Articolul precedentCămara cu comori
  Articolul următorÎmpăratul priceput

  Puterea rugăciunii

  Alergaţi la Domnul şi la sprijinul Lui, căutaţi necurmat Faţa Lui! – Psalmii 105:4

  În ultimii treizeci şi şase de ani, am fost soţie de pastor. Adesea, călătoria aceasta nu a fost deloc uşoară! Dar încă este o plăcere să dau mărturie despre implicarea lui Dumnezeu în experienţele prin care am trecut până acum în viaţă. Aş vrea să îţi împărtăşesc şi ţie o experienţă.

  În 1989, soţul meu păstorea o biserică din Surat (Gujarat, India). În luna noiembrie a acelui an, cea de-a doua fiică a noastră, Meghna, s-a îmbolnăvit de malarie şi de febră Dengue – boli de temut în acele zile, dar şi în prezent.

  Micuţa Meghna, de aproape patru anişori, a stat în spital mai bine de o săptămână. Avea febră foarte mare şi primea tratament intravenos. La acea vreme, aveam trei copii, aşa că trebuia să am grijă şi de ceilalţi doi, o fetiţă şi un băiat, în timp ce Meghna era în spital.

  După o săptămână de spitalizare, medicul a considerat că făcuse tot ce se putea pentru a o trata pe Meghna. Ne-a sunat pentru a ne da veştile descurajatoare.

  „Îmi pare rău că trebuie să vă spun”, a început el, „dar starea fiicei dumneavoastră nu este bună. Cred că ar fi bine să fiţi pregătiţi în caz că situaţia se înrăutăţeşte şi mai mult. Eu voi continua să fac tot ce pot, dar lucrurile nu stau bine.”

  În acea noapte, m-am aşezat pe genunchi înaintea lui Dumnezeu şi am stăruit în rugăciune în timp ce soţul meu s-a dus la spital să fie cu Meghna. Tată din ceruri, Te rog să o atingi pe Meghna cu mâna Ta vindecătoare! Eu mă lupt cu Tine, Doamne, cum s-a luptat Iacov în încercarea puternică a vieţii lui.

  Nu ştiu când am adormit, dar foarte devreme în dimineaţa următoare, s-a auzit o bătaie la uşă. Am deschis şi am văzut faţa plină de entuziasm a soţului meu. „I-a scăzut febra”, a spus el, „şi lui Meghna îi este foame! Vrea să mănânce lipiile ei preferate!”

  Toată familia ne-am grăbit să ajungem la spital. Când a intrat, doctorul a fost şocat să o vadă zâmbind şi stând în şezut. După un consult rapid, a externat-o. În doar câteva zile, am sărbătorit a patra ei aniversare. Anii au trecut. În prezent, Meghna este medic stomatolog într-un spital creştin şi este căsătorită cu un medic stomatolog, Marvin Hembrom. Împreună au un băieţel, pe Marcus.

  Doamne, ajută-ne să ne încredem întotdeauna în Tine!

  Priscila Kandane

  Puterea rugăciunii - 2020. În acea noapte, m-am aşezat pe genunchi înaintea lui Dumnezeu şi am stăruit în rugăciune în timp ce soţul meu s-a dus la spital să fie cu Meghna. Tată din ceruri, Te rog să o atingi pe Meghna cu mâna Ta vindecătoare! Eu mă lupt cu Tine, Doamne, cum s-a luptat Iacov în încercarea puternică a vieţii lui.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...