Articolul precedentKeresd az Úrat kitartással!
  Articolul următorCâți talanți ai primit?

  Porumbelul mesager

  Dragostea să fie fără prefăcătorie. Fie-vă groază de rău şi lipiţi-vă tare de bine. lubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească, în cinste, fiecare să dea întâietate altuia. – Romani 12:9,10

  Sâmbătă dimineaţa, pe 23 iulie 2016, am intrat în templu cu o cerere specială de rugăciune: „Doamne, fa să fie adevărat!” Tocmai citisem că un lider mondial, un creştin născut din nou, urma să împlinească şaptezeci de ani. Atunci mi-au venit în minte amintiri dragi sufletului meu: mi-am amintit de tata, care era doar un prunc în ale credinţei când a fost doborât în urmă cu patruzeci şi patru de ani – la vârsta de patruzeci şi patru de ani – de cancer la stomac. În familia noastră, noi ne-am obişnuit să sărbătorim fiecare zi de naştere cu recunoştinţă din inimă. Când cineva din familie sau dintre prieteni împlineşte şaptezeci de ani, anii care urmează îi considerăm bonus.

  În acea zi, la serviciul de închinare, Terry Lynn a adus şi mai multe amintiri preţioase în inima mea când a citit povestioara pentru copii. Ea a povestit despre trupele americane din Primul Război Mondial care foloseau porumbei pentru a trimite şi a primi mesaje de la sediul din linia întâi de luptă. Adesea, aceste păsări erau împuşcate de trupele inamice. Totuşi, uneori, în mod miraculos, ajungeau la destinaţie. Terry a vorbit despre un porumbel decorat cu onoruri, un erou pe nume Cher Ami („prieten drag”, în lb. franceză). Cher Ami a fost foarte rănit, dar a reuşit să continue să zboare, rămânând credincios însărcinării date. Făcând astfel, porumbelul erou a ajutat la salvarea „batalionului pierdut” al Diviziei 77 Infanterie, în bătălia de la Argonne.

  Ti-ai imaginat vreodată că tu eşti un porumbel mesager cu o misiune? Eu da. Mă gândesc la vremurile când am început lucrarea prin cuvântul scris, în 1990, cu aproape treizeci de ani în urmă. Atât cât am ştiut, am scris şi am împărtăşit public solia pe care Duhul Sfânt a pus-o în inima mea. Povestioarele mele au ajuns în întreaga lume pentru slava lui Dumnezeu şi pentru înaintarea împărăţiei Sale.

  La fel ca mulţi porumbei mesageri, şi eu am fost rănită uneori, dar am continuat să zbor, indiferent cât de rău m-a durut. Nu renunţ pentru că de mine depinde o „pasăre” specială care nu poate zbura. Mă refer la fiul meu cu nevoi speciale, Sonny, care are treizeci de ani. În fiecare dimineaţă ne începem zborul cu recunoştinţă, ştiind că Isus va veni curând să ne ia acasă. Aşa că astăzi, eu şi Sonny vom trimite un mesaj despre dragostea lui Dumnezeu acestui lider mondial pentru ziua lui de naştere.

  Deborah Sanders

  Porumbelul mesager - 2020. În fiecare dimineaţă ne începem zborul cu recunoştinţă, ştiind că Isus va veni curând să ne ia acasă. Aşa că astăzi, eu şi Sonny vom trimite un mesaj despre dragostea lui Dumnezeu acestui lider mondial pentru ziua lui de naştere.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...