La un pas de a pierde avionul

  Dar, în strâmtorarea mea, am chemat pe Domnul şi am strigat către Dumnezeul meu: din locaşul Lui, El mi-a auzit glasul, şi strigătul meu a ajuns până la El, până la urechile Lui. – Psalmii 18:6

  Traficul de pe autostradă se rarefiază, dar eu trebuie să fiu la bordul avionului în mai puţin de o oră! mă gândeam eu. Lucrasem toată ziua, şi soţul mi-a spus clar că la ora 4 va veni să mă ia să mergem la aeroport. Am crezut că, dacă ies cu cinci minute înainte de ora 4, voi avea suficient timp să fiu gata, dar şefii mei nu fuseseră prezenţi la sediu în acea zi ca să încuie clădirea. Aşa că a trebuit să încui, să sting luminile şi să pornesc alarmele. De asemenea, trebuia să îmi iau bagajul de jos. Toate acestea le-am făcut în cincisprezece minute. Soţul mi-a spus că, din această cauză, vom prinde ora de vârf în trafic şi ar fi bine să încep să mă rog, altfel voi pierde zborul. Aşa că iată-ne în mijlocul traficului, implorându-L pe Dumnezeu să facă o minune. Vremea trecea şi părea aproape imposibil să mai ajung la timp pentru zbor.

  Ziua următoare, 26 martie, tatăl meu împlinea şaptezeci de ani. Îmi doream foarte mult să sărbătoresc cu el, deoarece era foarte bolnav. Îmi era teamă că nu aveam să îl mai văd în viaţă. Plecarea cu zece minute întârziere ne-a făcut să pierdem cam o oră şi jumătate în aglomeraţie. Apoi, parcă din senin, Dumnezeu a deschis spaţii în trafic şi soţul meu a putut înainta mai repede. Totuşi, aveam nevoie şi de o a doua minune. Oare voi ajunge la timp?

  Am ajuns la aeroport şi am fugit direct la ghişeu. Nici măcar nu am avut timp să îmi iau bagajul. Trebuiau să închidă poarta. Am întrebat dacă puteam totuşi să urc şi eu, moment în care soţul meu a ajuns cu bagajul. Doamna de acolo nu a ştiut ce să îmi răspundă, dar chiar lângă ea era supraveghetorul care mi-a luat bagajul – deşi închiseseră deja la bagaje. Apoi a sunat echipajul de la bordul avionului să lase uşa deschisă. Mai aveam doar câteva minute, dar, în cele din urmă, am ajuns în avion, recunoscătoare lui Dumnezeu şi soţului meu că mă ajutaseră intr-un moment crucial. Am ajuns la aniversarea tatălui meu şi în ochii mei acum sunt lacrimi când îmi amintesc că aceea a fost ultima ocazie în care l-am văzut în viaţă.

  Dumnezeu este mare. Dumnezeu este puternic. Dumnezeu este milostiv. Fără îndoială că Dumnezeu este la cârmă. Când problemele ne copleşesc, avem nevoie să ne încredem în făgăduinţele Lui şi să ne bazăm liniştiţi pe El. Domnul aude rugăciunile noastre şi ne răspunde conform cu înţelepciunea Sa.

  Damaris Prieto

  La un pas de a pierde avionul - 2020. Dumnezeu este mare. Dumnezeu este puternic. Dumnezeu este milostiv. Fără îndoială că Dumnezeu este la cârmă. Când problemele ne copleşesc, avem nevoie să ne încredem în făgăduinţele Lui şi să ne bazăm liniştiţi pe El. Domnul aude rugăciunile noastre şi ne răspunde conform cu înţelepciunea Sa.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...