Articolul precedentLumina lumii
  Articolul următorCea mai înaltă treaptă de mărire

  Potop de binecuvântări

  I se va da pâine, şi apa nu-i va lipsi. – Isaia 33:16

  „Nu vei ajunge prea departe în viaţă – de fapt, nu vei ajunge nicăieri – dacă te căsătoreşti cu un pastor”, m-au şicanat prietenele mele când le-am dat invitaţia la nuntă.

  Au trecut unsprezece ani frumoşi şi minunaţi de când m-am căsătorit cu un pastor. Vreau să vă spun că nu am regretat niciodată, nici chiar pentru o clipă, faptul că am rămas neclintită în decizia mea.

  Călătoria vieţii te mai poartă şi prin furtuni, dar şi acestea sunt frumoase când ştii că te afli în locul în care Dumnezeu vrea să fii şi cu persoana la care El te-a condus. Am avut parte de binecuvântări minunate din partea Domnului de când m-am căsătorit cu un slujitor al Lui. Aş vrea să îţi povestesc doar una din minunatele experienţe avute.

  Într-o zi, fiul meu de trei ani mi-a cerut un măr. Bineînţeles, nu avea de unde să ştie că, fiind sfârşitul lunii, de-abia mai aveam bani pentru cele strict necesare.

  Mi-am verificat din nou poşeta şi am constatat că era goală, cum de altfel şi bănuiam. Aşa că am înălţat o rugăciune în taină: „Doamne, Tu eşti Susţinătorul nostru şi cer împlinirea făgăduinţei Tale din Psalmii 34:10, unde mă asiguri că, deşi leilor le este foame pentru că nu au hrană, mie nu îmi va lipsi niciun lucru bun dacă Te caut pe Tine. Te rog să trimiţi nişte mere pentru băiatul meu!”

  În acea seară când am mers la biserică, unul dintre membri a venit la mine după program şi mi-a dat un coş plin cu kiwi, portocale, banane, căpşuni şi – mere! În acea zi când a făcut cumpărăturile, simţise îndemnul să ne ia şi nouă câte ceva.

  Am fost copleşită, deoarece eu îi cerusem lui Dumnezeu doar mere. Totuşi, Dătătorul oricărui dar bun ne-a binecuvântat din belşug cu tot felul de fructe. Nu pot să nu Îi mulţumesc.

  Cu siguranţă slujim unui Dumnezeu viu, care este interesat personal de bunăstarea fiecărui om de pe pământ. Eu am aflat şi am acceptat un mare adevăr: când sunt credincioşi în slujba Sa, Dumnezeu Se îngrijeşte de copiii Săi şi niciodată nu îi dezamăgeşte. Bunătatea Lui este veşnică şi credincioşia Lui se reînnoieşte în fiecare dimineaţă.

  Tată din cer, fără prezenţa Ta În viaţa noastră nu putem face nimic. Te rog, ajută-ne să nu uităm că Tu eşti întotdeauna aproape pentru a ne împlini nevoile de astăzi!

  Esther Synthia Murali

  Potop de binecuvântări - 2020. Cu siguranţă slujim unui Dumnezeu viu, care este interesat personal de bunăstarea fiecărui om de pe pământ. Eu am aflat şi am acceptat un mare adevăr: când sunt credincioşi în slujba Sa, Dumnezeu Se îngrijeşte de copiii Săi şi niciodată nu îi dezamăgeşte.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...