Articolul precedentMiss America
  Articolul următorChemarea profetului Elisei

  Adevărul despre eșec

  Ferice de cei ce locuiesc în Casa Ta, căci ei tot mai pot să Te laude! – Psalmii 84:4

  Am auzit de multe ori spunându-se că eşecul este un capăt de drum – un viraj greşit. Dar, atunci când consideri eşecul capăt de drum, înseamnă că nu mai există cale de întoarcere la finalul acestui drum ratat, că nu mai ai speranţa de a ieşi din oraşul visurilor pierdute şi al planurilor năruite.

  Eu aleg să nu fiu de acord cu acest concept despre eşec. Eu consider că eşecul se aseamănă cu întârzierea unui proiect de construcţii urbane. Este un loc în care trebuie să stai şi să înduri o perioadă nedeterminată. În această perioadă de aşteptare poţi suferi în interiorul zidurilor dezamăgirii cât vrei, îacându-i şi pe ceilalţi nefericiţi. Chiar poţi abuza de casa eşecului. Te poţi adapta la mediul înconjurător şi te poţi aşeza confortabil în casa neterminată. Sau poţi alege să petreci această perioadă de aşteptare în casa neterminată, folosindu-ţi timpul în mod constructiv, în meditaţie.

  Dar niciodată nu te poţi întoarce la viaţa de dinainte – la acelaşi trup, la acelaşi loc de muncă sau la acelaşi partener ideal. Cu inima frântă, poţi tânji după visurile năruite şi după planurile distruse. Totuşi, nu îţi pierde speranţa! Este posibil să te adaptezi la noul „normal” şi să îţi recâştigi simţământul de echilibru.

  Cât timp stau sub acoperişul eşecului, unii au nevoie de mai mult timp decât alţii pentru a-şi redobândi atitudinea „vreau să…”. Totuşi, casa eşecului este un loc numai bun pentru refacere, prin crearea de obiective mai bune şi de perspective pozitive.

  Întârzierile care apar uneori în proiectele de construcţii te pot face să îţi pierzi speranţa. Ai grijă la sponsorii „prea buni ca să fie reali” care îţi plătesc chiria. Dacă devii dependentă de ajutorul lor şi dacă rămâi închisă în casa eşecului pentru totdeauna, îţi vei pierde dorinţa după o viaţă mai bună.

  Evită să transpui în viitor eşecurile din trecut. Nu te agăţa de amintirile pe care le iubeşti, pe care le preţuieşti şi nu deschide braţele pentru mai multă durere.

  Când, în cele din urmă, vei scăpa din proiectul de construcţie, îţi vei dori să te întorci în casa eşecului doar pentru a-i călăuzi pe alţii să scape de deznădejde.

  Adevăraţii tăi sponsori te vor finanţa şi te vor susţine ca să poţi construi un adăpost mai bun pentru alţii.

  Ia-ţi astăzi toate darurile şi uneltele spirituale şi începe să construieşti casa cea mai bună pentru altcineva!

  Wendy Williams

  Adevărul despre eșec - 2020. Ia-ţi astăzi toate darurile şi uneltele spirituale şi începe să construieşti casa cea mai bună pentru altcineva!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...