Îndepărtarea tuturor piedicilor

  De aceea vă spun că, orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea. – Marcu 11:24

  Când l-am văzut la uşă, m-au cuprins îngrijorarea şi confuzia. Don avea înfăşurat un prosop de bucătărie în jurul încheieturii mâinii drepte. Partea din faţă a cămăşii era acoperită de o cantitate destul de mare de sânge. Nişte hoţi spărseseră fereastra de la biserică şi acum sticla căzuse şi îl tăiase la mână pe soţul meu. Trebuia dus la spital, nu ne puteam permite să pierdem timpul aşteptând o ambulanţă. Când am ajuns la maşină, l-am rugat să îşi desfăşoare prosopul, ca să văd cât de grav era rănit. Sângele îi ţâşnea până în tavanul maşinii cu fiecare bătaie a inimii. Mâna îi atârna flască. Îşi tăiase tendonul flexor principal, şi artera radială era secţionată şi ea.

  Şi-a improvizat un bandaj de compresie, folosind o bandană de bumbac pe care o avea în buzunar. De obicei nu o purta cu el, dar în acea dimineaţă simţise îndemnul să o ia.

  Pornind spre spital, care era la aproximativ cincizeci de kilometri depărtare, am observat că traficul era blocat de ambele părţi, iar maşina din faţa noastră mergea cu patruzeci de kilometri la oră într-o zonă cu restricţie de cincizeci de kilometri la oră. Don pierduse deja foarte mult sânge. Am pornit luminile de avarie şi am claxonat atât de mult, încât nici claxonul nu a mai mers. Totuşi, maşina din faţă nu voia să se dea la o parte. Atunci mi-am amintit să mă rog.

  M-am rugat punctual ca Dumnezeu să îndepărteze toate obstacolele din cale, ca să putem ajunge la timp la spital. Don începea să îşi piardă cunoştinţa. Din momentul în care m-am rugat să ajungem la spital şi până am ajuns, nu am mai fost încetiniţi de nicio maşină. Cel care mergea încet a oprit, camioanele erau trase pe marginea drumului şi toate benzile erau libere. Vitezometrul a sărit de îndată la o sută şaizeci de kilometri la oră. Am oprit la intrarea pentru urgenţe şi am alergat înăuntru pentru a anunţa că Don avea nevoie urgentă de ajutor.

  După ce a fost internat, eu am parcat maşina şi am încercat să intru pe aceeaşi uşă, dar aceasta nu se deschidea. M-am tot învârtit pe acolo şi, din greşeală, am apăsat pe un buton de alarmă. Când cineva mi-a deschis, i-am spus că a fost foarte bine că uşa nu a fost încuiată prima dată. Atunci mi s-a spus: „Doamnă, uşa aceea este întotdeauna încuiată.”

  Cu adevărat Dumnezeu a îndepărtat toate obstacolele, ca să putem primi ajutorul de care aveam nevoie.

  Janice L. Yancheson

  Îndepărtarea tuturor piedicilor - 2020. M-am tot învârtit pe acolo şi, din greşeală, am apăsat pe un buton de alarmă. Când cineva mi-a deschis, i-am spus că a fost foarte bine că uşa nu a fost încuiată prima dată. Atunci mi s-a spus: „Doamnă, uşa aceea este întotdeauna încuiată.”
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...