Articolul precedentO prietenie curată
  Articolul următorCu Duhul și puterea lui Ilie

  Continuă până când se va întâmpla ceva

  Pot totul în Hristos, care mă întăreşte. – Filipeni 4:13

  Privind înapoi la întreaga mea viaţă, îmi dau seama că nu am avut un parcurs uşor. De asemenea, îmi dau seama că nu sunt o persoană care să se dea bătută. Ori de câte ori viaţa îmi dă un pumn în stomac, poate că mă las jos doborâtă de durere, dar refuz să mă rostogolesc şi să mor. Renunţarea nu este o opţiune. Aş minţi dacă aş spune că viaţa nu a fost o luptă. Eu sunt o luptătoare, adică perseverez până când văd că se întâmplă ceva. Cum anume merg mai departe?

  După ce am trecut prin experienţa devastatoare a unui divorţ, m-am întors la şcoală pentru a-mi continua educaţia şi a primi o diplomă. Am obţinut doctoratul în terapie de familie după cinci ani de cercetare. Aceasta a însemnat multe zile lungi şi obositoare şi multe nopţi nedormite. Dar vreau să repet: Renunţarea nu este o opţiune şi refuz să plătesc rate studenţeşti pentru o diplomă pe care nu o am. Pe lângă perseverenţă şi rugăciune, încurajarea pe care o găsesc în Scriptură mă ajută să merg mai departe. Când profesorii au încercat să mă descurajeze, eu am mers mai departe. Când depresia şi singurătatea m-au împresurat, eu am mers mai departe, m-am rugat şi am continuat.

  Nu este uşor să mergi mai departe. Este nevoie de energia pe care uneori nu o ai. Alteori, a merge mai departe înseamnă pur şi simplu să te trezeşti, să pui picioarele jos pe podea şi să faci paşi. Paşii înainte îţi imprimă o direcţie pentru acea zi. Atât timp cât mergi mai departe în acea zi, poţi realiza ceva. Nu te concentra pe ceea ce nu ai reuşit să realizezi. Nu te învinovăţi pentru ceea ce nu ai bifat de pe lista ta cu sarcini; doar ridică-te ziua următoare, pune picioarele jos pe podea şi mergi înainte pas cu pas.

  Unul dintre versetele mele preferate se găseşte în Filipeni 4:13: „Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.” Chiar acum mă rog stăruitor pentru un loc de muncă. Până în prezent, studiile absolvite nu m-au ajutat foarte mult; doar Dumnezeu şi dorinţa mea de a merge mai departe. Un autor spunea că responsabilitatea noastră este să facem câte un pas, pe rând. Apoi, într-o zi, vom privi înapoi şi vom vedea că am ajuns în vârful muntelui.

  Oricare ar fi provocarea cu care te confrunţi acum, te încurajez să MERGI MAI DEPARTE!

  Joan Collins-Ricketts

  Continuă până când se va întâmpla ceva - 2020. Nu te concentra pe ceea ce nu ai reuşit să realizezi. Nu te învinovăţi pentru ceea ce nu ai bifat de pe lista ta cu sarcini; doar ridică-te ziua următoare, pune picioarele jos pe podea şi mergi înainte pas cu pas.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.