Articolul precedentDespre curaj si scop
  Articolul următorSecretele biruinței

  Hai la masă!

  Căci El însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” Aşa că putem zice plini de încredere: „Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme. Ce mi-ar putea face omul?” – Evrei 13:5,6

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Cu mult înainte de a fi mamă, am hotărât ca, atunci când va veni vremea să am un copil, să aleg o naştere naturală, fără niciun medicament. De asemenea, dorinţa mea era să îmi alăptez copilul. Fără biberoane! Înainte de a se naşte fetiţa mea, în Alaska, ştiam că voi avea puţin ajutor în ceea ce priveşte naşterea naturală sau alăptarea. Cineva mi-a sugerat să merg la bibliotecă pentru mai multe cărţi din care să mă informez. M-am întors acasă cu un manual publicat de La Leche League International (un grup nonprofit care le oferă femeilor informaţii şi susţinere pentru alăptare.). Acea carte a fost ajutorul ideal pentru mine. De fapt, după ce am devenit mamă pentru prima dată, acea carte m-a ajutat să scap de vina pe care am simţit-o mai târziu pentru că dormeam împreună cu fetiţa sau pentru că o luam cu mine peste tot, în loc să îi angajez o bonă.

  Îmi amintesc că am citit că trupul unei mame anunţă când îi este foame copilului, chiar înainte ca acesta să plângă. Dar unii se întreabă de ce nu merge mama să îl hrănească pe copil înainte ca el să înceapă să plângă. Am citit un răspuns în acel manual. Autorul sugera ca cititorul să se gândească cât de frumos ar fi să intri în casă când îţi este foame şi să descoperi că cina a fost deja pregătită! Masa este gata! Numai gândul la o asemenea posibilitate ne face să zâmbim. Mi-a plăcut acea ilustraţie. Eu aşa am făcut cu amândoi copiii mei. Tocmai de aceea ei au ştiut întotdeauna nu doar că voi fi aproape să îi aud când plâng, dar şi că întotdeauna le voi împlini nevoile.

  Meditând la această anticipare maternă a nevoilor de hrană ale bebeluşului, am ajuns şi la o paralelă spirituală. Şi Dumnezeu este la fel. El spune: „înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta!” (Isaia 65:24). Dumnezeu este întotdeauna aproape să ne audă strigătele şi să ne împlinească nevoile. Cât de minunat este Dumnezeul căruia îi slujim! El nu ne va părăsi niciodată! El lucrează chiar acum pentru a ne oferi răspunsuri la problemele noastre. El a mers în cer ca să pregătească un loc special pentru noi, să ne aştepte cu masa deja pregătită. Este gata şi ne aşteaptă pe mine şi pe tine. Uau! Hai la masă!

  Kathy Jo Duterrow Jones

  Hai la masă! - 2020. Cât de minunat este Dumnezeul căruia îi slujim! El nu ne va părăsi niciodată! El lucrează chiar acum pentru a ne oferi răspunsuri la problemele noastre. El a mers în cer ca să pregătească un loc special pentru noi, să ne aştepte cu masa deja pregătită. Este gata şi ne aşteaptă pe mine şi pe tine. Uau! Hai la masă!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...