Surprize minunate din partea unui Dumnezeu credincios

  Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră? – Romani 8:31

  Aş vrea să vă povestesc experienţa mea, cum Domnul m-a ajutat şi m-a călăuzit într-o perioadă plină de încercări a vieţii mele. Mă rog ca mărturia mea să fie o încurajare pentru mulţi care trec prin probleme asemănătoare şi care au nevoie să le fie întărită credinţa în Dumnezeu.

  În 1999 eram căsătorită cu un bărbat necreştin. Deşi ne doream să ne mărim familia, timp de trei ani eu nu am putut rămâne însărcinată. Într-o zi am făcut febră foarte mare şi am fost diagnosticată cu febră tifoidă. Doctorul mi-a prescris mai multe medicamente. Le-am luat timp de trei zile, dar temperatura mea nu scădea.

  Eu şi soţul meu am început să ne îngrijorăm şi am strigat la Dumnezeu în rugăciune. Dumnezeu ne-a condus la un medic ginecolog bun. După ce m-a consultat, ea mi-a spus că eram însărcinată. Acum aveam o grijă în plus pentru care să ne rugăm. De fapt, eram de-a dreptul panicaţi! Neştiind că aştept un copil, tocmai luasem medicamente pentru febra tifoidă în ultimele trei zile!

  Domnul ne-a auzit rugăciunile şi a ţinut fătul în viaţă. Când s-a apropiat momentul naşterii, medici au observat că lichidul din pântec era într-o cantitate mult mai mică decât normal. Din cauza acestei probleme, doctorul m-a avertizat că era posibil să nasc un copil mort. Chiar acolo, pe masa de operaţii, am strigat din nou la Dumnezeu. Spre surprinderea şi încântarea noastră nemărginită, am născut un băieţel normal, sănătos. În Luca 1:37 spune că „niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere”.

  Din nefericire, după puţin timp am fost atât de ocupată cu munca, încât nu mi-am mai luat răgaz să mă rog. Am început să îl neglijez pe Dumnezeu şi binecuvântările Lui pentru mine. Următoarele trei sarcini s-au sfârşit cu avort spontan. Apoi, doctorul care m-a diagnosticat cu o problemă la tiroidă mi-a spus că nu erau şanse ca să mai nasc un alt copil. Din nou am mers la Dumnezeu cu lacrimi. Deşi treceam prin chinuri fizice şi sufleteşti, surprinzător, am reuşit să rămân însărcinată. Totuşi în a patra lună de sarcină am avut din nou nişte probleme grave şi am suferit încă un avort spontan. Totuşi, cumva, Dumnezeu mi-a păzit copilul când L-am rugat să mai facă o minune în viaţa mea. El ne-a dăruit o fetiţă – o altă surpriză binecuvântată din partea Lui!

  Cu speranţă şi credinţă, cere-I chiar acum să intervină în situaţiile problematice din viaţa ta.

  Sunila Prasad

  Surprize minunate din partea unui Dumnezeu credincios - 2020. Totuşi în a patra lună de sarcină am avut din nou nişte probleme grave şi am suferit încă un avort spontan. Totuşi, cumva, Dumnezeu mi-a păzit copilul când L-am rugat să mai facă o minune în viaţa mea. El ne-a dăruit o fetiţă - o altă surpriză binecuvântată din partea Lui! Cu speranţă şi credinţă, cere-I chiar acum să intervină în situaţiile problematice din viaţa ta.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Publicate astăzi

  Autostrada cu patru benzi de mers

  Când alegem lucrurile facile și aparent foarte rapid de obținut, să ne întrebăm mai întâi care ar putea fi capcanele din spatele acestor avantaje. Nu întotdeauna ceva ușor de obținut sau de făcut este rău, dar, în general, dacă Satana pregătește vreo capcană, în mod sigur nu va face un drum prea îngust către ea, ci cu siguranță o autostradă cu cât mai multe benzi. El are interesul să nu facem eforturi prea mari până când ajungem la distrugere; după ce am pornit și nu ne mai putem întoarce prea ușor, el ne va încuraja să ne grăbim cât mai mult. Pe calea cea îngustă nu va fi atât de ușor, însă poate fi frumos și interesant dacă din experiența noastră face parte și Cel ce știe cel mai bine drumul, pentru că a mers înaintea noastră pe el.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Fidelitatea

  Deşi este adevărat că dificultăţile pot clătina din temelii orice relaţie, este posibilă persistenţa în simţăminte şi în promisiunea faţă de unirea personală cu Dumnezeu. E grea trecerea prin crize, dar în loc să slăbească relaţia, dificultăţile contribuie adesea la întărirea şi stabilizarea acesteia.

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Az énről való megfeledkezés értéke

  „Krisztussal együtt megfeszíttettem. Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus; amely életet...