Noi niciodată nu pierdem

  Dar mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne dă biruinţa prin Domnul nostru Isus Hristos! – 1 Corinteni 15:57

  Cu mâinile în buzunarul de la spate, mi-am dat seama că banii mei şi bonul pentru ce cheltuisem din banii companiei dispăruseră. Prietena mea a sugerat să căutăm în zona în care fuseserăm. Pornind în căutare, cineva ne-a spus că n-o să-i găsim.

  – Prin credinţă, îi vom găsi, a răspuns prietena mea.

  Dar când ne-am întâlnit câteva minute mai târziu, a dat din cap. Căutase peste tot şi nu îi găsise!

  I-am mulţumit pentru ajutor. Ne-am mai plimbat puţin şi apoi mi-a zis că are o vestea rea pentru mine. În momentul acela, amândouă ne aflam la o întâlnire în care se discuta despre cancer, aşa că m-am gândit la ce era mai rău.

  – Ai vreun nodul la sân? am întrebat-o şi, fiindcă a dat dezaprobator din cap, am continuat. Atunci s-a întâmplat ceva la lucru?

  – În relaţie, a răspuns ea, după care mi-a povestit că se despărţise de prietenul ei. Tu eşti singura căreia i-am spus. Am simţit îndemnul să îţi spun în timp ce căutam bonul. Mi-am zis că, dacă lui Dumnezeu îi pasă de banii tăi pierduţi şi de bonul în valoare de o sută unsprezece dolari, atunci El va rezolva şi misterul relaţiei mele.

  De obicei, Dumnezeu le vorbeşte prietenilor Săi prin semne, aşa că am fost puţin debusolată. Mă gândeam în sinea mea: Banii pierduţi erau un semn că relaţia ei se sfârşise? I-am spus că mă voi ruga pentru ea şi apoi ne-am luat rămas bun. Două zile mai târziu, în timp ce eram la momentele de devoţiune personală, mi-am amintit că, de fapt, eu fusesem îmbrăcată cu o altă pereche de blugi când luasem banii şi bonul. I-am căutat repede şi acolo am găsit şi banii, şi bonul. Am făcut o poză şi i-am trimis-o prietenei mele. Am crezut că pierdusem banii şi bonul, dar fuseseră acolo tot timpul. Însă, faptul că ea m-a ajutat să caut i-a oferit ocazia să-mi împărtăşească durerea ei şi mi-a dat mie ocazia să mă rog pentru ea.

  I-am trimis un mesaj: „Uneori avem impresia că pierdem, dar, de fapt, nu pierdem niciodată dacă îi încredinţăm lui Dumnezeu problemele noastre şi avem încredere că El le va rezolva. Mă rog să ai şi tu veşti bune astăzi şi să primeşti binecuvântările pe care Domnul le are pentru tine. Încrede-te în El, ca El să Se ocupe de tot, aşa cum o face întotdeauna în viaţa şi în relaţia ta.” O săptămână mai târziu, prietena mea mi-a spus că avusese cu prietenul ei o discuţie lungă, cu lacrimi şi rugăciune, şi au hotărât să îl lase pe Dumnezeu să preia din nou controlul relaţiei lor. Sunt foarte bucuroasă că nu pierdem niciodată cu Dumnezeu!

  Kimasha P. Williams

  Noi niciodată nu pierdem - 2020. O săptămână mai târziu, prietena mea mi-a spus că avusese cu prietenul ei o discuţie lungă, cu lacrimi şi rugăciune, şi au hotărât să îl lase pe Dumnezeu să preia din nou controlul relaţiei lor. Sunt foarte bucuroasă că nu pierdem niciodată cu Dumnezeu!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...