Articolul precedentPuterea rugăciunii!
  Articolul următorCe răsplată vom avea?

  Numele lui Isus are putere

  Prin credinţa în Numele lui Isus, a întărit Numele Lui pe omul acesta, pe care-l vedeţi şi-l cunoaşteţi. – Faptele apostolilor 3:16

  Mărturia lui Abi, o femeie care provine dintr-o religie necreştină, ne ajută să înţelegem câtă putere are Numele lui Isus. Această doamnă şi-a împărtăşit experienţa pe care a avut-o când a consiliat-o pe prietena ei creştină, Mary, care era foarte dezamăgită de viaţă. Ce situaţie ironică! „Increde-te în acelaşi Nume puternic al lui Isus”, i-a spus ea prietenei ei creştine. „Eu aşa am făcut când o neînţelegere uriaşă cu soţul meu aproape că ne-a distrus căsnicia. Nu aveam la cine să merg.”

  Într-un moment de disperare, ea a hotărât să se roage dumnezeului credinţei ei, folosindu-i numele în arabă. În încercarea de a se ruga cu un talisman în mână, ea nu a mai putut recita rugăciunea obişnuită. În schimb, s-a auzit pe ea însăşi repetând încontinuu Numele lui Isus. Tot continuând să repete acest nume, o lumină puternică a strălucit chiar în locul în care medita ea. S-a întors să vadă dacă mai era cineva acolo, dar nu a văzut pe nimeni. Apoi a simţit o schimbare.

  „Dintr-odată, am simţit că parcă mi se luase o încărcătură grea de pe inimă. Poverile mele au dispărut şi eram plină de pace şi bucurie. Ura din mine împotriva soţului meu dispăruse. Am crezut că acela era finalul poveştii mele. Dar, spre marea mea surpriză, săptămâna următoare soţul meu mi-a cumpărat cadou o maşină nouă ca dar de împăcare! Ce Nume!” a exclamat ea. „Intr-adevăr, este putere în Numele lu Isus, aşa că nu am încetat să chem acest Nume.”

  Ce experienţă uimitoare! Isus Se îngrijeşte de toţi. El aude strigătul inimii oamenilor din întreaga lume. El ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să alungăm teama şi grijile.

  „Crede în Numele Meu”, te roagă Isus, „şi continuă să ai credinţă în Mine.” Numele lui Isus este locul suprem de unde poţi obţine eliberare. Chiar în faţa problemelor care ar putea apărea în viaţă, cheamă-L. Ai încredere că El va auzi, căci în Numele Lui este putere.

  Harriet Asuboni

  Numele lui Isus are putere - 2020. „Crede în Numele Meu”, te roagă Isus, „şi continuă să ai credinţă în Mine.” Numele lui Isus este locul suprem de unde poţi obţine eliberare. Chiar în faţa problemelor care ar putea apărea în viaţă, cheamă-L. Ai încredere că El va auzi, căci în Numele Lui este putere.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...