Articolul precedentAz Úr határt szab!
  Articolul următorLacrimile lui Iosif

  Tovarășe de rugăciune

  Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor. – Matei 18:20

  Pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea. – Ioan 15:16

  Uau! Încă o minune! Kathy, o tovarăşă de rugăciune dragă sufletului meu, m-a sunat cu o cerere pentru rugăciune şi cu o făgăduinţă biblică pe care voia să o vadă împlinită. De fiecare dată când sună ea, Dumnezeu pare că aşteaptă undeva pe-aproape ca să înfăptuiască o minune uimitoare. De această dată, Dumnezeu deschidea calea pentru un nou proiect misionar roditor pentru micuţa noastră „biserică din pădure”.

  Kathy a simţit îndemnul să comande materiale pentru seminare de la o organizaţie care ajută oamenii să se recupereze în urma dependenţelor. Acest seminar era exact lucrul de care aveam nevoie în comunitatea noastră. Deşi Kathy comandase cărţile şi materialele destul de devreme, acestea nu au ajuns, iar programul nentru comunitate urma să înceapă în doar două zile.

  Făcuserăm reclamă peste tot în zonă. Vestea despre un program de paisprezece săptămâni cu patru grupe de lucru s-a răspândit rapid şi mulţi oameni nerăbdători veneau să se înscrie în speranţa că pot primi ajutor. Acum mai erau doar două zile nină la data de începere şi încă nu aveam materialele. I-am contactat pe membrii bisericii şi am demarat un lanţ de rugăciune stăruitoare pentru directoarea programului şi pentru scumpa mea tovarăşă de rugăciune. Apoi – lăudat fie Domnul! – cu o zi înainte de deschidere, a ajuns o cutie destul de voluminoasă din partea respectivei organizaţii, plină cu atât de necesarele manuale de lucru şi cu alte materiale.

  Kathy, cu dureri din cauza unor spasme la coloana vertebrală, i-a întâmpinat pe participanţi cu zâmbetul pe buze. Cât de dornici erau să pună capăt luptelor cu dependenţa! În timp ce Kathy stătea curajoasă în faţa cursanţilor, eu m-am furişat afară şi am început să mă rog pentru tovarăşa mea de rugăciune. De îndată, durerea și dispărut şi ea a reuşit să ducă la bun sfârşit cursul. Multe minuni s-au întâmplat pe toată perioada acelor seminare.

  Cu adevărat, Dumnezeu încă face minuni când tovarăşii de rugăciune petrec timpul unii cu ceilalţi şi cu Dumnezeul lor. „Mai bine doi decât unul, căci iau o plată cu atât mai bună pentru munca lor” (Eclesiastul 4:9). Dacă nu ai o tovarăşă de rugăciune, găseşte-ţi una şi apoi poţi fi martoră la ce face Dumnezeu ca răspuns la rugăciunile înălţate cu credincioşie şi stăruinţă.

  Patty L. Hyland

  Tovarășe de rugăciune - 2020. „Mai bine doi decât unul, căci iau o plată cu atât mai bună pentru munca lor”. Dacă nu ai o tovarăşă de rugăciune, găseşte-ţi una şi apoi poţi fi martoră la ce face Dumnezeu ca răspuns la rugăciunile înălţate cu credincioşie şi stăruinţă.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...