Surprize minunate din partea unui Dumnezeu credincios

  Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră? – Romani 8:31

  Aş vrea să vă povestesc experienţa mea, cum Domnul m-a ajutat şi m-a călăuzit într-o perioadă plină de încercări a vieţii mele. Mă rog ca mărturia mea să fie o încurajare pentru mulţi care trec prin probleme asemănătoare şi care au nevoie să le fie întărită credinţa în Dumnezeu.

  În 1999 eram căsătorită cu un bărbat necreştin. Deşi ne doream să ne mărim familia, timp de trei ani eu nu am putut rămâne însărcinată. Într-o zi am făcut febră foarte mare şi am fost diagnosticată cu febră tifoidă. Doctorul mi-a prescris mai multe medicamente. Le-am luat timp de trei zile, dar temperatura mea nu scădea.

  Eu şi soţul meu am început să ne îngrijorăm şi am strigat la Dumnezeu în rugăciune. Dumnezeu ne-a condus la un medic ginecolog bun. După ce m-a consultat, ea mi-a spus că eram însărcinată. Acum aveam o grijă în plus pentru care să ne rugăm. De fapt, eram de-a dreptul panicaţi! Neştiind că aştept un copil, tocmai luasem medicamente pentru febra tifoidă în ultimele trei zile!

  Domnul ne-a auzit rugăciunile şi a ţinut fătul în viaţă. Când s-a apropiat momentul naşterii, medici au observat că lichidul din pântec era într-o cantitate mult mai mică decât normal. Din cauza acestei probleme, doctorul m-a avertizat că era posibil să nasc un copil mort. Chiar acolo, pe masa de operaţii, am strigat din nou la Dumnezeu. Spre surprinderea şi încântarea noastră nemărginită, am născut un băieţel normal, sănătos. În Luca 1:37 spune că „niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere”.

  Din nefericire, după puţin timp am fost atât de ocupată cu munca, încât nu mi-am mai luat răgaz să mă rog. Am început să îl neglijez pe Dumnezeu şi binecuvântările Lui pentru mine. Următoarele trei sarcini s-au sfârşit cu avort spontan. Apoi, doctorul care m-a diagnosticat cu o problemă la tiroidă mi-a spus că nu erau şanse ca să mai nasc un alt copil. Din nou am mers la Dumnezeu cu lacrimi. Deşi treceam prin chinuri fizice şi sufleteşti, surprinzător, am reuşit să rămân însărcinată. Totuşi în a patra lună de sarcină am avut din nou nişte probleme grave şi am suferit încă un avort spontan. Totuşi, cumva, Dumnezeu mi-a păzit copilul când L-am rugat să mai facă o minune în viaţa mea. El ne-a dăruit o fetiţă – o altă surpriză binecuvântată din partea Lui!

  Cu speranţă şi credinţă, cere-I chiar acum să intervină în situaţiile problematice din viaţa ta.

  Sunila Prasad

  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Prețuiește-o pe Rut a ta

  Îți mulțumesc pentru Rut. Te rog, ajută-mă să prețuiesc aceste persoane astăzi, pentru că sunt darul Tău pentru noi. Amin!

  Mi-a schimbat viața

  Am încredere și mă rog ca toți să putem spune același lucru după ce am experimentat harul salvator al lui Dumnezeu – că viața noastră nu a rămas aceeași, că ne adaptăm la noua viață în Hristos, că lucrurile pe care obișnuiam să le facem nu ne mai atrag și că întâlnirea cu Isus ne-a schimbat viața.

  Îngeri sub acoperire

  Cu siguranță Dumnezeu ne aude și răspunde rugăciunilor, dar ne folosește și pe noi, agenții umani, pentru a împlini marea lucrare a oștilor cerești.

  Publicate astăzi

  Când ești în al nouălea cer

  Chiar dacă îți este greu să crezi că dincolo de suferința, sărăcia și nedreptatea din jur există o altă realitate cu totul diferită și în care nu mai stăpânește nici Diavolul, nici uneltele lui, recitește relatările lui Pavel, ale lui Ioan, în Apocalipsa, și lasă-te purtat cu imaginația spre ceva ce reprezintă idealul tău de frumusețe și de bine. Imaginează-ți că abia de la acel nivel începe cu adevărat cerul și lumea pregătită de Dumnezeu celor salvați.

  Ingredientul principal

  Isus este ingredientul de care avem nevoie pentru a ține laolaltă toate celelalte ingrediente. Noi ar trebui să ne concentrăm să obținem mai întâi ingredientul principal; apoi, toate celelalte lucruri vor intra la locul lor.

  Cine sunt eu?

  Într-o bună zi, ceva ce ai va dispărea sau nu va mai fi valabil în dreptul tău, în timp ce un anume lucru ce face parte din identitatea ta va rămâne lipit de tine până la final.

  Importanța autorității

  Să ne rugăm să fim mereu conștienți că suntem doar ispravnici, nu proprietari! PROVOCARE: Încearcă să-ți vezi familia ca pe un cadou, nu ca pe o posesiune!

  Az Úr megóvja gyermekeit

  „Segítségül hív engem, ezért meghallgatom őt, vele vagyok háborúságában: megmentem és megdicsőítem őt.” (Zsolt 91,15)„Isten...