Articolul precedentIsten ismeri a szívünket
  Articolul următorÎntrebarea Reginei Spaniei

  Alegeri

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. – Ioan 3:16

  Doar astăzi am verificat scrisorile primite ieri. Printre celelalte era o scrisoare într-un plic maro, pe care erau tipărite cuvintele: „A se deschide doar de către destinatar.” Când am deschis plicul, am descoperit rapid un cec pentru mai mult de patru sute cincizeci de dolari. În colţul din dreapta, jos, era o semnătură lizibilă. Dar, puţin mai sus de suma care trebuia să fie plătită, scris cu litere mari, îngroşate, erau cuvintele: „Acesta nu este un cec.”

  Compania care îmi trimisese plicul era dispusă să îmi ofere suma aceea dacă acceptam termenii şi condiţiile impuse de ei, toate scrise pe spatele documentului cu litere cât se poate de mici. Ei ar fi avut de câştigat mult peste patru sute cincizeci de dolari din acest schimb.

  Nici nu mai ştiu de câte ori a sunat telefonul când încercam să fac ceea ce îmi părea imposibil de făcut. Mă opream numaidecât pentru a răspunde la telefon doar pentru a discuta cu un agent de vânzări. În ciuda faptului că numărul meu de telefon este pe lista cu Nu suna, unii agenţi de vânzări tot reuşesc să dea de mine. Ei spun că mă sună deoarece nu doresc să pierd „marea ocazie” de care aş beneficia de pe urma produsului lor. În concluzie, produsul lor ar fi cel mai benefic pentru mine. De fapt, nu îşi pot imagina cum reuşesc să trăiesc în prezent fără el. În realitate, nu eu sunt beneficiara tranzacţiei anticipate. Eu sunt binefăcătoarea şi ei sunt beneficiarii.

  Satana foloseşte astăzi aceeaşi strategie pe care a folosit-o cu Eva în Grădină Edenului. La început, el încearcă să ne atragă atenţia. Apoi va încerca să ne facă să ne pierdem concentrarea. Şi, într-un final, se apropie şi, dacă nu suntem atenţi, devenim prada lui. El doreşte să ne înşele prin orice mijloace posibile. El vine la noi în diverse forme, mărimi şi modele. Din fericire pentru noi, Isus a biruit lumea (vezi Ioan 16:33). Dumnezeu Şi-a împlinit planul de mântuire prin sângele lui Isus, adevăratul Binefăcător. Eu aleg să fiu beneficiara jertfei Sale. Aştept cu nerăbdare să îmi primesc moştenirea. Dar tu?

  Tată, Îţi mulţumesc pentru jertfa Fiului Tău şi pentru mila, dragostea şi harul Tău!

  Cora A. Walker

  Alegeri - 2020. Dumnezeu Şi-a împlinit planul de mântuire prin sângele lui Isus, adevăratul Binefăcător. Eu aleg să fiu beneficiara jertfei Sale. Aştept cu nerăbdare să îmi primesc moştenirea. Dar tu?
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...