Articolul precedentFejleszd az elmédet!
  Articolul următorUn țepuș în carne

  Eram în necaz!

  Totuşi să nu vă bucuraţi de faptul că duhurile vă sunt supuse, ci bucuraţi-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri. – Luca 10:20

  Eram în necaz! Făcusem rezervări pentru o călătorie în scopuri misionare, dar, când am intrat pe adresa companiei de turism, nu am reuşit să găsesc rezervările. Mi-am dat seama că ceva nu era în regulă pentru că cei care m-au invitat nu au primit o copie după factură, pe baza căreia să îmi înapoieze banii. Am stat şi am aşteptat la telefon cel puţin cincisprezece minute, până când s-a întrerupt conexiunea. Am sunat înapoi pentru a încerca să vorbesc cu un agent de la serviciul clienţi, dar, din nou, am fost pusă pe o linie de aşteptare. Nu mai aveam timp. Aveam alte lucruri de făcut şi alte locuri în care trebuia să fîu. Această aşteptare îmi dădea peste cap tot programul din acea dimineaţă.

  Am căzut pe genunchi şi m-am rugat Tatălui să mă ajute în această problemă. Mă gândeam la multe scenarii nefericite şi voiam ca Dumnezeu să mă scape din oricare dintre ele. Trebuia să mă rog pentru acele bilete. Dar, când am început să mă rog, mi-am dat seama că am început să îi amintesc pe cei pierduţi, pe cei pierduţi din familia mea şi din alte familii; pentru umplerea cu Duhul Sfânt şi pentru sufletele care aveau nevoie de mântuire pretutindeni în această lume.

  Atunci m-am gândit: De ce mă rog pentru aceste lucruri şi nu pentru bilete? Apoi mi-am amintit că, începând din săptămâna anterioară, eu şi soţul meu, Skip, am început să ne rugăm, împreună cu întreaga biserică, pentru o umplere specială şi plină de putere cu Duhul Sfânt. Mi-am zis în gând: Deci asta înseamnă să ai gândul lui Hristos. Să mă rog pentru cei pierduţi în loc să mă rog pentru mine?

  Atunci, Duhul Sfânt mi-a adus în minte un pasaj din Luca 10:20, când Isus a spus: „Totuşi să nu vă bucuraţi de faptul că duhurile vă sunt supuse, ci bucuraţi-vă că numele voastre sunt scrise în ceruri.” M-am gândit din nou: Desigur, Dumnezeu poate face multe lucruri, poate potoli vântul şi valurile, poate scoate demoni, poate rezolva problema unui bilet de avion, îl poate vindeca pe cel bolnav – şi noi putem fi impresionaţi şi ne putem bucura. Dar, când vine vorba de minunea Duhului Sfânt de a mă face pe mine una cu Hristos (de a-mi scrie numele în ceruri), dându-mi totuşi libertatea de alegere, aceasta este cea mai măreaţă faptă a lui Dumnezeu! El poate face acest lucru pentru cei dragi mie, pentru străini şi pentru cei pierduţi! El poate! Aceasta mă face să sar în sus de bucurie.

  Aşa că m-am rugat pentru alţii, apoi pentru bilet. Ce m-a făcut să mă cutremur nu a fost faptul că nu îmi găseam rezervarea (pe care în cele din urmă am găsit-o, slavă Domnului), ci faptul că Duhul Sfânt îmi putea transforma sufletul, pentru ca numele meu să fie scris în ceruri.

  Merrilou Wilder Inks

  Eram în necaz! - 2020. Ce m-a făcut să mă cutremur nu a fost faptul că nu îmi găseam rezervarea (pe care în cele din urmă am găsit-o, slavă Domnului), ci faptul că Duhul Sfânt îmi putea transforma sufletul, pentru ca numele meu să fie scris în ceruri.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...