Articolul precedentTu ce-ți dorești?
  Articolul următorVoci din cer

  Nici gând! Eu aștept

  Să nu părăsim adunarea noastră, cum au unii obicei; ci să ne îndemnăm unii pe alţii şi cu atât mai mult, cu cât vedeţi că ziua se apropie. – Evrei 10:25

  Eu şi soţul meu, Milton, suntem întotdeauna încântaţi să petrecem timp cu nepoatele noastre, Azoya şi Kyrah. Ziua Recunoştinţei de anul trecut nu a făcut excepţie. Căminul nostru s-a umplut de voci vesele şi de picioruşe neastâmpărate care doreau să exploreze noua noastră casă.

  Într-o seară am rămas singuri acasă cu nepoatele, în timp ce părinţii lor s-au bucurat de puţin timp singuri, timp bine meritat. Se apropia ora de culcare şi Kyrah a început să fie tot mai neliniştită şi dorea mângâierea mamei ei. „Unde sunt părinţii mei?” a întrebat ea. „Unde este mama?” striga cu vocea ei plăpândă, dar hotărâtă. O voia pe mama şi o voia acum.

  Când a venit ora de culcare, am îndeplinit rutina cu care erau obişnuite: pijamalele pe noi, dinţii spălaţi, povestea citită şi apoi rugăciunea. Atunci, Kyrah a spus că voia să doarmă în camera mamei. M-am întins lângă Kyrah, încercând să o consolez, pentru că refuzase să meargă în camera mea să aştepte. De fapt, chiar a spus cu obrăznicie: „Nici gând! Nu merg în cameră la tine; eu stau în cameră la mami!” Nu a trecut mult timp până când drăgălaşa nepoţică a adormit şi am dus-o în camera mea, de unde puteam să o supraveghez mai bine. Mai târziu, când le-am povestit părinţilor ei toată întâmplarea, nu am putut să nu fac legătura între răspunsul hotărât al lui Kyrah: „Nici gând!”, cu situaţia noastră actuală, aşteptarea Domnului nostru.

  Nici gând să mă las distrasă de întârzierea revenirii Lui.

  Nici gând să uit făgăduinţa sigură a întoarcerii Sale.

  Nici gând să uit să le spun celorlalţi despre întoarcerea Sa.

  Nici gând să neglijez pregătirea.

  Nici gând!

  Oricât de mult ne iubim nepoţii, părinţii lor îi iubesc chiar mai mult şi s-au întors după seara lor liberă, aşa cum au promis, pentru a-i reîntâlni – chiar şi pe Kyrah. Domnul nostru preţios a făgăduit că Se va întoarce şi o va face. Textul din Evrei 10:37 spune: „încă puţină, foarte puţină vreme şi Cel ce vine va veni şi nu va zăbovi.” Aceste cuvinte sunt o mângâiere pentru mine.

  Doamne, ajută-ne să aşteptăm răbdători şi să nu ne lăsăm distraşi. Îţi mulţumesc pentru făgăduinţa întoarcerii Tale!

  Gloria Barnes Gregory

  Nici gând! Eu aștept - 2020. Doamne, ajută-ne să aşteptăm răbdători şi să nu ne lăsăm distraşi. Îţi mulţumesc pentru făgăduinţa întoarcerii Tale!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...