Articolul precedentÎn continuă dezvoltare
  Articolul următorÖltözzétek fel az Istent!

  Divinitate uimitoare

  Căci în El locuieşte trupeşte toată plinătatea Dumnezeirii. Voi aveţi totul deplin în El, care este Capul oricărei domnii și stăpâniri. – Coloseni 2:9-10

  În timp ce îmi citeam devoţionalul de dimineaţă, inima şi atenţia mi-au fost atrase de cuvintele lui Oswald Chambers: „Una dintre rele mai uimitoare revelaţii despre Dumnezeu are loc atunci când ne dăm seama că tocmai În lucrurile de fiecare zi ale vieţii putem observa magnifica divinitate a lui Isus Hristos”.

  Doamne, Tu ai adus aceste cuvinte în faţa ochilor mâl îmi dau seama că eu mă concentrez pe lucrurile mele, nu pe Tine, care eşti „magnifica divinitate” în viaţa mea.

  Ce concept năucitor, că un Dumnezeu, un Domn, un Mântuitor, un Răscumpărător a venit din cer să fie un Copil – dar totodată Fiul omului. Acest Fiu al omului a fost ridiculizat, bătut cu bestialitate şi scuipat: lumea s-a comportat urât cu El şi L-a respins (chiar şi ucenicii Lui). Totuşi, El a ales să Îndure toate aceste lucruri pentru că ne iubea, pentru că mă iubea chiar şi doar pe mine.

  Dacă aş fi fost singura de pe această planetă. El ar fi murit pentru mine. Aceasta este povestea pe care aleg să o spun din nou şi din nou. Vorba cântecului pentru copii: „Isus mă iubeşte, atâta ştiu! Şi punct”.

  Vreau să cunosc dragostea lui Dumnezeu pentru mine pentru a creşte în viaţa mea de rugăciune, când rămân uimită de oamenii care „nu pricep” sau când mă dau bătută, când sunt plină de încăpăţânare, când sunt criticată fără tact şi ridiculizată în mod ridicol.

  Fiul omului. Dumnezeul cel sfânt, poate rezolva şi poate face să dispară toate problemele pe care doar prezenţa lui Isus le poate învinge. Cine sunt eu să cred că pot găsi soluţii?

  Doamne Isuse, mărturisesc înaintea Ta că am luat rolul Duhului Sfânt, crezând că pot convinge sau pot rezolva problemele altcuiva. Aleg să mă concentrez pe a aduce înaintea Ta pe poporul lui Dumnezeu. Înmoaie Tu inimile, vorbeşte prin Cuvântul Tău. Adu prezenţa lui Isus cel viu să acopere poporul nostru cu puterea de foc a Duhului Sfânt. Fie ca acest foc sfânt să ardă în inimile noastre – prezenţa lui Isus cel adevărat şi viu – pentru ca să Te putem alege în fiecare minut din fiecare zi. Doar prin prezenţa Duhului Tău cel Sfânt pot accepta şi primi aceasta în numele sfânt şi preţios al lui Isus. Amin!

  Mary H. Maxson

  Divinitate uimitoare - 2020. Doamne, adu prezenţa lui Isus cel viu să acopere poporul nostru cu puterea de foc a Duhului Sfânt. Fie ca acest foc sfânt să ardă în inimile noastre - prezenţa lui Isus cel adevărat şi viu - pentru ca să Te putem alege în fiecare minut din fiecare zi.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...