Darul păcii

  Depărtează-te de rău şi fă binele; caută pacea şi aleargă după ea! – Psalmii 34:14

  Am avut o copilărie foarte frumoasă. Părinţii noştri s-au implicat în viaţa noastră, ne-au învăţat cu atenţie responsabilităţile pe care le aveam şi ne-au ajutat să ne dezvoltăm anumite aptitudini. Ne-am mutat undeva, într-o zonă de deal, unde locuiam la fermă. După ce învăţam, ne jucam cu animalele şi cu poneii şi făceam multe excursii cu cortul. Făceam parte din grupul tinerilor de la biserică. A fost o perioadă fericită, plină de pace.

  Dar la adolescenţă am început să mă simt atrasă de lucrurile pe care alţi tineri (mult mai cool decât mine) le făceau. Am pierdut din vedere valorile sănătoase când m-am alăturat unui grup ale cărui valori erau greşite. În timp, am făcut multe alegeri proaste şi nu am terminat liceul, lucru pe care îl regret foarte mult.

  Mai târziu, ca mamă tânără, am început să îl cunosc pe acel Isus pe care îl ştiam din copilărie. La acea vreme eram căsătorită cu un bărbat pe care îl iubeam şi în care aveam încredere, dar totul s-a destrămat. Apoi m-am recăsătorit şi am rămas văduvă.

  Dar atunci eu ştiam deja că speranţa mea era în Isus, Mântuitorul meu. În tot acest timp, mă luptam să cresc trei copii şi să-i ajut să devină creştini, deşi ne descurcam greu cu banii. M-am ţinut strâns de mâna blândă a lui Hristos şi am preţuit mult Duhul Său iertător. Făcând astfel, am continuat să aflu tot mai multe adevăruri din Biblie.

  Vă povestesc aceste lucruri despre viaţa mea deoarece aş vrea să le încurajez pe cele care se lovesc de astfel de probleme în viaţa lor. Vreau să vă încurajez să aveţi credinţă în Singurul care vă poate proteja, apăra, călăuzi şi mângâia. Doar El vă poate aduce din nou pacea. Dacă nu aţi simţit niciodată pace, El vi-o va descoperi prin dragostea Sa plină de răbdare. „Glasul acela lin” încă vorbeşte şi astăzi (vezi 1 împăraţi 19:12), ne ajută în călătoria spre ceruri, unde vom simţi bucuria deplină şi răscumpărarea. Biblia spune: „Celui cu inima tare, Tu-i chezăşuieşti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine” (Isaia 26:3).

  Am crescut şi am fost schimbată de lucrarea Duhului Sfânt. Am început să lucrez în biserică, unde am învăţat copiii aproape cincizeci de ani. Am predat şi matematica la o şcoală creştină. Acesta a fost un dar special din partea lui Dumnezeu pentru că dintotdeauna mi-am dorit să devin profesoară.

  Dragi surori, cereţi-I ajutorul astăzi şi Isus Se va grăbi să vă vină în întâmpinare şi să vă ofere făgăduinţele împărăţiei Sale pline de pace.

  Kathy Peterson

  Darul păcii - 2020. Dragi surori, cereţi-I ajutorul astăzi şi Isus Se va grăbi să vă vină în întâmpinare şi să vă ofere făgăduinţele împărăţiei Sale pline de pace.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...