Articolul precedentA győzelem biztos!
  Articolul următorDe zece ori

  Stai liniștită!

  El S-a sculat, a certat vântul şi a zis mării: „Taci! Fără gură!” Vântul a stat şi s-a făcut o linişte mare. Apoi le-a zis: „Pentru ce sunteţi aşa de fricoşi? Tot n-aveţi credinţă?” – Marcu 4:39,40

  Cu toţii ştim ce înseamnă să îţi fie teamă.

  Frica aduce confuzie şi haos în viaţă. Dar o credinţă simplă în Isus Hristos alungă teama şi anxietatea din viaţa noastră. Când ucenicii lui Isus au dat peste o furtună pe Marea Galileei, intensitatea ei i-a făcut să îşi aţintească de îndată ochii spre valurile ameninţătoare în timp ce se ţineau strâns de marginea corăbiei. Le era teamă pentru viaţa lor când, de fapt, tot ce trebuiau să facă era să se concentreze la Isus.

  Teama te poate paraliza. Ne împiedică să avem o relaţie personală cu Dumnezeu. Ne piperniceşte potenţialul dat de Dumnezeu pentru a avea un impact în această lume pentru împărăţia Sa. Dar, probabil că cel mai rău, teama este un semn că nu ne încredem în Dumnezeu. Cel care ne sfătuieşte să ne punem toată încrederea în El are puterea de a calma furtuna. Când El deschide gura, totul se supune autorităţii Sale. Aşa că în loc să îi permitem fricii să intre în inima noastră, trebuie să o înlocuim cu o încredere tăcută, liniştită şi adânc înrădăcinată în Dumnezeu. Trebuie să ne liniştim inimile şi să ştim că El este Cel care potoleşte furtuna.

  În vreme de încercare şi necaz şi în momentele întunecate din viaţa noastră, să îi cerem lui Dumnezeu să ne reamintească să ne punem credinţa doar în Isus. Să permitem sufletelor noastre să se hrănească zilnic din Cuvântul Său, astfel ca rădăcinile credinţei noastre să poată creşte mai adânc decât orice sămânţă de teamă.

  Făgăduinţa din Filipeni 4:6,7 a fost întotdeauna o sursă de speranţă pentru mine: „Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.”

  Indiferent de furtuna care răcneşte în viaţa ta – financiară, maritală, în privinţa sănătăţii sau a locului de muncă – stai liniştită şi ai încredere în Isus Hristos. Lasă-L pe El să potolească fiecare furtună din inima, mintea şi viaţa ta. Cere-I lui Dumnezeu să îţi întărească încrederea în El. Dacă ai nevoie de o doză în plus din pacea Sa în momentele prin care treci acum în viaţă, El va turna din belşug linişte asupra ta. Tot ce trebuie să faci este să ceri.

  Akosua Ntriakwah

  Stai liniștită! - 2020. Indiferent de furtuna care răcneşte în viaţa ta - financiară, maritală, în privinţa sănătăţii sau a locului de muncă - stai liniştită şi ai încredere în Isus Hristos. Lasă-L pe El să potolească fiecare furtună din inima, mintea şi viaţa ta. Cere-I lui Dumnezeu să îţi întărească încrederea în El.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...