Articolul precedentDe la Eva la Maria
  Articolul următorMicrofoane pentru nebuni

  Salvată de un înger

  Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. – Psalmii 34:7

  Eram în al treilea an la un colegiu creştin din Alabama unde studiam asistenţa medicală. Locuiam în clădirea Carter Hali. Toată camera de cămin în care locuiam era doar a mea, deoarece colega mea de cameră a abandonat şcoala din lipsa banilor.

  Mi-a plăcut să fiu singură în cameră, pentru că toată viaţa mea am împărţit camera cu altcineva. Dormeam în patul de lângă fereastră şi raftul de cărţi era pe peretele meu, chiar lângă pat. Majoritatea manualelor mele de asistenţă medicală erau foarte mari şi foarte grele. Într-o zi am observat că raftul de cărţi se înclinase puţin spre patul meu, dar nu i-am acordat prea multă atenţie. În fiecare zi, după cursuri, mă întorceam în cameră şi puneam cărţile pe raft, nebăgând de seamă că raftul părea să se încline tot mai mult în fiecare zi.

  Într-o seară m-am culcat, ca de obicei. Chiar nu îmi amintesc ce s-a întâmplat după aceea. Tot ce ştiu este că, dintr-odată, m-am trezit pe hol, ţipând. Fetele au ieşit din camerele lor pentru a vedea de unde venea gălăgia.

  „Ce s-a întâmplat?” m-au întrebat mai multe. „Eşti bine?” „Ai avut un vis urât?” Acestea erau întrebările la care a trebuit să răspund! Nu am idee cum am ajuns pe hol sau de ce stăteam acolo, ţipând şi tremurând ca varga.

  Apoi, după o vreme, m-am aventurat să intru în cameră. Doar atunci am descoperit ce m-a determinat să ies ca săgeata pe uşă. Raftul de cărţi căzuse de pe perete pe patul meu, împreună cu manualele grele de asistenţă medicală!

  Atunci mi-am dat seama ce s-a întâmplat cu adevărat. Îngerul meu păzitor m-a scos cumva din pat, a deschis uşa şi m-a lăsat în hol. Îngerul meu păzitor mi-a salvat viaţa în acea noapte!

  Psalmii 91:11,12 ne dă următoarea făgăduinţă: „Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale şi ei te vor duce pe mâini ca nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră.” Sau, în cazul meu, să nu fii lovită în cap de raftul în cădere!

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru îngerul meu păzitor care întotdeauna m-a protejat.

  Deniece G. Anderson

  Salvată de un înger - 2020. Atunci mi-am dat seama ce s-a întâmplat cu adevărat. Îngerul meu păzitor m-a scos cumva din pat, a deschis uşa şi m-a lăsat în hol. Îngerul meu păzitor mi-a salvat viaţa în acea noapte! Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru îngerul meu păzitor care întotdeauna m-a protejat.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Noi suntem epistole

  Eu și soțul am adoptat textul din Matei 25:40 ca pe unul dintre principiile de conduită în viață. Conform celor afirmate de apostolul Pavel, nu suntem doar epistole de citit pentru ceilalți, ci ni se amintește că orice le facem altora, fie bine, fie rău, Îi facem, de fapt, lui Isus.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...