Hotărâtă pentru că Dumnezeu este credincios

  Să ținem fără şovăire la mărturisirea nădejdii noastre, căci credincios este Cel ce a făcut făgăduinţa. – Evrei 10:23

  În 2009 am făcut cerere să îmi continui studiile medicale. Dar abia în 2013 m-a sunat profesorul meu şi m-a invitat să mă întorc pentru a-mi continua studiile. Deşi am o diplomă în domeniul tehnologiei sanitare, visul meu dintotdeauna a fost să obţin doctoratul în biologie medicală. Dar având mai mulţi copii şi fiind casnică a trebuit să am şi un loc de muncă pentru a-mi suplimenta venitul. Am adus dorinţele mele înaintea Domnului.

  În momentele de devoţiune personală, m-am rugat în taină să pot să îmi ating acest obiectiv. Cei din grupul de rugăciune de la biserica locală se rugau şi ei pentru aceasta. Apoi am început cursurile de master. După câteva luni – cam la jumătatea cursurilor -, eu şi colegii de clasă am dat teste şi am prezentat subiectele lucrărilor pregătite. De asemenea, ne-am înscris la diverse instituţii pentru stagii de practică.

  La sfârşitul stagiului de practică, colegii mei au primit autorizaţie să se înscrie la următoarea etapă a cursurilor, dar eu nu am primit acest acord. Mi s-a spus de către unii funcţionari că toţi cei care depuseseră cereri din partea fostei clase fuseseră respinşi. Acesta era singurul motiv pe care mi l-au spus.

  M-am rugat şi am postit. Nu s-a schimbat nimic. Am ţinut supărarea în mine şi, cu inima împovărată, m-am întors stăruitor spre Dumnezeu pentru o intervenţie divină.

  Nu doream să las această schimbare să mă descurajeze. Am hotărât să continui să îi slujesc Domnului orice ar fî. Am hotărât să fiu o mamă mai bună pentru copiii mei. Am continuat să cânt în corul bisericii locale, în tot acest timp ţinându-mă strâns de făgăduinţele sigure ale lui Dumnezeu.

  În seara de 7 martie 2017, cam pe la ora 20:30, m-a sunat un profesor de la Facultatea de Medicină pentru a mă informa că puteam să îmi reiau cursurile pentru a termina masterul început!

  Dumnezeu este credincios! Indiferent cât durează, El întotdeauna răspunde la rugăciunile noastre. Să ne încredem în El pentru intervenţie divină în orice situaţie am fi. Domnul are un plan pentru fiecare dintre noi. Să ne ţinem strâns de făgăduinţe; deşi poate va întârzia, răspunsul Domnului va veni negreşit.

  Fie ca această asigurare să ne încurajeze să îl aşteptăm pe Domnul în timp ce slujim în via Sa!

  Ursula Claudia Essogo ‘n’ Guettia

  Hotărâtă pentru că Dumnezeu este credincios - 2020. Dumnezeu este credincios! Indiferent cât durează, El întotdeauna răspunde la rugăciunile noastre. Să ne încredem în El pentru intervenţie divină în orice situaţie am fi. Domnul are un plan pentru fiecare dintre noi. Să ne ţinem strâns de făgăduinţe; deşi poate va întârzia, răspunsul Domnului va veni negreşit.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...