Articolul precedentCând totul pare pierdut
  Articolul următorMă voi întoarce

  Pentru binele meu

  De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. – Romani 8:28

  Pe data de 23 august 2000, eu – cu picioarele umflate şi cântărind 75 de kilograme – stăteam pe marginea patului. Dintr-odată, mi-a venit în minte un gând: Nu va avea oxigen în timpul naşterii. Timp de treizeci şi şase de săptămâni mintea mea a fost bombardată cu gândul că se va întâmpla ceva rău cu copilul la naştere. De această dată, mesajul era specific. Prin rugăciune, am încercat să controlez modul în care urma să nasc. Îmi doream să nasc pe cale naturală, în loc să mi se mai facă încă o cezariană.

  M-am predat în mâna lui Dumnezeu şi m-am rugat: „Doamne, fa tot ce este nevoie pentru a o salva. Te rog să nu o laşi să sufere vreun efect secundar din cauză că nu va avea oxigen şi fa Tu ca ea să iasă din spital împreună cu mine, să mergem acasă.”

  Una dintre cele cinci spitalizări din timpul sarcinii s-a transformat într-o şedere de cinci zile. Am primit medicaţie până în săptămâna treizeci şi şase pentru a nu avea contracţii. Am intrat în travaliu la câteva ore după încetarea tratamentului. Dumnezeu m-a inspirat când să merg la spital, ajungând în acelaşi timp cu doctorul. Am intrat în şoc anafilactic în urma contactului cu pudra de pe mănuşi.

  Fiica mea, Amber, a făcut insuficienţă respiratorie. Mi s-a făcut cezariană înainte de procedura de legare a trompelor. Nivelul oxigenului a scăzut la 11% (normal fiind aproape de o sută). În ciuda tratamentelor de susţinere respiratorie artificială, a perfuziei din cap, a tubului introdus în nas pentru a o hrăni şi a electrozilor de pe pieptul ei, eu credeam că Dumnezeu îmi va asculta rugăciunea şi va permite ca fetiţa mea nou-născută să meargă acasă cu mine – deşi copilaşii aflaţi în situaţia ei nu merg acasă împreună cu mamele lor.

  Trei zile mai târziu, pe 28 august, au fost completate fişele de externare din spital pentru amândouă. Textul din Romani 8:28 ne spune că Dumnezeu poate folosi orice situaţie pentru bine – chiar şi un şoc anafilactic. Dacă aş fi născut în modul în care îmi doream eu, Amber ar fi intrat în insuficienţă respiratorie şi ar fi suferit din cauza nivelului scăzut de oxigen.

  De multe ori încercăm să ne controlăm viaţa şi să rezolvăm problemele pe cont propriu. Oricare ar fi situaţia ta actuală, predă-I totul lui Isus! El va rezolva.

  Pauline J. Maddox

  Pentru binele meu - 2020. De multe ori încercăm să ne controlăm viaţa şi să rezolvăm problemele pe cont propriu. Oricare ar fi situaţia ta actuală, predă-I totul lui Isus! El va rezolva.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...