Articolul precedentPoate azi nu vei reuși ! Sau..?
  Articolul următorMitul peșterii

  Dragoste necondiționată

  Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, (…) acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată. – 1 Corinteni 13:4,7,8

  Pe când aveam cinci ani, eu şi surorile mele am fost date în plasament. Deşi eram despărţite de mama noastră biologică, întotdeauna m-am ţinut strâns de simţământul de apropiere de ea în inima mea – întotdeauna căutam, speram, aşteptam şi doream ca ea să se întoarcă. După vârsta de treizeci de ani, mi-am găsit mama. Ce bucurie mare! Totuşi, în doar doi ani scurţi, bucuria mea a fost umbrită de faptul că ne-a părăsit din nou.

  Mama încă locuia în Huntsville, Alabama, aproape de mine şi de surorile mele când, într-o zi, a hotărât să plece din nou fără urmă. Eu şi sora mea mai mare am hotărât să verificăm dacă nu este în apartamentul ei. Ne-a fost teamă că ceva nu era în regulă când nu ne-a răspuns nimeni, aşa că responsabilii cu paza de la apartamente ne-au dat voie să intrăm. Spre surprinderea noastră, mama îşi strânsese toate lucrurile şi plecase. Nici măcar nu lăsase un bilet. Deşi de această dată nu a lăsat în urmă copii mici, ea şi-a lăsat în urmă copiii adulţi, care încă aveau nevoie şi tânjeau după dragostea maternă. Dar Dumnezeu este un Vindecător şi El mi-a reamintit, în mila Sa, să continui să mă rog pentru ea.

  Apoi, după aproape şapte ani, a sunat mama. Din nou am fost cuprinsă de bucurie. Aşteptam cu nerăbdare să o văd din nou, iar ea mi-a spus că şi ea aştepta cu nerăbdare să mă vadă. În august 2013, am vizitat-o. Am mers să o văd fără să mă gândesc la prima sau la a doua abandonare. Simţeam doar dragoste necondiţionată. De această dată, ştiam că va exista o legătură între noi. Din nefericire, acea reuniune a fost sfâşietoare pentru mine. Mama nu a putut să mă îmbrăţişeze, deşi nu mă văzuse de aproape şapte ani. Evident că mi-am scurtat vizita. După ce m-am întors acasă, am avut multe întrebări şi inima mea frântă parcă m-a amorţit. Era a treia oară când eram respinsă de mama mea.

  Când am început să Îl las să mă vindece, Dumnezeu a vorbit din nou inimii mele zdrobite. Tatăl meu, Mântuitorul şi Prietenul meu mi-a spus: „Am nevoie ca tu să fii un canal al dragostei Mele necondiţionate pentru mama ta. Vreau ca ea să ştie că «Dumnezeu îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi»” (Romani 5:8). Şi astăzi o mai caut pe mama. Ea nu comunică cu mine, dar nu este o problemă. Eu sunt un canal dispus să las dragostea necondiţionată a lui Dumnezeu să curgă spre mama mea. Îi mulţumesc zilnic pentru dragostea Lui necondiţionată pentru mine.

  Wanda Misori

  Dragoste necondiționată - 2020. Când am început să Îl las să mă vindece, Dumnezeu a vorbit din nou inimii mele zdrobite. Tatăl meu, Mântuitorul şi Prietenul meu mi-a spus: „Am nevoie ca tu să fii un canal al dragostei Mele necondiţionate pentru mama ta.”
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...