Articolul precedentRămâi cu El
  Articolul următorVorbe temerare

  Dumnezeu îți va purta de grijă

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  Era luna iulie a anului 1995. Eu şi soţul meu ne îndreptam spre adunarea Conferinţei Generale organizată în acel an la Utrecht, Olanda. Prima oprire a fost Londra, Anglia. În loc să facem turul tradiţional, pe care îl parcurseserăm de mai multe ori, am ales să petrecem timpul cu familia la care găzduiam.

  După ce întâlnirile bisericii au luat sfârşit, ne-am aventurat într-un tur de vizitare a opt ţări din lume. Pe 12 iulie am ajuns în Veneţia, Italia. S-a întâmplat ca în acea zi să fie aniversarea căsătoriei noastre. Mai mulţi membri ai familiei ne-au sunat pentru a ne felicita.

  Pe 13 iulie am primit mai multe mesaje care mă anunţau că familia mea încerca să ia legătura cu mine. Acest lucru părea neobişnuit şi am presimţit că ceva rău se întâmpla. Când, în cele din urmă, am reuşit să iau legătura cu membrii familiei deja bănuiam că vor urma nişte veşti mai puţin bune. Mi s-a spus că tatăl meu vitreg suferise un infarct major.

  Grupul cu care călătoream urma să ajungă la Londra în câteva zile pentru a se întoarce în Statele Unite, aşa că am contactat compania aeriană pentru a ne schimba biletul de întoarcere. Ni s-a spus că trebuia să cumpărăm un alt bilet de la Londra spre Statele Unite. Nu eram pregătiţi pentru această cheltuială în plus. Toţi membrii familiei au început să se roage pentru găsirea unei soluţii mai bune.

  Am luat hotărârea să rămânem în Londra şi să lăsăm totul în mâna lui Dumnezeu. Totuşi, înainte de a ajunge la locul unde stăteam, reprezentanţii companiei aeriene ne-au sunat să ne informeze că trebuia să mai plătim doar o sută de dolari pentru a schimba biletul.

  În ziua plecării am ajuns la aeroport bucuroşi. Cu doar câteva minute înainte de îmbarcare s-a făcut un anunţ: doreau ca doi voluntari să aleagă să călătorească puţin mai târziu, pentru că eram cu doi oameni în plus. În mintea noastră am zâmbit la gândul că lista de pasageri conţinea exact doi pasageri în plus. Desigur, eu şi soţul meu am acceptat bucuroşi această ofertă. Am fost recompensaţi financiar pentru alegerea noastră.

  Acest eveniment mi-a întărit încrederea în Dumnezeu, care Se ocupă chiar de cele mai mici detalii din viaţa noastră. Astăzi, dacă te confrunţi cu provocări care par de netrecut, ai credinţă în Dumnezeu.

  Yvonne H. Donatto

  Dumnezeu îți va purta de grijă - 2020. Acest eveniment mi-a întărit încrederea în Dumnezeu, care Se ocupă chiar de cele mai mici detalii din viaţa noastră. Astăzi, dacă te confrunţi cu provocări care par de netrecut, ai credinţă în Dumnezeu.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...