Articolul precedentVăd în culori!!!
  Articolul următorCe faci tu, aici, Ilie?

  Ia loc la masa de bun venit!

  Să ne bucurăm, să ne veselim şi să-l dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soţia Lui s-a pregătit şi i s-a dat să se îmbrace cu În subţire, strălucitor şi curat. (Inul subţire sunt faptele neprihănite ale sfinţilor.) Apoi mi-a zis: „Scrie: «Ferice de cei chemaţi la ospăţul nunţii Mielului!»” Apoi mi-a zis: „Acestea sunt adevăratele cuvinte ale lui Dumnezeu!” – Apocalipsa 19:7-9

  Misiunea lui Hristos pe pământ (vezi Ioan 3:16) ar trebui să fie o încurajare pentru fiecare dintre noi. El socializa cu toţi oamenii, indiferent de trecutul lor. El nu îi privea cu superioritate, oricare le-ar fi fost păcatele şi neajunsurile din trecut. Tot ce îşi dorea era să îi salveze pe păcătoşii pierduţi şi să îi aducă înapoi în staul.

  Dar şi Satana are misiunea lui: de a-i convinge pe păcătoşi că nu sunt vrednici de harul lui Hristos. Totuşi, Hristos este iubitor şi drept. El te-a ştiut încă dinainte de a ieşi din pântecele mamei tale (Ieremia 1:5). Niciun păcat nu este prea mare sau prea mic pentru ca El să nu îl poată ierta.

  În umblarea mea creştină am avut multe confruntări cu Satana. Am fost testată şi adesea am picat testul. Satana îmi reamintea constant de răul comis ieri, anul trecut sau în urmă cu doi ani. El se juca cu mintea mea şi mă alunga în colţul descurajării, plină de regrete, fără speranţă şi cu un spirit neiertător. îmi reamintea de haina mea murdară, pătată de păcat. Mă simţeam prea necurată pentru a sta alături de Isus. M-am agăţat de durerea pe care Satana mi-o provoca. Cădeam în toate capcanele lui şi îi ascultam minciunile care mă lipseau de legătura mea cu Hristos şi cu familia. Pierdeam învăţătura din Cuvântul lui Dumnezeu. Dar, chiar şi aşa, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate făgăduinţele pe care mi le-a dat, spunându-mi că nu mă va părăsi (Deuteronomul 31:8). Această asigurare m-a adus în cele din urmă „acasă”, alături de El.

  Surorilor, nu daţi ascultare minciunilor lui Satana! Timpul lui este tot mai scurt, în schimb, ascultaţi de glasul lui Isus! Petreceţi timp zilnic în prezenţa Lui, acceptând iertarea Sa pentru toate păcatele ascunse şi pentru toate secretele din trecut.

  Isus poate şi te va elibera. El a murit pentru tine, a înviat pentru tine şi mijloceşte pentru tine. Acum El te invită să stai la masa de la ospăţul Lui şi să cinezi cu El ca mireasă a Lui. El îţi oferă o haină specială pentru nuntă, haina neprihănirii Sale, pe care să o porţi în locul hainei murdare de păcat. Dacă o accepţi, tu alegi să renunţi la tot ceea ce nu reprezintă caracterul Lui.

  Tu eşti minunată în ochii Lui. El te cunoaşte pe nume şi te cheamă. El ştie totul despre tine. De ce nu vii să cinezi cu El? Eşti bine-venită!

  Corletta Aretha Barbar

  Ia loc la masa de bun venit! - 2020. Surorilor, nu daţi ascultare minciunilor lui Satana! Timpul lui este tot mai scurt, în schimb, ascultaţi de glasul lui Isus! Petreceţi timp zilnic în prezenţa Lui, acceptând iertarea Sa pentru toate păcatele ascunse şi pentru toate secretele din trecut.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...