De două ori la rând

Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. – Psalmii 34:7

Au trecut doar patru zile de când Domnul l-a salvat pe soţul meu de la o moarte îngrozitoare chiar pe proprietatea noastră. Domnul l-a scos din grădină chiar înainte ca un copac mare de papaya să cadă în curtea din spate, exact unde lucra soţul meu.

La ora 3:50 m-am trezit să îl însoţesc pe soţul meu la staţia de autobuz. Călătorea înspre Ouagadougou, capitala statului Burkina Faso, pentru a organiza o întâlnire a prezbiterilor. În seara anterioară ne duseserăm la culcare foarte târziu, pentru că a trebuit să pregătim totul pentru călătorie. Staţia este la doar doi kilometri de locuinţa noastră, aşa că mi-am luat rămas-bun şi m-am întors să mai dorm puţin înainte de a-mi începe ziua.

La 5:07, soţul meu mi-a trimis un mesaj, spunându-mi că autobuzul plecase în siguranţă la drum. Eu eram deja trează şi îl ajutam pe băiatul meu să se pregătească pentru şcoală.

De același autor

La 7:15 mă pregăteam să plec la serviciu. Soţul meu mi-a trimis următorul mesaj: „Doar ce am evitat un accident grav. Frânele autobuzului nostru au cedat. Domnul m-a păzit din nou.” L-am sunat pe soţul meu pentru a aflat amănunte. El mi-a spus: „Dacă nu ar fi fost mâna Celui Atotputernic, ne-am fi ciocnit de o cisternă cu combustibil.”

Da – într-o cisternă cu combustibil! Cred că şi tu ştii ce se întâmplă când o maşină loveşte o cisternă plină cu combustibil! Mai târziu am aflat – după ce pasagerii s-au liniştit – că frânele au fost reparate şi toţi, inclusiv soţul meu, s-au întors în autobuz pentru a-şi continua călătoria – că atât martorii oculari, cât şi şoferul autobuzului au mărturisit că doar o mână invizibilă a dus acel autobuz în siguranţă într-un refugiu, chiar înainte de a se lovi de cisterna cu combustibil.

Din nou, Domnul l-a păzit. A doua oară în acea săptămână, îngerul Domnului l-a înconjurat pe soţul meu şi l-a scăpat de moarte.

Dragi surori, Dumnezeul nostru încă se ocupă de salvarea copiilor Săi – Daniel din groapa leilor înfometaţi, Iona din pântecul balenei şi soţul meu de la moarte, de două ori la rând. Dumnezeu te poate salva şi pe tine. Predă-ţi toate aspectele vieţii tale în grija Lui, astăzi, şi El te va călăuzi şi te va salva!

Tabita Kra

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

De două ori la rând - Devoțional femei. Dragi surori, Dumnezeul nostru încă se ocupă de salvarea copiilor Săi - Daniel din groapa leilor înfometaţi, Iona din pântecul balenei şi soţul meu de la moarte, de două ori la rând. Dumnezeu te poate salva şi pe tine. Predă-ţi toate aspectele vieţii tale în grija Lui, astăzi, şi El te va călăuzi şi te va salva! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.