Articolul precedentAz Úr közbenjárói imája
  Articolul următorÎntoarcerea împăratului

  Minunea lui Susa

  Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac – Psalmii 121:8

  În copilăria ei, Susan a fost deosebită, niciodată nu a avut probleme la şcoală, întotdeauna participa la Şcoala de Sabat şi la biserică, învăţa pe de rost versete biblice în fiecare săptămână şi era implicată în activităţile Departamentul Copii şi Tineri al bisericii. Ai putea spune că era copilul perfect.

  În ultimul an de studii la un liceu creştin s-a înscris într-un program de muncă şi studii. Într-o după-amiază, şeful ei a rugat-o să lucreze până mai târziu. Naivă, ea a acceptat. În acea seară a fost victima unei fapte îngrozitoare care i-a schimbat viaţa. Nu a spus nimănui, dar credinţa ei în Dumnezeu a fost puternic zdruncinată. Cum putea un Dumnezeu iubitor să lase să i se întâmple aşa ceva?

  Timpul a trecut şi cursurile pe care le-a urmat au ajutat-o să blocheze unele dintre amintiri şi a absolvit, obţinând o diplomă de inginer constructor. A încetat să mai meargă la biserică, dar, uneori, îşi amintea povestiri din Biblie despre minuni. „Dă-mi o minune şi poate voi crede din nou în Tine”, I-a spus ea lui Dumnezeu. Susan şi-a găsit un loc de muncă aproape de locuinţa părinţilor ei şi s-a mutat împreună cu ei. O slujbă nouă, o zonă nouă, amintirea celor petrecute şi viaţa de zi cu zi au stresat-o mult. A început să nu se mai odihnească noaptea. Doctorul i-a dat somnifere cu următoare indicaţie: „După ce iei medicamentele, te duci direct la culcare.” Într-o seară, după ce şi-a luat medicamentele, şi-a amintit că avea nevoie de ceva de la magazinul din apropiere. Pe drumul spre casă, după ce a plecat din parcare, s-a întâmplat ceva ciudat – a adormit!

  În tot acest timp, părinţii ei erau acasă şi îşi făceau griji pentru ea, neştiind unde era şi ce i se întâmplase. Când, în cele din urmă, a ajuns acasă o oră mai târziu, faţa ei era albă ca varul. Le-a explicat că în tot acel timp ea a condus dormind. Nu ştia unde fusese, dar, după mai multă vreme, ceva a trezit-o la aproximativ un kilometru de casă. „Mamă şi tată”, a spus ea, „ştiu că un înger îmi conducea maşina. Altfel aş fi făcut accident. Acum ştiu că Dumnezeu mă iubeşte şi cred în El.” În urmă cu mult timp, Susan, fiica mea, I-a cerut lui Dumnezeu o minune. La timpul stabilit de El, a răspuns rugăciunii în mod uimitor, aproape de necrezut. Mesajul ei astăzi pentru oricine a încetat să mai creadă într-un Dumnezeu iubitor este: „Indiferent ce lucruri rele ţi se întâmplă, nu renunţa la Dumnezeu, pentru că El nu renunţă la tine.”

  Dalores Broome Winget

  Minunea lui Susa - 2020. La timpul stabilit de El, a răspuns rugăciunii în mod uimitor, aproape de necrezut. Mesajul ei astăzi pentru oricine a încetat să mai creadă într-un Dumnezeu iubitor este: „Indiferent ce lucruri rele ţi se întâmplă, nu renunţa la Dumnezeu, pentru că El nu renunţă la tine.”
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Publicate astăzi

  Autostrada cu patru benzi de mers

  Când alegem lucrurile facile și aparent foarte rapid de obținut, să ne întrebăm mai întâi care ar putea fi capcanele din spatele acestor avantaje. Nu întotdeauna ceva ușor de obținut sau de făcut este rău, dar, în general, dacă Satana pregătește vreo capcană, în mod sigur nu va face un drum prea îngust către ea, ci cu siguranță o autostradă cu cât mai multe benzi. El are interesul să nu facem eforturi prea mari până când ajungem la distrugere; după ce am pornit și nu ne mai putem întoarce prea ușor, el ne va încuraja să ne grăbim cât mai mult. Pe calea cea îngustă nu va fi atât de ușor, însă poate fi frumos și interesant dacă din experiența noastră face parte și Cel ce știe cel mai bine drumul, pentru că a mers înaintea noastră pe el.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Az énről való megfeledkezés értéke

  „Krisztussal együtt megfeszíttettem. Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus; amely életet...