Aşa că noi trei – bucătăreasa, sora de la întâlnirea de tineret şi eu – am curăţat tot peştele. Am reuşit să ne terminăm treaba în timp record şi cam pe la ora opt seara noi eram deja acasă. Acest lucru a fost o binecuvântare, deoarece dimineaţa următoare la ora cinci trebuia să fim în locul în care urma să aibă loc strângerea de ronduri, pentru a găti şi a pregăti talciocul, care urma să se deschidă la ora şapte. Totuşi, din cauza vremii, toţi se aşteptau ca evenimentul să fie anulat. Dar eu aşteptam şi mă rugam pentru o minune. L-am rugat stăruitor pe Dumnezeu să ţină ploaia până după talcioc, programat să se încheie la ora două după-amiaza.

  Deşi Îl iubesc pe Dumnezeu, întotdeauna am simţit că ceva lipsea în relaţia mea cu El. Poate El avea să facă o minune pentru a-mi întări credinţa. Una dintre surorile cu care am vorbit despre această situaţie mi-a spus:

  – Ar fi o mare minune să se oprească o aşa ploaie.

  – Dumnezeul meu este un Dumnezeu mare, i-am răspuns eu.

  Dimineaţa următoare, foarte devreme, am ajuns la locul respectiv. Înălţând rugăciuni, am început să despachetez cutiile cu lucruri pentru târg. Niciun strop de ploaie! Prognoza spunea că ploaia urma să apară după ora nouă. Am zâmbit ştiind ci Dumnezeul meu este un Dumnezeu mare şi că în acea zi urma să îmi primesc minunea. Orele au trecut şi cei din jur priveau neliniştiţi spre cer. Dar nu a căzut niciun strop de ploaie întreaga zi. Dumnezeul meu este un Dumnezeu minunat!

  Evenimentul de strângere de fonduri a fost un succes. Domnul mă iubeşte şi nu Se uită la faţa omului, ci răspunde tuturor rugăciunilor conform cu voia Sa. Puneţi-vă încrederea în Dumnezeu! împreună cu El, nimic nu este imposibil!

  Maureen Ferdinand

  Minunea de la strângerea de fonduri - 2020. Prognoza spunea că ploaia urma să apară după ora nouă. Am zâmbit ştiind ci Dumnezeul meu este un Dumnezeu mare şi că în acea zi urma să îmi primesc minunea. Orele au trecut şi cei din jur priveau neliniştiţi spre cer. Dar nu a căzut niciun strop de ploaie întreaga zi. Dumnezeul meu este un Dumnezeu minunat!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...