Darul păcii

  Depărtează-te de rău şi fă binele; caută pacea şi aleargă după ea! – Psalmii 34:14

  Am avut o copilărie foarte frumoasă. Părinţii noştri s-au implicat în viaţa noastră, ne-au învăţat cu atenţie responsabilităţile pe care le aveam şi ne-au ajutat să ne dezvoltăm anumite aptitudini. Ne-am mutat undeva, într-o zonă de deal, unde locuiam la fermă. După ce învăţam, ne jucam cu animalele şi cu poneii şi făceam multe excursii cu cortul. Făceam parte din grupul tinerilor de la biserică. A fost o perioadă fericită, plină de pace.

  Dar la adolescenţă am început să mă simt atrasă de lucrurile pe care alţi tineri (mult mai cool decât mine) le făceau. Am pierdut din vedere valorile sănătoase când m-am alăturat unui grup ale cărui valori erau greşite. În timp, am făcut multe alegeri proaste şi nu am terminat liceul, lucru pe care îl regret foarte mult.

  Mai târziu, ca mamă tânără, am început să îl cunosc pe acel Isus pe care îl ştiam din copilărie. La acea vreme eram căsătorită cu un bărbat pe care îl iubeam şi în care aveam încredere, dar totul s-a destrămat. Apoi m-am recăsătorit şi am rămas văduvă.

  Dar atunci eu ştiam deja că speranţa mea era în Isus, Mântuitorul meu. În tot acest timp, mă luptam să cresc trei copii şi să-i ajut să devină creştini, deşi ne descurcam greu cu banii. M-am ţinut strâns de mâna blândă a lui Hristos şi am preţuit mult Duhul Său iertător. Făcând astfel, am continuat să aflu tot mai multe adevăruri din Biblie.

  Vă povestesc aceste lucruri despre viaţa mea deoarece aş vrea să le încurajez pe cele care se lovesc de astfel de probleme în viaţa lor. Vreau să vă încurajez să aveţi credinţă în Singurul care vă poate proteja, apăra, călăuzi şi mângâia. Doar El vă poate aduce din nou pacea. Dacă nu aţi simţit niciodată pace, El vi-o va descoperi prin dragostea Sa plină de răbdare. „Glasul acela lin” încă vorbeşte şi astăzi (vezi 1 împăraţi 19:12), ne ajută în călătoria spre ceruri, unde vom simţi bucuria deplină şi răscumpărarea. Biblia spune: „Celui cu inima tare, Tu-i chezăşuieşti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine” (Isaia 26:3).

  Am crescut şi am fost schimbată de lucrarea Duhului Sfânt. Am început să lucrez în biserică, unde am învăţat copiii aproape cincizeci de ani. Am predat şi matematica la o şcoală creştină. Acesta a fost un dar special din partea lui Dumnezeu pentru că dintotdeauna mi-am dorit să devin profesoară.

  Dragi surori, cereţi-I ajutorul astăzi şi Isus Se va grăbi să vă vină în întâmpinare şi să vă ofere făgăduinţele împărăţiei Sale pline de pace.

  Kathy Peterson

  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...