Articolul precedentÎn ochii Lui suntem egali
  Articolul următorNincs középút!

  Confirmarea de la Dumnezeu

  La Dumnezeu este înţelepciunea şi puterea; sfatul şi priceperea ale Lui sunt. – Iov 12:13

  În octombrie 2014, am hotărât să mă mut din casa în care locuisem până atunci. Primisem o posibilă ofertă de muncă din Georgia şi eram foarte entuziasmată. Dar trebuia să găsesc o locuinţă şi pentru mama mea. Din cauza postului care îmi era oferit, mama nu putea să vină să locuiască cu mine. Ea are optzeci şi cinci de ani şi nu eram sigură cum va reacţiona la faptul că nu aveam să îi mai fiu alături tot timpul. Ea a locuit cu mine din 1997, chiar după divorţ.

  M-a cuprins neliniştea şi am apelat la Dumnezeu pentru un răspuns. Am spus: „Doamne, dacă această mutare este ceea ce Tu doreşti pentru mine, atunci confirmă-mi.” Într-o dimineaţă, în timp ce eram la momentele de devoţiune cu Dumnezeu, am citit meditaţia pregătită pentru acea zi. Dar cuvintele pregătite pentru ziua următoare mi-au atras atenţia. Spuneau astfel: „Fă-ţi bagajele, Dumnezeu se va ocupa de restul.” Uau! Dumnezeu mi-a dat un răspuns direct la rugăciunile mele, dar căile Lui şi căile mele sunt diferite. Am continuat să îmi fac bagajul, dar oferta de muncă din Georgia a fost retrasă peste noapte. Eram dezamăgită. Din nou am lăsat totul în mâna lui Dumnezeu.

  Apoi, pe 2 noiembrie 2014, în tot balamucul bagajelor şi mutării, mama mea s-a îmbolnăvit şi a trebuit să stea în spital şase zile. În ziua a şaptea a fost internată într-un centru de recuperare pentru o lună. Acum înţeleg de ce Dumnezeu a închis uşa acelui loc de muncă din Georgia. El ştia că mama mea urma să aibă nevoie de mine.

  Dumnezeu este minunat! El vede în viitor şi face cum este mai bine pentru noi. încă aştept ca El să îmi descopere semnificaţia cuvintelor: „Dumnezeu se va ocupa de restul.” Dar sunt sigură că orice s-ar întâmpla va fi pentru binele meu şi slava Lui.

  Planul lui Dumnezeu şi planurile noastre nu coincid întotdeauna, dar El doreşte să ne înveţe lecţia răbdării. Poate că El ne va trece prin experienţa pustiei sau printr-o perioadă de secetă, aşa cum s-a întâmplat şi cu poporul Israel, pentru ca El să ne poată da o binecuvântare mult mai mare la momentul potrivit. Sunt recunoscătoare pentru că El a luat aminte la cererea mea. „Doamne, încă am nevoie de un loc de muncă. De ce întârzii? Acum ce trebuie să fac, Doamne?” El este tăcut, aceasta înseamnă că voi continua să caut uşa deschisă şi să fiu răbdătoare.

  Chiar dacă momentan viaţa mea este în holul de aşteptare, aştept să văd ce va face El în viitor. Aşa că eu continui să mă rog pentru pace în această perioadă de aşteptare. Dacă şi tu treci prÎntr-o situaţie asemănătoare într-un anumit aspect al vieţii tale, te încurajez să apelezi la Dumnezeu în rugăciune. El este credincios în a-Şi împlini făgăduinţele.

  Maple Smith

  Confirmarea de la Dumnezeu - 2020. Chiar dacă momentan viaţa mea este în holul de aşteptare, aştept să văd ce va face El în viitor. Aşa că eu continui să mă rog pentru pace în această perioadă de aşteptare. Dacă şi tu treci prÎntr-o situaţie asemănătoare într-un anumit aspect al vieţii tale, te încurajez să apelezi la Dumnezeu în rugăciune.
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...