Minunea de la strângerea de fonduri

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; Înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  Toată săptămâna plouase torenţial şi în majoritatea zonelor din jur s-au produs inundaţii. Fermierii au pierdut culturi de milioane de dolari din cauza apei. În unele părţi din oraşele din împrejurimi au fost de asemenea inundaţii. Prognoza meteo anunţa în continuare vreme urâtă. Aceste veşti nu erau deloc bune pentru evenimentul meu de strângere de fonduri, o vânzare de vechituri şi peşte prăjit, programată pentru duminica următoare. Părea că totul va fi un eşec.

  Am început să mă rog stăruitor pentru o minune. Toţi cei implicaţi în eveniment îmi sugerau să anulez. Sâmbătă seara, cei care se oferiseră voluntar să ajute la curăţarea peştelui nu au mai venit. În apropiere era o întâlnire de tineret şi am găsit acolo o soră care să mă ajute. Aşa că noi trei – bucătăreasa, sora de la întâlnirea de tineret şi eu – am curăţat tot peştele. Am reuşit să ne terminăm treaba în timp record şi cam pe la ora opt seara noi eram deja acasă. Acest lucru a fost o binecuvântare, deoarece dimineaţa următoare la ora cinci trebuia să fim în locul în care urma să aibă loc strângerea de ronduri, pentru a găti şi a pregăti talciocul, care urma să se deschidă la ora şapte. Totuşi, din cauza vremii, toţi se aşteptau ca evenimentul să fie anulat. Dar eu aşteptam şi mă rugam pentru o minune. L-am rugat stăruitor pe Dumnezeu să ţină ploaia până după talcioc, programat să se încheie la ora două după-amiaza.

  Deşi Îl iubesc pe Dumnezeu, întotdeauna am simţit că ceva lipsea în relaţia mea cu El. Poate El avea să facă o minune pentru a-mi întări credinţa. Una dintre surorile cu care am vorbit despre această situaţie mi-a spus:

  – Ar fi o mare minune să se oprească o aşa ploaie.

  – Dumnezeul meu este un Dumnezeu mare, i-am răspuns eu.

  Dimineaţa următoare, foarte devreme, am ajuns la locul respectiv. Înălţând rugăciuni, am început să despachetez cutiile cu lucruri pentru târg. Niciun strop de ploaie! Prognoza spunea că ploaia urma să apară după ora nouă. Am zâmbit ştiind ci Dumnezeul meu este un Dumnezeu mare şi că în acea zi urma să îmi primesc minunea. Orele au trecut şi cei din jur priveau neliniştiţi spre cer. Dar nu a căzut niciun strop de ploaie întreaga zi. Dumnezeul meu este un Dumnezeu minunat!

  Evenimentul de strângere de fonduri a fost un succes. Domnul mă iubeşte şi nu Se uită la faţa omului, ci răspunde tuturor rugăciunilor conform cu voia Sa. Puneţi-vă încrederea în Dumnezeu! împreună cu El, nimic nu este imposibil!

  Maureen Ferdinand

  Minunea de la strângerea de fonduri - 2020. Prognoza spunea că ploaia urma să apară după ora nouă. Am zâmbit ştiind ci Dumnezeul meu este un Dumnezeu mare şi că în acea zi urma să îmi primesc minunea. Orele au trecut şi cei din jur priveau neliniştiţi spre cer. Dar nu a căzut niciun strop de ploaie întreaga zi. Dumnezeul meu este un Dumnezeu minunat!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....