Articolul precedentKeresd az Úrat kitartással!
  Articolul următorCâți talanți ai primit?

  Porumbelul mesager

  Dragostea să fie fără prefăcătorie. Fie-vă groază de rău şi lipiţi-vă tare de bine. lubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească, în cinste, fiecare să dea întâietate altuia. – Romani 12:9,10

  Sâmbătă dimineaţa, pe 23 iulie 2016, am intrat în templu cu o cerere specială de rugăciune: „Doamne, fa să fie adevărat!” Tocmai citisem că un lider mondial, un creştin născut din nou, urma să împlinească şaptezeci de ani. Atunci mi-au venit în minte amintiri dragi sufletului meu: mi-am amintit de tata, care era doar un prunc în ale credinţei când a fost doborât în urmă cu patruzeci şi patru de ani – la vârsta de patruzeci şi patru de ani – de cancer la stomac. În familia noastră, noi ne-am obişnuit să sărbătorim fiecare zi de naştere cu recunoştinţă din inimă. Când cineva din familie sau dintre prieteni împlineşte şaptezeci de ani, anii care urmează îi considerăm bonus.

  În acea zi, la serviciul de închinare, Terry Lynn a adus şi mai multe amintiri preţioase în inima mea când a citit povestioara pentru copii. Ea a povestit despre trupele americane din Primul Război Mondial care foloseau porumbei pentru a trimite şi a primi mesaje de la sediul din linia întâi de luptă. Adesea, aceste păsări erau împuşcate de trupele inamice. Totuşi, uneori, în mod miraculos, ajungeau la destinaţie. Terry a vorbit despre un porumbel decorat cu onoruri, un erou pe nume Cher Ami („prieten drag”, în lb. franceză). Cher Ami a fost foarte rănit, dar a reuşit să continue să zboare, rămânând credincios însărcinării date. Făcând astfel, porumbelul erou a ajutat la salvarea „batalionului pierdut” al Diviziei 77 Infanterie, în bătălia de la Argonne.

  Ti-ai imaginat vreodată că tu eşti un porumbel mesager cu o misiune? Eu da. Mă gândesc la vremurile când am început lucrarea prin cuvântul scris, în 1990, cu aproape treizeci de ani în urmă. Atât cât am ştiut, am scris şi am împărtăşit public solia pe care Duhul Sfânt a pus-o în inima mea. Povestioarele mele au ajuns în întreaga lume pentru slava lui Dumnezeu şi pentru înaintarea împărăţiei Sale.

  La fel ca mulţi porumbei mesageri, şi eu am fost rănită uneori, dar am continuat să zbor, indiferent cât de rău m-a durut. Nu renunţ pentru că de mine depinde o „pasăre” specială care nu poate zbura. Mă refer la fiul meu cu nevoi speciale, Sonny, care are treizeci de ani. În fiecare dimineaţă ne începem zborul cu recunoştinţă, ştiind că Isus va veni curând să ne ia acasă. Aşa că astăzi, eu şi Sonny vom trimite un mesaj despre dragostea lui Dumnezeu acestui lider mondial pentru ziua lui de naştere.

  Deborah Sanders

  Porumbelul mesager - 2020. În fiecare dimineaţă ne începem zborul cu recunoştinţă, ştiind că Isus va veni curând să ne ia acasă. Aşa că astăzi, eu şi Sonny vom trimite un mesaj despre dragostea lui Dumnezeu acestui lider mondial pentru ziua lui de naştere.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...