Articolul precedentÎn continuă dezvoltare
  Articolul următorÖltözzétek fel az Istent!

  Divinitate uimitoare

  Căci în El locuieşte trupeşte toată plinătatea Dumnezeirii. Voi aveţi totul deplin în El, care este Capul oricărei domnii și stăpâniri. – Coloseni 2:9-10

  În timp ce îmi citeam devoţionalul de dimineaţă, inima şi atenţia mi-au fost atrase de cuvintele lui Oswald Chambers: „Una dintre rele mai uimitoare revelaţii despre Dumnezeu are loc atunci când ne dăm seama că tocmai În lucrurile de fiecare zi ale vieţii putem observa magnifica divinitate a lui Isus Hristos”.

  Doamne, Tu ai adus aceste cuvinte în faţa ochilor mâl îmi dau seama că eu mă concentrez pe lucrurile mele, nu pe Tine, care eşti „magnifica divinitate” în viaţa mea.

  Ce concept năucitor, că un Dumnezeu, un Domn, un Mântuitor, un Răscumpărător a venit din cer să fie un Copil – dar totodată Fiul omului. Acest Fiu al omului a fost ridiculizat, bătut cu bestialitate şi scuipat: lumea s-a comportat urât cu El şi L-a respins (chiar şi ucenicii Lui). Totuşi, El a ales să Îndure toate aceste lucruri pentru că ne iubea, pentru că mă iubea chiar şi doar pe mine.

  Dacă aş fi fost singura de pe această planetă. El ar fi murit pentru mine. Aceasta este povestea pe care aleg să o spun din nou şi din nou. Vorba cântecului pentru copii: „Isus mă iubeşte, atâta ştiu! Şi punct”.

  Vreau să cunosc dragostea lui Dumnezeu pentru mine pentru a creşte în viaţa mea de rugăciune, când rămân uimită de oamenii care „nu pricep” sau când mă dau bătută, când sunt plină de încăpăţânare, când sunt criticată fără tact şi ridiculizată în mod ridicol.

  Fiul omului. Dumnezeul cel sfânt, poate rezolva şi poate face să dispară toate problemele pe care doar prezenţa lui Isus le poate învinge. Cine sunt eu să cred că pot găsi soluţii?

  Doamne Isuse, mărturisesc înaintea Ta că am luat rolul Duhului Sfânt, crezând că pot convinge sau pot rezolva problemele altcuiva. Aleg să mă concentrez pe a aduce înaintea Ta pe poporul lui Dumnezeu. Înmoaie Tu inimile, vorbeşte prin Cuvântul Tău. Adu prezenţa lui Isus cel viu să acopere poporul nostru cu puterea de foc a Duhului Sfânt. Fie ca acest foc sfânt să ardă în inimile noastre – prezenţa lui Isus cel adevărat şi viu – pentru ca să Te putem alege în fiecare minut din fiecare zi. Doar prin prezenţa Duhului Tău cel Sfânt pot accepta şi primi aceasta în numele sfânt şi preţios al lui Isus. Amin!

  Mary H. Maxson

  Divinitate uimitoare - 2020. Doamne, adu prezenţa lui Isus cel viu să acopere poporul nostru cu puterea de foc a Duhului Sfânt. Fie ca acest foc sfânt să ardă în inimile noastre - prezenţa lui Isus cel adevărat şi viu - pentru ca să Te putem alege în fiecare minut din fiecare zi.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Crede și nu te îndoi niciodată!

  Câteva săptămâni mai târziu, El a trimis un cec pe care nu îl așteptam. Dumnezeu Își ține făgăduințele, însă noi suntem „puțin credincioși”!

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...