Articolul precedentMiss America
  Articolul următorChemarea profetului Elisei

  Adevărul despre eșec

  Ferice de cei ce locuiesc în Casa Ta, căci ei tot mai pot să Te laude! – Psalmii 84:4

  Am auzit de multe ori spunându-se că eşecul este un capăt de drum – un viraj greşit. Dar, atunci când consideri eşecul capăt de drum, înseamnă că nu mai există cale de întoarcere la finalul acestui drum ratat, că nu mai ai speranţa de a ieşi din oraşul visurilor pierdute şi al planurilor năruite.

  Eu aleg să nu fiu de acord cu acest concept despre eşec. Eu consider că eşecul se aseamănă cu întârzierea unui proiect de construcţii urbane. Este un loc în care trebuie să stai şi să înduri o perioadă nedeterminată. În această perioadă de aşteptare poţi suferi în interiorul zidurilor dezamăgirii cât vrei, îacându-i şi pe ceilalţi nefericiţi. Chiar poţi abuza de casa eşecului. Te poţi adapta la mediul înconjurător şi te poţi aşeza confortabil în casa neterminată. Sau poţi alege să petreci această perioadă de aşteptare în casa neterminată, folosindu-ţi timpul în mod constructiv, în meditaţie.

  Dar niciodată nu te poţi întoarce la viaţa de dinainte – la acelaşi trup, la acelaşi loc de muncă sau la acelaşi partener ideal. Cu inima frântă, poţi tânji după visurile năruite şi după planurile distruse. Totuşi, nu îţi pierde speranţa! Este posibil să te adaptezi la noul „normal” şi să îţi recâştigi simţământul de echilibru.

  Cât timp stau sub acoperişul eşecului, unii au nevoie de mai mult timp decât alţii pentru a-şi redobândi atitudinea „vreau să…”. Totuşi, casa eşecului este un loc numai bun pentru refacere, prin crearea de obiective mai bune şi de perspective pozitive.

  Întârzierile care apar uneori în proiectele de construcţii te pot face să îţi pierzi speranţa. Ai grijă la sponsorii „prea buni ca să fie reali” care îţi plătesc chiria. Dacă devii dependentă de ajutorul lor şi dacă rămâi închisă în casa eşecului pentru totdeauna, îţi vei pierde dorinţa după o viaţă mai bună.

  Evită să transpui în viitor eşecurile din trecut. Nu te agăţa de amintirile pe care le iubeşti, pe care le preţuieşti şi nu deschide braţele pentru mai multă durere.

  Când, în cele din urmă, vei scăpa din proiectul de construcţie, îţi vei dori să te întorci în casa eşecului doar pentru a-i călăuzi pe alţii să scape de deznădejde.

  Adevăraţii tăi sponsori te vor finanţa şi te vor susţine ca să poţi construi un adăpost mai bun pentru alţii.

  Ia-ţi astăzi toate darurile şi uneltele spirituale şi începe să construieşti casa cea mai bună pentru altcineva!

  Wendy Williams

  Adevărul despre eșec - 2020. Ia-ţi astăzi toate darurile şi uneltele spirituale şi începe să construieşti casa cea mai bună pentru altcineva!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Ce am învățat de la un uragan?

  Am fost binecuvântați pentru că toți cunoscuții mei s-au rugat ca apa să nu ne cauzeze daune. Dumnezeu a protejat cartierul și nicio picătură nu a trecut peste acel dig.

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...