Salata de cartofi și o rugăciune

  Orice faceţi, să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii care ştiţi că veţi primi de la Domnul răsplata moştenirii. Voi slujiţi Domnului Hristos. – Coloseni 3:23,24

  Este bine să fii prevăzător; totuşi, uneori, Dumnezeu ne aduce oameni în cale cu un motiv anume. El îi pune chiar acolo, după care trebuie să alegem: fie să rămânem pe acea parte a drumului şi să ajutăm, fie să trecem strada şi să nu ajutăm. Strada pe care locuiesc eu, lungă de aproape cinci kilometri, este locul excelent în care le pot arăta iubire oamenilor şi le pot vorbi despre Isus. într-o zi, mă plimbam şi vorbeam la telefon cu prietena mea, Georgia, când un bărbat a oprit maşina pe marginea drumului, imediat după ce a ieşit de pe aleea pavată a casei lui. A deschis geamul şi a strigat:

  – O ştii pe soţia mea, Kelly?

  I-am răspuns că nu cred că o cunosc. Deloc descurajat, el a continuat:

  – Soţia mea, Kelly, tocmai a fost diagnosticată cu cancer şi urmează să înceapă tratamentul.

  – Îmi pare rău să aud acest lucru. Aş putea veni să o vizitez peste câteva zile?

  – Da, sigur, a răspuns el, după care a plecat cu maşina.

  Întotdeauna este frumos să poţi duce ceva când mergi în vizită, aşa că am hotărât să duc o salată de cartofi. Câteva zile mai târziu, am făcut salata şi am mers în vizită împreună cu o prietenă. Soţul doamnei, T.J., ne-a întâmpinat la uşă, împreună cu copiii şi cumnata sa.

  – Salata de cartofi este preferata mea şi rareori am ocazia să o mănânc. (Încă un punct pentru inspiraţia Duhului Sfânt!)

  Kelly era prea bolnavă pentru a se da jos din pat sau pentru a primi musafiri, aşa că am întrebat familia dacă nu ar dori să înalţ o rugăciune. Am făcut un cerc şi ne-am strâns de mână, apoi m-am rugat. S-a format o legătură foarte frumoasă cu această familie de pe strada mea. Şi am menţinut această legătură. Câteva luni mai târziu, Kelly însăşi a oprit maşina şi mi-a mulţumit. Se simţea mai bine. Cu altă ocazie, a oprit pentru a-mi spune că se vindecase. La câţiva ani după aceea, am bătut din nou la uşa lor pentru a le spune că publicasem o carte. Copiii au fost foarte entuziasmaţi să îmi povestească despre propriile lor momente cu Dumnezeu şi chiar m-au lăsat să ţin în mână animalul lor de companie, o şinşilă. Este o mare bucurie să lucrezi pentru Dumnezeu şi să întâlneşti oameni pe stradă, oameni pe care Dumnezeu i-a pus în calea ta.

  Diane Pestes

  Salata de cartofi și o rugăciune - 2020. Copiii au fost foarte entuziasmaţi să îmi povestească despre propriile lor momente cu Dumnezeu şi chiar m-au lăsat să ţin în mână animalul lor de companie, o şinşilă. Este o mare bucurie să lucrezi pentru Dumnezeu şi să întâlneşti oameni pe stradă, oameni pe care Dumnezeu i-a pus în calea ta.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...