Articolul precedentMai mult decât… Păstor!
  Articolul următorCe au văzut în casa ta?

  Trăind pentru slava Sa

  O, de ar lăuda oamenii pe Domnul pentru bunătatea Lui şi pentru minunile Lui faţă de fiii oamenilor! – Psalmii 107:8

  Spre lauda slavei harului Său, pe care ni l-a dat în Preaiubitul Lui. – Efeseni 1:6

  Prin El, să aducem totdeauna lui Dumnezeu o jertfă de laudă, adică rodul buzelor care mărturisesc Numele Lui. – Evrei 13:15

  Aş vrea să vă împărtăşesc o experienţă care s-a petrecut în Pune, India.

  Cândva la sfârşitul anilor ’50, o mamă tânără din Hyderbad se pregătea să nască. Doctorul era chiar mama ei, un renumit medic ginecolog şi absolventă a unui colegiu medical creştin din Ludhiana. Era o doamnă sclipitoare şi se numea Kamala Sudhi.

  Tânăra mamă plănuise să dea naştere copilului în Kachiguda, unde locuia sora ei mai mică, aşa că a călătorit spre locuinţa acesteia. Într-o seară, tânăra a intrat în travaliu. În mai puţin de două ore, a dat naştere unei fetiţe foarte frumoase. Dar se părea că fetiţa nu dădea semne de viaţă; când a fost ridicată şi întoarsă cu capul în jos, ea nu a plâns, aşa cum este reacţia normală a majorităţii nou-născuţilor.

  Medicul se pregătea să înmâneze copilul lipsit de viaţă asistentei când a auzit dintr-odată un sunet slab, nu un plânset. A observat că avea ceva în gât. De îndată a introdus un tub şi i-a scos flegma care se acumulase acolo.

  Acea fetiţă, care a fost adusă pe lume în acea seară de demult cu ajutorul bunicii ei, am fost chiar eu. Când am crescut suficient de mare pentru a înţelege, bunica obişnuia să îmi spună că Dumnezeu avea un plan pentru mine şi că tocmai de aceea El îmi dăduse o viaţă nouă la doar câteva momente după naştere. Dumnezeu a avut un plan cu viaţa mea, la fel cum are şi cu viaţa ta. De treizeci şi cinci de ani, sunt profesoară, dar nu doar atât. Port bucuria şi responsabilitatea de a fi soţia unui pastor şi lider al bisericii.

  Sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că Dumnezeu mi-a cruţat viaţa ca să pot da mărturie şi altora despre El. Îl voi slăvi pe Dumnezeu atât cât voi avea suflare. Amin!

  Rhoda Shinge

  Trăind pentru slava Sa - 2020. Sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că Dumnezeu mi-a cruţat viaţa ca să pot da mărturie şi altora despre El. Îl voi slăvi pe Dumnezeu atât cât voi avea suflare. Amin!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Deschide-mi inima!

  Doamne, fie ca dragostea Ta necondiționată să crească în inima mea și să mă determine la acțiune!

  Stând neclintiți

  Pavel ne încurajează să ne rugăm prin Duhul Sfânt în toate ocaziile. Indiferent ce întâmpinăm, putem mereu să stăm neclintiți și să ne rugăm ca Dumnezeu să-Și arate puterea Sa maiestuoasă.

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...