Hotărâtă pentru că Dumnezeu este credincios

  Să ținem fără şovăire la mărturisirea nădejdii noastre, căci credincios este Cel ce a făcut făgăduinţa. – Evrei 10:23

  În 2009 am făcut cerere să îmi continui studiile medicale. Dar abia în 2013 m-a sunat profesorul meu şi m-a invitat să mă întorc pentru a-mi continua studiile. Deşi am o diplomă în domeniul tehnologiei sanitare, visul meu dintotdeauna a fost să obţin doctoratul în biologie medicală. Dar având mai mulţi copii şi fiind casnică a trebuit să am şi un loc de muncă pentru a-mi suplimenta venitul. Am adus dorinţele mele înaintea Domnului.

  În momentele de devoţiune personală, m-am rugat în taină să pot să îmi ating acest obiectiv. Cei din grupul de rugăciune de la biserica locală se rugau şi ei pentru aceasta. Apoi am început cursurile de master. După câteva luni – cam la jumătatea cursurilor -, eu şi colegii de clasă am dat teste şi am prezentat subiectele lucrărilor pregătite. De asemenea, ne-am înscris la diverse instituţii pentru stagii de practică.

  La sfârşitul stagiului de practică, colegii mei au primit autorizaţie să se înscrie la următoarea etapă a cursurilor, dar eu nu am primit acest acord. Mi s-a spus de către unii funcţionari că toţi cei care depuseseră cereri din partea fostei clase fuseseră respinşi. Acesta era singurul motiv pe care mi l-au spus.

  M-am rugat şi am postit. Nu s-a schimbat nimic. Am ţinut supărarea în mine şi, cu inima împovărată, m-am întors stăruitor spre Dumnezeu pentru o intervenţie divină.

  Nu doream să las această schimbare să mă descurajeze. Am hotărât să continui să îi slujesc Domnului orice ar fî. Am hotărât să fiu o mamă mai bună pentru copiii mei. Am continuat să cânt în corul bisericii locale, în tot acest timp ţinându-mă strâns de făgăduinţele sigure ale lui Dumnezeu.

  În seara de 7 martie 2017, cam pe la ora 20:30, m-a sunat un profesor de la Facultatea de Medicină pentru a mă informa că puteam să îmi reiau cursurile pentru a termina masterul început!

  Dumnezeu este credincios! Indiferent cât durează, El întotdeauna răspunde la rugăciunile noastre. Să ne încredem în El pentru intervenţie divină în orice situaţie am fi. Domnul are un plan pentru fiecare dintre noi. Să ne ţinem strâns de făgăduinţe; deşi poate va întârzia, răspunsul Domnului va veni negreşit.

  Fie ca această asigurare să ne încurajeze să îl aşteptăm pe Domnul în timp ce slujim în via Sa!

  Ursula Claudia Essogo ‘n’ Guettia

  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...