Articolul precedentÎnțelegi cum ești?
  Articolul următorPăstrează ce ai

  Atenție la câinii răi!

  Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi. Ei vor face semne şi minuni, ca să înşele, dacă ar fi cu putinţă, şi pe cei aleşi. – Marcu 13:22

  Ea nu este soţia ta! Dacă insişti să o păstrezi, te va distruge! Niciodată nu îţi vei mai reveni din această boală.” Acestea au fost cuvintele dure pe care pastorul Sanvi i le-a adresat lui Emmanuel, un membru credincios al bisericii sale. Pastorul Sanvi, considerat un pastor charismatic foarte respectat, era vizitat o dată pe săptămână de cei care doreau să le descopere lucrurile ascunse.

  Dar pastorul Sanvi avea un secret. Relaţia maritală a lui Emmanuel era a cincea relaţie pe care o distrugea. Nici măcar nu părea să îi pese de impactul pe care l-ar fi avut această despărţire asupra celor patru copii ai lui Emmanuel. El fusese căsătorit cu Adj a timp de zece ani – zece ani de trudă pentru ea, ani de răbdare şi zece ani de dragoste şi împreună-simţire. Pastorul Sanvi tocmai ce destrămase o altă căsnicie pe baza unei „revelaţii” şi fără niciun regret. Adja a găsit adăpost la o prietenă din copilărie, care a fost de acord să o lase să stea la ea o vreme. Neavând un loc de muncă, Adja a fost neglijată de familia ei şi de comunitate. Fără să o consulte, cumnaţii Adjei au despărţit-o de copiii ei, pe care i-au împărţit între ei ca pe nişte păpuşi şi i-au dus acasă.

  Simţindu-se trădată, dezamăgită şi îngrijorată, Adja a izbucnit în lacrimi – acele lacrimi vărsate de toate femeile dezamăgite. Totuşi, în toată această situaţie, ea nu L-a uitat pe Creatorul ei. Ea şi-a dus lupta pe genunchi, s-a rugat la Dumnezeu pentru a împlini făgăduinţele făcute de El. Având Biblia deschisă la Psalmul 68, ea a implorat: ,Ah, Dumnezeul lui Israel. Tu spui că eşti Tatăl orfanilor şi Judecătorul văduvelor. Tu alini singurătatea din familie. Te rog, adu-Ţi aminte de mine. Nu mă lăsa de izbelişte. Te implor! Văd că noi am ascultat de agentul Diavolului – un profet fals a cărui misiune este să distrugă familii. Dumnezeul meu, nu lăsa să se întâmple o aşa nedreptate! Salvează-mi familia, în Numele puternic al lui Isus! Amin!” Această rugăciune a fost punctul de cotitură în viaţa Adjei.

  Dragă soră, poate că tu sau cineva cunoscut ţie este condus în rătăcire de un profet fals, cineva care dă sfaturi care nu sunt în conformitate cu Biblia. Te încurajez să te pleci pe genunchi, la fel ca Adja, şi să ceri împlinirea făgăduinţelor lui Dumnezeu. Nu uita niciodată că în această lume sunt câini şi lucrători răi. Tu eşti în mijlocul lupilor. De aceea, fiţi înţelepţi ca şerpii şi Domnul Dumnezeu vă va elibera din orice capcană a celui rău.

  Koulibaly N’gandia Diata Epse Diarrassouba

  Atenție la câinii răi! - 2020. Te încurajez să te pleci pe genunchi, la fel ca Adja, şi să ceri împlinirea făgăduinţelor lui Dumnezeu. Nu uita niciodată că în această lume sunt câini şi lucrători răi. Tu eşti în mijlocul lupilor. De aceea, fiţi înţelepţi ca şerpii şi Domnul Dumnezeu vă va elibera din orice capcană a celui rău.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...