Articolul precedentIsten csodái
  Articolul următorRebel sau Loial?

  Minunea mea din zilele de astăzi

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Prietena mea, Brooke, o femeie creştină minunată pe care am întâlnit-o după ce m-am mutat din New Orleans în Texas, după uraganul Katrina, ştia că am nevoie de o maşină. La fel ca Petru, am început să mă scufund când mi-am luat privirea de la Stăpân. Dumnezeul nostru a auzit strigătul şi rugăciunile mele în încercările prin care treceam, căci El niciodată nu ne părăseşte, nici chiar atunci când noi ne depărtăm de El, luându-I-o înainte cu gândurile şi planurile noastre (Ieremia 29:11). Fără să ştiu, Brooke a auzit glasul Duhului Sfânt care îi spunea: „Fă-i rost Lyndei de o maşină.”

  Într-o zi, chiar m-am gândit la Brooke şi m-am rugat pentru ea, aşa că am sunat-o să o salut. De fiecare dată când vorbim ne încurajăm una pe cealaltă. Brooke a spus: „Lynda, vreau să vorbesc despre ceva cu tine, dar nu prin telefon.” M-am speriat. Au mai trecut câteva zile până am reuşit să ne întâlnim. Atunci mi-a spus că prietena ei, Rachel, simţise îndemnul Duhului Sfânt să-i dea maşina unei persoane care avea nevoie de ea. Rachel şi soţul ei îşi cumpărau o maşină mai mare care să fie potrivită familiei lor care se mărea. Totuşi Rachel nu ştia pe nimeni care să aibă nevoie de o maşină, dar dorea să dea ascultare glasului lui Dumnezeu. Atunci, Brooke i-a spus povestea mea. Dumnezeu deja Se ocupase de nevoile mele fără ca noi să ştim ce urma să se întâmple. Duhul Sfânt ne-a vorbit fiecăreia în moduri diferite şi în momente diferite, dar cu acelaşi scop. „Uau! Doamne, ce mare eşti!” Rachel s-a simţit cu sufletul uşurat după ce a ascultat cele povestite de Brooke.

  „Minunat! Din partea mea este da! Aşa facem!” a fost răspunsul dat de Rachel lui Brooke. Ca să scurtez povestea, Dumnezeu a răspuns nevoii mele de a avea o maşină şi mi-a readus pacea în suflet. Poate că în trecut am fost abuzată mintal şi emoţional, dar făgăduinţele lui Dumnezeu sunt sigure. În martie 2016, Dumnezeu mi-a dat o Toyota 4Runner 2008 pe gratis. Rachel şi soţul ei au făcut lună maşina şi s-au ocupat de toate documentele înainte de a i-o duce lui Brooke.

  Vreau să te încurajez, în special dacă ţi-ai pierdut sau îţi pierzi speranţa. Ţine-te strâns de mâna neschimbătoare a lui Dumnezeu. Niciodată să nu renunţi la El, pentru că El nu va renunţa la tine!

  Isuse drag, mă rog ca povestea mea să o inspire pe cea căreia îi lipseşte speranţa. Fie ca acea persoană să găsească bucurie în Tine. În Numele lui Isus. Amin!

  Lynda Sheperd

  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...