Articolul precedentHiggy és engedelmeskedj!
  Articolul următorMantaua salvatoare

  De două ori la rând

  Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. – Psalmii 34:7

  Au trecut doar patru zile de când Domnul l-a salvat pe soţul meu de la o moarte îngrozitoare chiar pe proprietatea noastră. Domnul l-a scos din grădină chiar înainte ca un copac mare de papaya să cadă în curtea din spate, exact unde lucra soţul meu.

  La ora 3:50 m-am trezit să îl însoţesc pe soţul meu la staţia de autobuz. Călătorea înspre Ouagadougou, capitala statului Burkina Faso, pentru a organiza o întâlnire a prezbiterilor. În seara anterioară ne duseserăm la culcare foarte târziu, pentru că a trebuit să pregătim totul pentru călătorie. Staţia este la doar doi kilometri de locuinţa noastră, aşa că mi-am luat rămas-bun şi m-am întors să mai dorm puţin înainte de a-mi începe ziua.

  La 5:07, soţul meu mi-a trimis un mesaj, spunându-mi că autobuzul plecase în siguranţă la drum. Eu eram deja trează şi îl ajutam pe băiatul meu să se pregătească pentru şcoală.

  La 7:15 mă pregăteam să plec la serviciu. Soţul meu mi-a trimis următorul mesaj: „Doar ce am evitat un accident grav. Frânele autobuzului nostru au cedat. Domnul m-a păzit din nou.” L-am sunat pe soţul meu pentru a aflat amănunte. El mi-a spus: „Dacă nu ar fi fost mâna Celui Atotputernic, ne-am fi ciocnit de o cisternă cu combustibil.”

  Da – într-o cisternă cu combustibil! Cred că şi tu ştii ce se întâmplă când o maşină loveşte o cisternă plină cu combustibil! Mai târziu am aflat – după ce pasagerii s-au liniştit – că frânele au fost reparate şi toţi, inclusiv soţul meu, s-au întors în autobuz pentru a-şi continua călătoria – că atât martorii oculari, cât şi şoferul autobuzului au mărturisit că doar o mână invizibilă a dus acel autobuz în siguranţă într-un refugiu, chiar înainte de a se lovi de cisterna cu combustibil.

  Din nou, Domnul l-a păzit. A doua oară în acea săptămână, îngerul Domnului l-a înconjurat pe soţul meu şi l-a scăpat de moarte.

  Dragi surori, Dumnezeul nostru încă se ocupă de salvarea copiilor Săi – Daniel din groapa leilor înfometaţi, Iona din pântecul balenei şi soţul meu de la moarte, de două ori la rând. Dumnezeu te poate salva şi pe tine. Predă-ţi toate aspectele vieţii tale în grija Lui, astăzi, şi El te va călăuzi şi te va salva!

  Tabita Kra

  De două ori la rând - 2020. Dragi surori, Dumnezeul nostru încă se ocupă de salvarea copiilor Săi - Daniel din groapa leilor înfometaţi, Iona din pântecul balenei şi soţul meu de la moarte, de două ori la rând. Dumnezeu te poate salva şi pe tine. Predă-ţi toate aspectele vieţii tale în grija Lui, astăzi, şi El te va călăuzi şi te va salva!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...