Articolul precedentCând totul pare pierdut
  Articolul următorMă voi întoarce

  Pentru binele meu

  De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. – Romani 8:28

  Pe data de 23 august 2000, eu – cu picioarele umflate şi cântărind 75 de kilograme – stăteam pe marginea patului. Dintr-odată, mi-a venit în minte un gând: Nu va avea oxigen în timpul naşterii. Timp de treizeci şi şase de săptămâni mintea mea a fost bombardată cu gândul că se va întâmpla ceva rău cu copilul la naştere. De această dată, mesajul era specific. Prin rugăciune, am încercat să controlez modul în care urma să nasc. Îmi doream să nasc pe cale naturală, în loc să mi se mai facă încă o cezariană.

  M-am predat în mâna lui Dumnezeu şi m-am rugat: „Doamne, fa tot ce este nevoie pentru a o salva. Te rog să nu o laşi să sufere vreun efect secundar din cauză că nu va avea oxigen şi fa Tu ca ea să iasă din spital împreună cu mine, să mergem acasă.”

  Una dintre cele cinci spitalizări din timpul sarcinii s-a transformat într-o şedere de cinci zile. Am primit medicaţie până în săptămâna treizeci şi şase pentru a nu avea contracţii. Am intrat în travaliu la câteva ore după încetarea tratamentului. Dumnezeu m-a inspirat când să merg la spital, ajungând în acelaşi timp cu doctorul. Am intrat în şoc anafilactic în urma contactului cu pudra de pe mănuşi.

  Fiica mea, Amber, a făcut insuficienţă respiratorie. Mi s-a făcut cezariană înainte de procedura de legare a trompelor. Nivelul oxigenului a scăzut la 11% (normal fiind aproape de o sută). În ciuda tratamentelor de susţinere respiratorie artificială, a perfuziei din cap, a tubului introdus în nas pentru a o hrăni şi a electrozilor de pe pieptul ei, eu credeam că Dumnezeu îmi va asculta rugăciunea şi va permite ca fetiţa mea nou-născută să meargă acasă cu mine – deşi copilaşii aflaţi în situaţia ei nu merg acasă împreună cu mamele lor.

  Trei zile mai târziu, pe 28 august, au fost completate fişele de externare din spital pentru amândouă. Textul din Romani 8:28 ne spune că Dumnezeu poate folosi orice situaţie pentru bine – chiar şi un şoc anafilactic. Dacă aş fi născut în modul în care îmi doream eu, Amber ar fi intrat în insuficienţă respiratorie şi ar fi suferit din cauza nivelului scăzut de oxigen.

  De multe ori încercăm să ne controlăm viaţa şi să rezolvăm problemele pe cont propriu. Oricare ar fi situaţia ta actuală, predă-I totul lui Isus! El va rezolva.

  Pauline J. Maddox

  Pentru binele meu - 2020. De multe ori încercăm să ne controlăm viaţa şi să rezolvăm problemele pe cont propriu. Oricare ar fi situaţia ta actuală, predă-I totul lui Isus! El va rezolva.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Ce am învățat de la un uragan?

  Am fost binecuvântați pentru că toți cunoscuții mei s-au rugat ca apa să nu ne cauzeze daune. Dumnezeu a protejat cartierul și nicio picătură nu a trecut peste acel dig.

  Protecția lui Dumnezeu

  Cu totul de necrezut pentru mine! Dar îngerul păzitor era lângă patul meu și Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Lăudat să fie Domnul pentru protecția Lui!

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...