Articolul precedentBizzál az Úrban!
  Articolul următorMarele mesaj al Sfintei Cine

  Miraculoasa mașină de cusut

  Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă.” – Matei 19:26

  Proiectul meu misionar este să cos pături tip quilt pentru pacienţii de la azil. Maşina mea de cusut este una simplă, cu doar câteva opţiuni de decorare. După ce termin fiecare pătură, aplic cusături decorative pe margini. Cusăturile decorative variază, de la modele simple la cele mai complexe. După ce am terminat, am uitat să reglez maşina de cusut pe cusătură dreaptă, aşa cum fac de fiecare dată după ce termin o pătură.

  Câteva zile mai târziu, am încercat să reglez maşina pentru a coase mai strâns, dar nu se mişca. Am încercat din nou. Clic! Pe loc mi-am dat seama că ceva s-a rupt. Maşina continua să coasă, dar fiecare cusătură era o combinaţie între cusătura de dinainte şi cea de după. Am dus maşina la reparat şi ei m-au asigurat că maşina putea fi reparată – cu rugămintea să nu mai forţez niciodată butonul de reglare.

  Am început să lucrez la o altă pătură şi am observat că butonul de reglare nu voia să treacă de un punct anume. Am cusut o pătură pe trei părţi şi tocmai începeam să cos a patra parte când soţul meu a intrat în cameră.

  „Cum merge maşina de cusut?” a întrebat el. Când i-am spus că butonul de reglare nu voia să treacă de un punct anume, a spus: „Lasă-mă pe mine să încerc.” A încercat şi… clic! Întristată, am dus maşina de cusut înapoi la reparat. Le-am explicat că mai aveam de terminat doar o parte dintr-o pătură. Acum, maşina nu mai putea fi reparată şi nu am găsit o altă maşină de cusut care să facă acea cusătură de care aveam nevoie.

  Supărată, m-am întors acasă cu maşina de cusut stricată şi am încercat o altă opţiune pentru cusătură. Nu a funcţionat. Am încercat alte cusături; nimic nu funcţiona. Soţul meu a spus: „Te-ai rugat pentru asta?” Nici nu mă gândisem la acest lucru!

  M-am dus în camera mea unde coseam şi mi-am plecat capul. „Doamne, Te rog să mă ajuţi să termin această pătură.” După ce m-am rugat, am privit spre pătura neterminată. M-am uitat mai bine şi am observat că nu folosisem cusătura care trebuia, ci o alta. Am reglat butonul pentru o altă opţiune, am cusut un material de probă şi cusătura era perfectă! Apoi am terminat cât mai aveam de cusut la pătură. „Doamne, Îţi mulţumesc!”

  Când eu şi soţul meu i-am povestit ce am păţit celui care ne repara maşina, el a zâmbit. Fiind creştin, el ştia că pentru om unele lucruri sunt imposibile, dar la Dumnezeu totul este posibil (vezi Matei 19:26).

  Laura Hartmann

  Miraculoasa mașină de cusut - 2020. Când eu şi soţul meu i-am povestit ce am păţit celui care ne repara maşina, el a zâmbit. Fiind creştin, el ştia că pentru om unele lucruri sunt imposibile, dar la Dumnezeu totul este posibil.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...