Articolul precedentA hit kapcsol össze a mennyel
  Articolul următorHomo homini lupus

  Protejată

  Pentru că zici: „Domnul este locul meu de adăpost” şi faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare, de aceea nicio nenorocire nu te va ajunge, nicio urgie nu se va apropia de cortul tău. Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. – Psalmii 91:9-11

  Lumina strălucitoare care se reflecta de pe pistolul de calibru 45 m-a orbit. Un bărbat, care m-a abordat sub un pretext fals, avea acum arma îndreptată asupra mea, la doar câţiva centimetri de faţa mea şi mă privea cu cei mai reci ochi căprui pe care i-am văzut vreodată. Ce se întâmplă? Trupul meu era prezent, dar mintea îmi era în stare de şoc. Voi muri? Aici? M-am rugat în tăcere pentru protecţie şi ajutor. Întorcând uşor capul, am văzut alt bărbat la uşa din dreapta a maşinii mele cu o armă la tâmpla prietenului meu. Îi cerea bani.

  Următoarele câteva minute au fost pline de confuzie. „Doamne, Te rog, ajută-ne!” am continuat eu să mă rog în tăcere. Prin harul lui Dumnezeu, niciunul dintre cei doi nu au văzut geanta mea – în care era salariul meu pe acea lună – pusă pe scaunul de lângă mine. Desigur, nici eu nu m-am oferit să le-o dau! îmi amintesc că bărbatul care stătea cel mai aproape de mine a spus: „Nu-ţi face griji, nu îţi voi fura maşina.” După ce au luat tot ce voiau de la cei care erau în maşină, cei doi bărbaţi au sărit într-un Ford Expedition verde, fără numere de înmatriculare, şi s-au făcut nevăzuţi.

  Deşi eram într-o stare de şoc, cred că Domnul a condus maşina mea în următoarele minute. Pe măsură ce înaintam, tot găseam pe mijlocul drumului bunuri care aparţineau prietenilor care erau cu mine în maşină. Evident, răufăcătorii au căutat prin genţi şi haine înainte de a le arunca pe geamul „maşinii” lor (care se potrivea descrierii unei maşini furate mai devreme, după cum ne-a spus poliţia). Dacă mă credeţi, prietenii mei, care nu aveau bani la ei, şi-au recuperat toate bunurile personale! Nu am reuşit să găsim o bluză şi un card de credit, pe care prietena mea l-a blocat. După ce am completat o plângere la poliţie, ne-am întors acasă răvăşiţi, dar recunoscători. Daniel spunea: „Dumnezeul meu a trimis pe îngerul Său” (Daniel 6:22).

  Indiferent în ce pericol te-ai afla, Dumnezeu nu este niciodată prea ocupat să îţi audă strigătul după ajutor şi El niciodată nu doarme. De cine să te temi dacă îl ai pe Dumnezeu de partea ta? îl laud de fiecare dată când mă gândesc la ce s-ar fi putut întâmpla – dacă nu era harul uimitor al lui Dumnezeu şi puterea Sa care să intervină şi să spună: „Nu se poate!”

  Sherilyn Flowers

  Protejată - 2020. De cine să te temi dacă îl ai pe Dumnezeu de partea ta? îl laud de fiecare dată când mă gândesc la ce s-ar fi putut întâmpla - dacă nu era harul uimitor al lui Dumnezeu şi puterea Sa care să intervină şi să spună: „Nu se poate!”
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...