Articolul precedentVăd în culori!!!
  Articolul următorCe faci tu, aici, Ilie?

  Ia loc la masa de bun venit!

  Să ne bucurăm, să ne veselim şi să-l dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soţia Lui s-a pregătit şi i s-a dat să se îmbrace cu În subţire, strălucitor şi curat. (Inul subţire sunt faptele neprihănite ale sfinţilor.) Apoi mi-a zis: „Scrie: «Ferice de cei chemaţi la ospăţul nunţii Mielului!»” Apoi mi-a zis: „Acestea sunt adevăratele cuvinte ale lui Dumnezeu!” – Apocalipsa 19:7-9

  Misiunea lui Hristos pe pământ (vezi Ioan 3:16) ar trebui să fie o încurajare pentru fiecare dintre noi. El socializa cu toţi oamenii, indiferent de trecutul lor. El nu îi privea cu superioritate, oricare le-ar fi fost păcatele şi neajunsurile din trecut. Tot ce îşi dorea era să îi salveze pe păcătoşii pierduţi şi să îi aducă înapoi în staul.

  Dar şi Satana are misiunea lui: de a-i convinge pe păcătoşi că nu sunt vrednici de harul lui Hristos. Totuşi, Hristos este iubitor şi drept. El te-a ştiut încă dinainte de a ieşi din pântecele mamei tale (Ieremia 1:5). Niciun păcat nu este prea mare sau prea mic pentru ca El să nu îl poată ierta.

  În umblarea mea creştină am avut multe confruntări cu Satana. Am fost testată şi adesea am picat testul. Satana îmi reamintea constant de răul comis ieri, anul trecut sau în urmă cu doi ani. El se juca cu mintea mea şi mă alunga în colţul descurajării, plină de regrete, fără speranţă şi cu un spirit neiertător. îmi reamintea de haina mea murdară, pătată de păcat. Mă simţeam prea necurată pentru a sta alături de Isus. M-am agăţat de durerea pe care Satana mi-o provoca. Cădeam în toate capcanele lui şi îi ascultam minciunile care mă lipseau de legătura mea cu Hristos şi cu familia. Pierdeam învăţătura din Cuvântul lui Dumnezeu. Dar, chiar şi aşa, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate făgăduinţele pe care mi le-a dat, spunându-mi că nu mă va părăsi (Deuteronomul 31:8). Această asigurare m-a adus în cele din urmă „acasă”, alături de El.

  Surorilor, nu daţi ascultare minciunilor lui Satana! Timpul lui este tot mai scurt, în schimb, ascultaţi de glasul lui Isus! Petreceţi timp zilnic în prezenţa Lui, acceptând iertarea Sa pentru toate păcatele ascunse şi pentru toate secretele din trecut.

  Isus poate şi te va elibera. El a murit pentru tine, a înviat pentru tine şi mijloceşte pentru tine. Acum El te invită să stai la masa de la ospăţul Lui şi să cinezi cu El ca mireasă a Lui. El îţi oferă o haină specială pentru nuntă, haina neprihănirii Sale, pe care să o porţi în locul hainei murdare de păcat. Dacă o accepţi, tu alegi să renunţi la tot ceea ce nu reprezintă caracterul Lui.

  Tu eşti minunată în ochii Lui. El te cunoaşte pe nume şi te cheamă. El ştie totul despre tine. De ce nu vii să cinezi cu El? Eşti bine-venită!

  Corletta Aretha Barbar

  Ia loc la masa de bun venit! - 2020. Surorilor, nu daţi ascultare minciunilor lui Satana! Timpul lui este tot mai scurt, în schimb, ascultaţi de glasul lui Isus! Petreceţi timp zilnic în prezenţa Lui, acceptând iertarea Sa pentru toate păcatele ascunse şi pentru toate secretele din trecut.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Deschide-mi inima!

  Doamne, fie ca dragostea Ta necondiționată să crească în inima mea și să mă determine la acțiune!

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...