Articolul precedentPrietenia adevărată
  Articolul următorDe unde vii, Ghehazi?

  Înfometată după Cuvânt

  Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. – Psalmii 119:105

  O zi pe săptămână, în fiecare săptămână, un grup din biserica noastră lucrează la cantina locală a săracilor pentru a distribui hrană locatarilor cu venituri mici. În jumătatea de oră cât îmi ia să ajung la biserică cu maşina, mă rog să putem împlini nu doar nevoile fizice ale oamenilor care vin la cantină în acea zi. Deşi nu avem voie să oferim cărţi, întotdeauna am cu mine, la biroul de la recepţie, mai multe Biblii pentru copii, tineri şi adulţi. Dacă cineva îşi exprimă interesul, eu îi ofer o Biblie gratuită.

  Când Julie, o mamă de vârstă mijlocie, a venit la mine, a menţionat că, în urmă cu ceva ani, îi dăduse Biblia ei unui tânăr care avea probleme cu drogurile. „Sper că a citit-o şi că i-a fost de ajutor. Îmi este dor să am o Biblie.” M-am aplecat şi am scos o Biblie de studiu, cu coperte foarte frumoase din piele, pe care o adusesem de acasă. Au început să îi curgă lacrimile pe obraji când şi-a dat seama că ea era noua proprietară a acelei frumoase Biblii. Şi din ochii mei au început să curgă lacrimi când am văzut reacţia ei atât de emoţională la darul primit. În următoarele câteva minute, m-a copleşit cu îmbrăţişări. Mi-am dat seama că nu a fost o întâmplare faptul că în acea dimineaţă am hotărât să aduc acea Biblie cu mine. Dumnezeu a ştiut că cineva avea nevoie de ea. I-am împărtăşit şi lui Julie acest gând. Când a plecat de la biroul meu pentru a-şi primi mâncarea, ea le arăta cu mândrie noua ei Biblie şi celorlalţi care aşteptau. Poate ei nu apreciau valoarea acestui dar, însă pentru ea era ceva foarte special.

  Au trecut mai multe săptămâni şi nu mi-a mai cerut nimeni Biblie, aşa că, într-o dimineaţă, m-am rugat să îmi ceară oamenii Biblii în acea zi. Unul dintre primii beneficiari din acea dimineaţă mi-a cerut Biblia pentru tineri, care de multe săptămâni stătea deasupra teancului de Biblii. Puţin mai târziu, o altă beneficiară a luat o Biblie mică, a îmbrăţişat-o şi a spus: „Biblia aceasta are exact dimensiunea potrivită şi are un scris pe care îl pot citi şi eu. îmi place foarte mult versiunea King James a Bibliei!”

  Înainte să treacă dimineaţa, nu doar că alte două femei au ales două Biblii pe care au fost bucuroase să le ducă acasă, ci o doamnă hispanică a descoperit că aveam o Biblie în limba spaniolă şi pentru ea. Am fost copleşită de modul minunat în care Dumnezeu răspunsese rugăciunilor mele.

  Doamne, Îţi mulţumesc că m-ai ajutat să împlinesc nu doar nevoile fizice ale celor care vin la noi!

  Betty J. Adams

  Înfometată după Cuvânt - 2020. Înainte să treacă dimineaţa, nu doar că alte două femei au ales două Biblii pe care au fost bucuroase să le ducă acasă, ci o doamnă hispanică a descoperit că aveam o Biblie în limba spaniolă şi pentru ea. Am fost copleşită de modul minunat în care Dumnezeu răspunsese rugăciunilor mele.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...