Articolul precedentIsten csodái
  Articolul următorRebel sau Loial?

  Minunea mea din zilele de astăzi

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Prietena mea, Brooke, o femeie creştină minunată pe care am întâlnit-o după ce m-am mutat din New Orleans în Texas, după uraganul Katrina, ştia că am nevoie de o maşină. La fel ca Petru, am început să mă scufund când mi-am luat privirea de la Stăpân. Dumnezeul nostru a auzit strigătul şi rugăciunile mele în încercările prin care treceam, căci El niciodată nu ne părăseşte, nici chiar atunci când noi ne depărtăm de El, luându-I-o înainte cu gândurile şi planurile noastre (Ieremia 29:11). Fără să ştiu, Brooke a auzit glasul Duhului Sfânt care îi spunea: „Fă-i rost Lyndei de o maşină.”

  Într-o zi, chiar m-am gândit la Brooke şi m-am rugat pentru ea, aşa că am sunat-o să o salut. De fiecare dată când vorbim ne încurajăm una pe cealaltă. Brooke a spus: „Lynda, vreau să vorbesc despre ceva cu tine, dar nu prin telefon.” M-am speriat. Au mai trecut câteva zile până am reuşit să ne întâlnim. Atunci mi-a spus că prietena ei, Rachel, simţise îndemnul Duhului Sfânt să-i dea maşina unei persoane care avea nevoie de ea. Rachel şi soţul ei îşi cumpărau o maşină mai mare care să fie potrivită familiei lor care se mărea. Totuşi Rachel nu ştia pe nimeni care să aibă nevoie de o maşină, dar dorea să dea ascultare glasului lui Dumnezeu. Atunci, Brooke i-a spus povestea mea. Dumnezeu deja Se ocupase de nevoile mele fără ca noi să ştim ce urma să se întâmple. Duhul Sfânt ne-a vorbit fiecăreia în moduri diferite şi în momente diferite, dar cu acelaşi scop. „Uau! Doamne, ce mare eşti!” Rachel s-a simţit cu sufletul uşurat după ce a ascultat cele povestite de Brooke.

  „Minunat! Din partea mea este da! Aşa facem!” a fost răspunsul dat de Rachel lui Brooke. Ca să scurtez povestea, Dumnezeu a răspuns nevoii mele de a avea o maşină şi mi-a readus pacea în suflet. Poate că în trecut am fost abuzată mintal şi emoţional, dar făgăduinţele lui Dumnezeu sunt sigure. În martie 2016, Dumnezeu mi-a dat o Toyota 4Runner 2008 pe gratis. Rachel şi soţul ei au făcut lună maşina şi s-au ocupat de toate documentele înainte de a i-o duce lui Brooke.

  Vreau să te încurajez, în special dacă ţi-ai pierdut sau îţi pierzi speranţa. Ţine-te strâns de mâna neschimbătoare a lui Dumnezeu. Niciodată să nu renunţi la El, pentru că El nu va renunţa la tine!

  Isuse drag, mă rog ca povestea mea să o inspire pe cea căreia îi lipseşte speranţa. Fie ca acea persoană să găsească bucurie în Tine. În Numele lui Isus. Amin!

  Lynda Sheperd

  Minunea mea din zilele de astăzi - 2020. Vreau să te încurajez, în special dacă ţi-ai pierdut sau îţi pierzi speranţa. Ţine-te strâns de mâna neschimbătoare a lui Dumnezeu. Niciodată să nu renunţi la El, pentru că El nu va renunţa la tine!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...