Prețul slujirii

  Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiţi tari în nădejde! – Romani 15:13

  În urmă cu douăzeci şi doi de ani, când Dumnezeu m-a chemat să slujesc în Departamentul Misiunea Femeii şi să călătoresc din ţară în ţară pentru a le încuraja, hrăni şi îmbărbăta pe surorile din întreaga lume, ştiam că, în cele din urmă, am ajuns acasă. Aveam încredinţarea că aceasta era lucrarea la care mă chema Dumnezeu.

  Am mai avut parte şi de binecuvântarea de a călătorii în toată lumea şi a cunoaşte diferite culturi. Călătoriile în jurul lumii sunt un lucru la care am visat de când eram copilă şi stăteam la orele de geografie şi istorie, dar Dumnezeu a fost Cel care a transformat totul în realitate. Ştiu că mulţi dintre prietenii mei cred că am o slujbă de vis şi unii chiar îmi invidiază activitatea. Dar există şi un preţ pe care îl plăteşti pentru călătoriile în toată lumea pentru a le sluji semenilor. Astăzi, când stau într-o cameră de hotel în Almaty, Kazakhstan, sunt foarte conştientă de acest preţ. Pentru unii dintre noi, care suntem implicaţi în slujirea mondială, preţul poate fi la nivel fizic, emoţional şi chiar spiritual. Dar astăzi mă gândesc la preţul emoţional pe care îl plătim.

  În urmă cu câteva zile, fiind în Kyrgyzstan, am întâlnit o mamă şi pe copiii ei. Această femeie ţinea cu multă dragoste în braţe un băieţel de zece luni, care suferea de hidrocefaiie. În timp ce îl hrănea, mi-a povestit cât de mult îşi dorea să îl vadă vindecat. Ea ştia că doctorii o puteau ajuta, dar soţul ei nu credea în doctori. În schimb, el a spus că doar Dumnezeu îl putea vindeca pe fiul lor dacă acela era planul Lui. Mi s-a frânt inima când am văzut durerea de pe faţa ei în timp ce mi-a cerut să ne rugăm. Ne-am rugat pentru ea şi pentru fiul ei, cerându-I lui Dumnezeu să îi schimbe gândirea tatălui, astfel încât acest băieţel frumos să aibă şansa de a trăi viaţa pe care Dumnezeu a plănuit-o pentru el.

  Aş putea să vă spun experienţele multor femei care trăiau într-un mediu abuziv, femei cu probleme de sănătate aflate în fază terminală, femei care luptă cu sărăcia şi femei care nu mai văd nicio speranţă în viaţă. Le ascult şi mă rog cu fiecare dintre ele, dar preţul emoţional este mare. Deşi îmi doresc nespus să fiu de ajutor, cu ochii plini de lacrimi şi cu inima împovărată trebuie să fac un pas înapoi, punând aceste suflete preţioase în mâna lui Dumnezeu, Singurul care le poate ajuta. Ah, aştept cu mult dor ziua în care El făgăduieşte să nu mai fie durere sau suferinţă! Vom trăi o viaţă de bucurie veşnică şi vom uita lucrurile dureroase din trecutul nostru.

  În Cuvântul lui Dumnezeu găsesc vindecare pentru durerea pe care pare că nu o pot rezolva. Făgăduinţele Lui sunt puterea mea. Vino curând, Doamne Isuse!

  Heather-Dawn Small

  Prețul slujirii - 2020. În Cuvântul lui Dumnezeu găsesc vindecare pentru durerea pe care pare că nu o pot rezolva. Făgăduinţele Lui sunt puterea mea. Vino curând, Doamne Isuse!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...