Articolul precedentKrisztus az alap!
  Articolul următorRevoluția harului

  Mireasma plăcută a lui Hristos

  În adevăr, noi suntem, înaintea lui Dumnezeu, o mireasmă a lui Hristos printre cei ce sunt pe calea mântuirii şi printre cei ce sunt pe calea pierzării. – 2 Corinteni 2:15

  Chiar îmi plac parfumurile, dar îmi plac în mod special gelurile de duş parfumate. De aceea întotdeauna merg în magazine de profil pentru a le cumpăra. Dar a fost o perioadă în care eu şi soţul meu am trecut prin probleme financiare. Am economisit reducând cheltuielile inutile. Pe loc m-am gândit: Gata cu gelul meu de duş! Am folosit cu grijă ultima sticlă până s-a terminat.

  În următoarea ocazie când am mers la magazin m-am îndreptat direct spre raionul cu obiecte de igienă personală şi cosmetice. După ce am mirosit mai multe geluri de duş, am ales unul, crezând că economiseam bani pentru că acum cumpăram de la supermarket şi nu de la magazinele de profil. Atunci mi-a venit un gând: „Eu sunt Cel care poartă de grijă nevoilor tale!” Amintindu-mi de cererea soţului meu să economisim bani, am pus gelul de duş înapoi pe raft. Voiam să mă încred în Dumnezeu şi să uit de acest lucru.

  Dar Dumnezeu nu m-a uitat.

  În ziua următoare, când am ajuns la facultatea unde făceam cursuri, am observat că o colegă avea o plasă de la un magazin de cosmetice care era cunoscut pentru produsele de calitate pe care le vindea. După curs a venit la mine şi mi-a spus: „Vreau să îţi dau un cadou.” Eram confuză deoarece nu îmi era prietenă apropiată şi nici nu era ziua mea de naştere. Ea a mai spus: „Vreau să îţi ofer un cadou ca semn de mulţumire pentru că m-ai ajutat în momentele grele prin care am trecut la acest curs.” I-am mulţumit, m-am aşezat şi am deschis pachetul. Mă bucur că m-am aşezat – ca nu cumva să fi căzut pe spate când am văzut ce mi-a dat: nu doar un gel de duş foarte bun, ci şi câteva tipuri de săpunuri! De unde ştia? Nu am spus niciodată nimănui despre acest lucru.

  Am început să plâng pentru că, în acea clipă, mi-am amintit de gândul meu de mai înainte: „Eu sunt Cel care îţi poartă de grijă!” Am îmbrăţişat-o pe colega mea şi i-am spus cât de fericită eram. Şi ea a fost emoţionată de acel moment. Sunt bucuroasă pentru că această întorsătură a evenimentelor mi-a oferit ocazia să dau mărturie despre dragostea lui Dumnezeu, vorbindu-i de mireasma minunată a lui Hristos.

  Este minunat să vedem dragostea lui Dumnezeu pentru noi. La urma urmei, Dumnezeul care a creat universul şi care susţine lumea S-a îngrijit de un detaliu atât de mic din viaţa mea. Se merită să ne încredem şi să slujim unui Dumnezeu minunat şi grijuliu ca El!

  Val Baminger Oliveira

  Mireasma plăcută a lui Hristos - 2020. Este minunat să vedem dragostea lui Dumnezeu pentru noi. La urma urmei, Dumnezeul care a creat universul şi care susţine lumea S-a îngrijit de un detaliu atât de mic din viaţa mea. Se merită să ne încredem şi să slujim unui Dumnezeu minunat şi grijuliu ca El!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Publicate astăzi

  Patru stele ale generalului

  Erau câteva lucruri pe care ucenicii le-au pierdut din vedere. Din moment ce El, Învățătorul, Își punea viața în mâinile Tatălui ceresc dimineața când Se ruga, încă înaintea apariției zorilor, avea totală încredere în ocrotirea divină. Iar al doilea lucru era acela că, dacă ajungea într-o situație complicată, El știa că poate să ceară ajutor chiar și împotriva furiei naturii. Când te încredințezi lui Dumnezeu, El poate să te scape.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Őrizzük meg az isteni világosságot!

  „Kérlek azért titeket, atyámfiai, az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent...