Articolul precedentPuterea rugăciunii!
  Articolul următorCe răsplată vom avea?

  Numele lui Isus are putere

  Prin credinţa în Numele lui Isus, a întărit Numele Lui pe omul acesta, pe care-l vedeţi şi-l cunoaşteţi. – Faptele apostolilor 3:16

  Mărturia lui Abi, o femeie care provine dintr-o religie necreştină, ne ajută să înţelegem câtă putere are Numele lui Isus. Această doamnă şi-a împărtăşit experienţa pe care a avut-o când a consiliat-o pe prietena ei creştină, Mary, care era foarte dezamăgită de viaţă. Ce situaţie ironică! „Increde-te în acelaşi Nume puternic al lui Isus”, i-a spus ea prietenei ei creştine. „Eu aşa am făcut când o neînţelegere uriaşă cu soţul meu aproape că ne-a distrus căsnicia. Nu aveam la cine să merg.”

  Într-un moment de disperare, ea a hotărât să se roage dumnezeului credinţei ei, folosindu-i numele în arabă. În încercarea de a se ruga cu un talisman în mână, ea nu a mai putut recita rugăciunea obişnuită. În schimb, s-a auzit pe ea însăşi repetând încontinuu Numele lui Isus. Tot continuând să repete acest nume, o lumină puternică a strălucit chiar în locul în care medita ea. S-a întors să vadă dacă mai era cineva acolo, dar nu a văzut pe nimeni. Apoi a simţit o schimbare.

  „Dintr-odată, am simţit că parcă mi se luase o încărcătură grea de pe inimă. Poverile mele au dispărut şi eram plină de pace şi bucurie. Ura din mine împotriva soţului meu dispăruse. Am crezut că acela era finalul poveştii mele. Dar, spre marea mea surpriză, săptămâna următoare soţul meu mi-a cumpărat cadou o maşină nouă ca dar de împăcare! Ce Nume!” a exclamat ea. „Intr-adevăr, este putere în Numele lu Isus, aşa că nu am încetat să chem acest Nume.”

  Ce experienţă uimitoare! Isus Se îngrijeşte de toţi. El aude strigătul inimii oamenilor din întreaga lume. El ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să alungăm teama şi grijile.

  „Crede în Numele Meu”, te roagă Isus, „şi continuă să ai credinţă în Mine.” Numele lui Isus este locul suprem de unde poţi obţine eliberare. Chiar în faţa problemelor care ar putea apărea în viaţă, cheamă-L. Ai încredere că El va auzi, căci în Numele Lui este putere.

  Harriet Asuboni

  Numele lui Isus are putere - 2020. „Crede în Numele Meu”, te roagă Isus, „şi continuă să ai credinţă în Mine.” Numele lui Isus este locul suprem de unde poţi obţine eliberare. Chiar în faţa problemelor care ar putea apărea în viaţă, cheamă-L. Ai încredere că El va auzi, căci în Numele Lui este putere.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Născută din nou

  Nu are importanță cât de mari sunt problemele sau provocările pe care le întâmpinăm. Nu uitați că Dumnezeu aude fiecare rugăciune a noastră. Nimic nu este prea complicat ca El să poată rezolva. Crede numai în El și vei vedea puterea Lui lucrând în favoarea Ta.

  Publicate astăzi

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Nevoia de disciplină

  Dacă trebuie să-ţi pedepseşti copiii, evită pedeapsa fizică; în schimb, interzice-le anumite privilegii, aceasta fiind o opţiune mai eficientă. Dar cel mai important lucru este să nu-l pedepseşti pe copil cu mânie, ci cu dragoste.

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Ne dolgozzunk az ördögnek!

  „Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, akik várjátok és...