Articolul precedentIsten csodái
  Articolul următorRebel sau Loial?

  Minunea mea din zilele de astăzi

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Prietena mea, Brooke, o femeie creştină minunată pe care am întâlnit-o după ce m-am mutat din New Orleans în Texas, după uraganul Katrina, ştia că am nevoie de o maşină. La fel ca Petru, am început să mă scufund când mi-am luat privirea de la Stăpân. Dumnezeul nostru a auzit strigătul şi rugăciunile mele în încercările prin care treceam, căci El niciodată nu ne părăseşte, nici chiar atunci când noi ne depărtăm de El, luându-I-o înainte cu gândurile şi planurile noastre (Ieremia 29:11). Fără să ştiu, Brooke a auzit glasul Duhului Sfânt care îi spunea: „Fă-i rost Lyndei de o maşină.”

  Într-o zi, chiar m-am gândit la Brooke şi m-am rugat pentru ea, aşa că am sunat-o să o salut. De fiecare dată când vorbim ne încurajăm una pe cealaltă. Brooke a spus: „Lynda, vreau să vorbesc despre ceva cu tine, dar nu prin telefon.” M-am speriat. Au mai trecut câteva zile până am reuşit să ne întâlnim. Atunci mi-a spus că prietena ei, Rachel, simţise îndemnul Duhului Sfânt să-i dea maşina unei persoane care avea nevoie de ea. Rachel şi soţul ei îşi cumpărau o maşină mai mare care să fie potrivită familiei lor care se mărea. Totuşi Rachel nu ştia pe nimeni care să aibă nevoie de o maşină, dar dorea să dea ascultare glasului lui Dumnezeu. Atunci, Brooke i-a spus povestea mea. Dumnezeu deja Se ocupase de nevoile mele fără ca noi să ştim ce urma să se întâmple. Duhul Sfânt ne-a vorbit fiecăreia în moduri diferite şi în momente diferite, dar cu acelaşi scop. „Uau! Doamne, ce mare eşti!” Rachel s-a simţit cu sufletul uşurat după ce a ascultat cele povestite de Brooke.

  „Minunat! Din partea mea este da! Aşa facem!” a fost răspunsul dat de Rachel lui Brooke. Ca să scurtez povestea, Dumnezeu a răspuns nevoii mele de a avea o maşină şi mi-a readus pacea în suflet. Poate că în trecut am fost abuzată mintal şi emoţional, dar făgăduinţele lui Dumnezeu sunt sigure. În martie 2016, Dumnezeu mi-a dat o Toyota 4Runner 2008 pe gratis. Rachel şi soţul ei au făcut lună maşina şi s-au ocupat de toate documentele înainte de a i-o duce lui Brooke.

  Vreau să te încurajez, în special dacă ţi-ai pierdut sau îţi pierzi speranţa. Ţine-te strâns de mâna neschimbătoare a lui Dumnezeu. Niciodată să nu renunţi la El, pentru că El nu va renunţa la tine!

  Isuse drag, mă rog ca povestea mea să o inspire pe cea căreia îi lipseşte speranţa. Fie ca acea persoană să găsească bucurie în Tine. În Numele lui Isus. Amin!

  Lynda Sheperd

  Minunea mea din zilele de astăzi - 2020. Vreau să te încurajez, în special dacă ţi-ai pierdut sau îţi pierzi speranţa. Ţine-te strâns de mâna neschimbătoare a lui Dumnezeu. Niciodată să nu renunţi la El, pentru că El nu va renunţa la tine!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...