Articolul precedentBizzál az Úrban!
  Articolul următorMarele mesaj al Sfintei Cine

  Miraculoasa mașină de cusut

  Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă.” – Matei 19:26

  Proiectul meu misionar este să cos pături tip quilt pentru pacienţii de la azil. Maşina mea de cusut este una simplă, cu doar câteva opţiuni de decorare. După ce termin fiecare pătură, aplic cusături decorative pe margini. Cusăturile decorative variază, de la modele simple la cele mai complexe. După ce am terminat, am uitat să reglez maşina de cusut pe cusătură dreaptă, aşa cum fac de fiecare dată după ce termin o pătură.

  Câteva zile mai târziu, am încercat să reglez maşina pentru a coase mai strâns, dar nu se mişca. Am încercat din nou. Clic! Pe loc mi-am dat seama că ceva s-a rupt. Maşina continua să coasă, dar fiecare cusătură era o combinaţie între cusătura de dinainte şi cea de după. Am dus maşina la reparat şi ei m-au asigurat că maşina putea fi reparată – cu rugămintea să nu mai forţez niciodată butonul de reglare.

  Am început să lucrez la o altă pătură şi am observat că butonul de reglare nu voia să treacă de un punct anume. Am cusut o pătură pe trei părţi şi tocmai începeam să cos a patra parte când soţul meu a intrat în cameră.

  „Cum merge maşina de cusut?” a întrebat el. Când i-am spus că butonul de reglare nu voia să treacă de un punct anume, a spus: „Lasă-mă pe mine să încerc.” A încercat şi… clic! Întristată, am dus maşina de cusut înapoi la reparat. Le-am explicat că mai aveam de terminat doar o parte dintr-o pătură. Acum, maşina nu mai putea fi reparată şi nu am găsit o altă maşină de cusut care să facă acea cusătură de care aveam nevoie.

  Supărată, m-am întors acasă cu maşina de cusut stricată şi am încercat o altă opţiune pentru cusătură. Nu a funcţionat. Am încercat alte cusături; nimic nu funcţiona. Soţul meu a spus: „Te-ai rugat pentru asta?” Nici nu mă gândisem la acest lucru!

  M-am dus în camera mea unde coseam şi mi-am plecat capul. „Doamne, Te rog să mă ajuţi să termin această pătură.” După ce m-am rugat, am privit spre pătura neterminată. M-am uitat mai bine şi am observat că nu folosisem cusătura care trebuia, ci o alta. Am reglat butonul pentru o altă opţiune, am cusut un material de probă şi cusătura era perfectă! Apoi am terminat cât mai aveam de cusut la pătură. „Doamne, Îţi mulţumesc!”

  Când eu şi soţul meu i-am povestit ce am păţit celui care ne repara maşina, el a zâmbit. Fiind creştin, el ştia că pentru om unele lucruri sunt imposibile, dar la Dumnezeu totul este posibil (vezi Matei 19:26).

  Laura Hartmann

  Miraculoasa mașină de cusut - 2020. Când eu şi soţul meu i-am povestit ce am păţit celui care ne repara maşina, el a zâmbit. Fiind creştin, el ştia că pentru om unele lucruri sunt imposibile, dar la Dumnezeu totul este posibil.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...