Articolul precedentTu ce-ți dorești?
  Articolul următorVoci din cer

  Nici gând! Eu aștept

  Să nu părăsim adunarea noastră, cum au unii obicei; ci să ne îndemnăm unii pe alţii şi cu atât mai mult, cu cât vedeţi că ziua se apropie. – Evrei 10:25

  Eu şi soţul meu, Milton, suntem întotdeauna încântaţi să petrecem timp cu nepoatele noastre, Azoya şi Kyrah. Ziua Recunoştinţei de anul trecut nu a făcut excepţie. Căminul nostru s-a umplut de voci vesele şi de picioruşe neastâmpărate care doreau să exploreze noua noastră casă.

  Într-o seară am rămas singuri acasă cu nepoatele, în timp ce părinţii lor s-au bucurat de puţin timp singuri, timp bine meritat. Se apropia ora de culcare şi Kyrah a început să fie tot mai neliniştită şi dorea mângâierea mamei ei. „Unde sunt părinţii mei?” a întrebat ea. „Unde este mama?” striga cu vocea ei plăpândă, dar hotărâtă. O voia pe mama şi o voia acum.

  Când a venit ora de culcare, am îndeplinit rutina cu care erau obişnuite: pijamalele pe noi, dinţii spălaţi, povestea citită şi apoi rugăciunea. Atunci, Kyrah a spus că voia să doarmă în camera mamei. M-am întins lângă Kyrah, încercând să o consolez, pentru că refuzase să meargă în camera mea să aştepte. De fapt, chiar a spus cu obrăznicie: „Nici gând! Nu merg în cameră la tine; eu stau în cameră la mami!” Nu a trecut mult timp până când drăgălaşa nepoţică a adormit şi am dus-o în camera mea, de unde puteam să o supraveghez mai bine. Mai târziu, când le-am povestit părinţilor ei toată întâmplarea, nu am putut să nu fac legătura între răspunsul hotărât al lui Kyrah: „Nici gând!”, cu situaţia noastră actuală, aşteptarea Domnului nostru.

  Nici gând să mă las distrasă de întârzierea revenirii Lui.

  Nici gând să uit făgăduinţa sigură a întoarcerii Sale.

  Nici gând să uit să le spun celorlalţi despre întoarcerea Sa.

  Nici gând să neglijez pregătirea.

  Nici gând!

  Oricât de mult ne iubim nepoţii, părinţii lor îi iubesc chiar mai mult şi s-au întors după seara lor liberă, aşa cum au promis, pentru a-i reîntâlni – chiar şi pe Kyrah. Domnul nostru preţios a făgăduit că Se va întoarce şi o va face. Textul din Evrei 10:37 spune: „încă puţină, foarte puţină vreme şi Cel ce vine va veni şi nu va zăbovi.” Aceste cuvinte sunt o mângâiere pentru mine.

  Doamne, ajută-ne să aşteptăm răbdători şi să nu ne lăsăm distraşi. Îţi mulţumesc pentru făgăduinţa întoarcerii Tale!

  Gloria Barnes Gregory

  Nici gând! Eu aștept - 2020. Doamne, ajută-ne să aşteptăm răbdători şi să nu ne lăsăm distraşi. Îţi mulţumesc pentru făgăduinţa întoarcerii Tale!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...