Continuă până când se va întâmpla ceva

Pot totul în Hristos, care mă întăreşte. – Filipeni 4:13

Privind înapoi la întreaga mea viaţă, îmi dau seama că nu am avut un parcurs uşor. De asemenea, îmi dau seama că nu sunt o persoană care să se dea bătută. Ori de câte ori viaţa îmi dă un pumn în stomac, poate că mă las jos doborâtă de durere, dar refuz să mă rostogolesc şi să mor. Renunţarea nu este o opţiune. Aş minţi dacă aş spune că viaţa nu a fost o luptă. Eu sunt o luptătoare, adică perseverez până când văd că se întâmplă ceva. Cum anume merg mai departe?

După ce am trecut prin experienţa devastatoare a unui divorţ, m-am întors la şcoală pentru a-mi continua educaţia şi a primi o diplomă. Am obţinut doctoratul în terapie de familie după cinci ani de cercetare. Aceasta a însemnat multe zile lungi şi obositoare şi multe nopţi nedormite. Dar vreau să repet: Renunţarea nu este o opţiune şi refuz să plătesc rate studenţeşti pentru o diplomă pe care nu o am. Pe lângă perseverenţă şi rugăciune, încurajarea pe care o găsesc în Scriptură mă ajută să merg mai departe. Când profesorii au încercat să mă descurajeze, eu am mers mai departe. Când depresia şi singurătatea m-au împresurat, eu am mers mai departe, m-am rugat şi am continuat.

De același autor

Protecție în călătorie

Înger păzitor

Nu este uşor să mergi mai departe. Este nevoie de energia pe care uneori nu o ai. Alteori, a merge mai departe înseamnă pur şi simplu să te trezeşti, să pui picioarele jos pe podea şi să faci paşi. Paşii înainte îţi imprimă o direcţie pentru acea zi. Atât timp cât mergi mai departe în acea zi, poţi realiza ceva. Nu te concentra pe ceea ce nu ai reuşit să realizezi. Nu te învinovăţi pentru ceea ce nu ai bifat de pe lista ta cu sarcini; doar ridică-te ziua următoare, pune picioarele jos pe podea şi mergi înainte pas cu pas.

Unul dintre versetele mele preferate se găseşte în Filipeni 4:13: „Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.” Chiar acum mă rog stăruitor pentru un loc de muncă. Până în prezent, studiile absolvite nu m-au ajutat foarte mult; doar Dumnezeu şi dorinţa mea de a merge mai departe. Un autor spunea că responsabilitatea noastră este să facem câte un pas, pe rând. Apoi, într-o zi, vom privi înapoi şi vom vedea că am ajuns în vârful muntelui.

Oricare ar fi provocarea cu care te confrunţi acum, te încurajez să MERGI MAI DEPARTE!

Joan Collins-Ricketts

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Continuă până când se va întâmpla ceva - Devoțional femei. Nu te concentra pe ceea ce nu ai reuşit să realizezi. Nu te învinovăţi pentru ceea ce nu ai bifat de pe lista ta cu sarcini; doar ridică-te ziua următoare, pune picioarele jos pe podea şi mergi înainte pas cu pas. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.