Articolul precedentJézus mindent megfontolt
  Articolul următorPrietenia cu Dumnezeu

  Să vezi fața lui Isus

  De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. – Romani 8:28

  Sâmbătă dimineaţa, pe 26 martie 2016, mi-a venit în minte versetul din Romani 8:28. Biserica mea sărbătorea unul dintre proiectele misionare pentru studenţi. Corul bisericii urma să cânte la serviciul de închinare. Fusesem prezentă la repetiţii şi aşteptam nerăbdătoare să cânt împreună cu corul. Dar, chiar cu o zi înainte de program, m-a prins o răceală puternică şi nu am putut merge la biserică.

  Dezamăgită, am hotărât să citesc din cartea mea preferată, Viaţa lui Iisus – o carte scrisă de Ellen White. Am deschis la capitolul „Din nou la mare”. Citind acest capitol, dezamăgirea mea s-a risipit şi faptul că nu am putut să merg la biserică s-a dovedit a fi o binecuvântare.

  Au început să îmi curgă lacrimile când am citit despre dragostea lui Isus arătată faţă de ucenici în vreme de nevoie şi despre iertarea Lui plină de duioşie faţă de Petru – în ciuda faptului că acesta se lepădase de Hristos. Acest capitol, ca niciodată înainte, a stârnit în mine dorinţa de a-L vedea pe Isus aşa cum este El cu adevărat. Au fost pictate multe portrete ale lui Isus şi în Biblie găsim multe descrieri ale Lui. Dar nimic nu îl poate descrie la fel de clar ca modul în care Se dezvăluie pe Sine prin dragostea Sa.

  Înainte de a citi „Din nou la mare”, încercam să îmi imaginez cum vor arăta noul pământ, noul Ierusalim, pomul vieţii şi râul vieţii. Dar, după ce am citit despre compasiunea şi dragostea demonstrate de Isus, gândul meu şi cea mai mare dorinţă a mea este să îl văd faţă în faţă. Dacă arată pe cât de bun şi de iubitor ştiu că este, El va fi cel mai frumos!

  Uneori luăm de-a gata dragostea şi compasiunea pe care Isus le are pentru noi. Totuşi, El a murit de cea mai îngrozitoare moarte pentru a ne salva din păcatele noastre. El merită laudele şi recunoştinţa noastră într-o măsură mult mai mare decât sunt exprimate acum.

  Există momente (pentru mine a fost 26 martie 2016) când trebuie să ne reamintim cine este Isus cu adevărat: Creatorul, Susţinătorul, Răscumpărătorul, Mijlocitorul şi Prietenul nostru plin de compasiune. Cu adevărat, Isus este totul pentru noi! Rugăciunea mea este să îi văd faţa şi să simt personal pacea Lui. Dar a ta?

  Moselle Slaten Blackwell

  Să vezi fața lui Isus - 2020. Uneori luăm de-a gata dragostea şi compasiunea pe care Isus le are pentru noi. Totuşi, El a murit de cea mai îngrozitoare moarte pentru a ne salva din păcatele noastre. El merită laudele şi recunoştinţa noastră într-o măsură mult mai mare decât sunt exprimate acum.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...