Articolul precedentMai mult decât… Păstor!
  Articolul următorCe au văzut în casa ta?

  Trăind pentru slava Sa

  O, de ar lăuda oamenii pe Domnul pentru bunătatea Lui şi pentru minunile Lui faţă de fiii oamenilor! – Psalmii 107:8

  Spre lauda slavei harului Său, pe care ni l-a dat în Preaiubitul Lui. – Efeseni 1:6

  Prin El, să aducem totdeauna lui Dumnezeu o jertfă de laudă, adică rodul buzelor care mărturisesc Numele Lui. – Evrei 13:15

  Aş vrea să vă împărtăşesc o experienţă care s-a petrecut în Pune, India.

  Cândva la sfârşitul anilor ’50, o mamă tânără din Hyderbad se pregătea să nască. Doctorul era chiar mama ei, un renumit medic ginecolog şi absolventă a unui colegiu medical creştin din Ludhiana. Era o doamnă sclipitoare şi se numea Kamala Sudhi.

  Tânăra mamă plănuise să dea naştere copilului în Kachiguda, unde locuia sora ei mai mică, aşa că a călătorit spre locuinţa acesteia. Într-o seară, tânăra a intrat în travaliu. În mai puţin de două ore, a dat naştere unei fetiţe foarte frumoase. Dar se părea că fetiţa nu dădea semne de viaţă; când a fost ridicată şi întoarsă cu capul în jos, ea nu a plâns, aşa cum este reacţia normală a majorităţii nou-născuţilor.

  Medicul se pregătea să înmâneze copilul lipsit de viaţă asistentei când a auzit dintr-odată un sunet slab, nu un plânset. A observat că avea ceva în gât. De îndată a introdus un tub şi i-a scos flegma care se acumulase acolo.

  Acea fetiţă, care a fost adusă pe lume în acea seară de demult cu ajutorul bunicii ei, am fost chiar eu. Când am crescut suficient de mare pentru a înţelege, bunica obişnuia să îmi spună că Dumnezeu avea un plan pentru mine şi că tocmai de aceea El îmi dăduse o viaţă nouă la doar câteva momente după naştere. Dumnezeu a avut un plan cu viaţa mea, la fel cum are şi cu viaţa ta. De treizeci şi cinci de ani, sunt profesoară, dar nu doar atât. Port bucuria şi responsabilitatea de a fi soţia unui pastor şi lider al bisericii.

  Sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că Dumnezeu mi-a cruţat viaţa ca să pot da mărturie şi altora despre El. Îl voi slăvi pe Dumnezeu atât cât voi avea suflare. Amin!

  Rhoda Shinge

  Trăind pentru slava Sa - 2020. Sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că Dumnezeu mi-a cruţat viaţa ca să pot da mărturie şi altora despre El. Îl voi slăvi pe Dumnezeu atât cât voi avea suflare. Amin!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...