Articolul precedentÎn ochii Lui suntem egali
  Articolul următorNincs középút!

  Confirmarea de la Dumnezeu

  La Dumnezeu este înţelepciunea şi puterea; sfatul şi priceperea ale Lui sunt. – Iov 12:13

  În octombrie 2014, am hotărât să mă mut din casa în care locuisem până atunci. Primisem o posibilă ofertă de muncă din Georgia şi eram foarte entuziasmată. Dar trebuia să găsesc o locuinţă şi pentru mama mea. Din cauza postului care îmi era oferit, mama nu putea să vină să locuiască cu mine. Ea are optzeci şi cinci de ani şi nu eram sigură cum va reacţiona la faptul că nu aveam să îi mai fiu alături tot timpul. Ea a locuit cu mine din 1997, chiar după divorţ.

  M-a cuprins neliniştea şi am apelat la Dumnezeu pentru un răspuns. Am spus: „Doamne, dacă această mutare este ceea ce Tu doreşti pentru mine, atunci confirmă-mi.” Într-o dimineaţă, în timp ce eram la momentele de devoţiune cu Dumnezeu, am citit meditaţia pregătită pentru acea zi. Dar cuvintele pregătite pentru ziua următoare mi-au atras atenţia. Spuneau astfel: „Fă-ţi bagajele, Dumnezeu se va ocupa de restul.” Uau! Dumnezeu mi-a dat un răspuns direct la rugăciunile mele, dar căile Lui şi căile mele sunt diferite. Am continuat să îmi fac bagajul, dar oferta de muncă din Georgia a fost retrasă peste noapte. Eram dezamăgită. Din nou am lăsat totul în mâna lui Dumnezeu.

  Apoi, pe 2 noiembrie 2014, în tot balamucul bagajelor şi mutării, mama mea s-a îmbolnăvit şi a trebuit să stea în spital şase zile. În ziua a şaptea a fost internată într-un centru de recuperare pentru o lună. Acum înţeleg de ce Dumnezeu a închis uşa acelui loc de muncă din Georgia. El ştia că mama mea urma să aibă nevoie de mine.

  Dumnezeu este minunat! El vede în viitor şi face cum este mai bine pentru noi. încă aştept ca El să îmi descopere semnificaţia cuvintelor: „Dumnezeu se va ocupa de restul.” Dar sunt sigură că orice s-ar întâmpla va fi pentru binele meu şi slava Lui.

  Planul lui Dumnezeu şi planurile noastre nu coincid întotdeauna, dar El doreşte să ne înveţe lecţia răbdării. Poate că El ne va trece prin experienţa pustiei sau printr-o perioadă de secetă, aşa cum s-a întâmplat şi cu poporul Israel, pentru ca El să ne poată da o binecuvântare mult mai mare la momentul potrivit. Sunt recunoscătoare pentru că El a luat aminte la cererea mea. „Doamne, încă am nevoie de un loc de muncă. De ce întârzii? Acum ce trebuie să fac, Doamne?” El este tăcut, aceasta înseamnă că voi continua să caut uşa deschisă şi să fiu răbdătoare.

  Chiar dacă momentan viaţa mea este în holul de aşteptare, aştept să văd ce va face El în viitor. Aşa că eu continui să mă rog pentru pace în această perioadă de aşteptare. Dacă şi tu treci prÎntr-o situaţie asemănătoare într-un anumit aspect al vieţii tale, te încurajez să apelezi la Dumnezeu în rugăciune. El este credincios în a-Şi împlini făgăduinţele.

  Maple Smith

  Confirmarea de la Dumnezeu - 2020. Chiar dacă momentan viaţa mea este în holul de aşteptare, aştept să văd ce va face El în viitor. Aşa că eu continui să mă rog pentru pace în această perioadă de aşteptare. Dacă şi tu treci prÎntr-o situaţie asemănătoare într-un anumit aspect al vieţii tale, te încurajez să apelezi la Dumnezeu în rugăciune.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Născută din nou

  Nu are importanță cât de mari sunt problemele sau provocările pe care le întâmpinăm. Nu uitați că Dumnezeu aude fiecare rugăciune a noastră. Nimic nu este prea complicat ca El să poată rezolva. Crede numai în El și vei vedea puterea Lui lucrând în favoarea Ta.

  Publicate astăzi

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Nevoia de disciplină

  Dacă trebuie să-ţi pedepseşti copiii, evită pedeapsa fizică; în schimb, interzice-le anumite privilegii, aceasta fiind o opţiune mai eficientă. Dar cel mai important lucru este să nu-l pedepseşti pe copil cu mânie, ci cu dragoste.

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Ne dolgozzunk az ördögnek!

  „Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, akik várjátok és...