Articolul precedentiLOVE
  Articolul următorUnul va fi luat, altul lăsat

  Mâna puternică a lui Dumnezeu

  Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă. – Isaia 59:1

  Deja fusesem operată de două ori şi acum era a treia operaţie. Dar, de data aceasta, a fost una minoră, aşa că nu aveam de ce să îmi fac griji. Am urcat pe masa de operaţie cu încredere în Dumnezeu. Dar niciodată nu am prevăzut ce urma să se întâmple după aceea. La o zi după ce am fost externată, am început să simt o uşoară durere în gât, dar nu mi-a trecut prin minte că ar putea avea ceva de-a face cu operaţia. La urma urmei, nu m-ar fi externat dacă ar fi fost vreo problemă.

  O săptămână mai târziu, m-am întors la spital pentru un control de rutină. Atunci mi-am dat seama că fusesem salvată de mâna puternică a lui Dumnezeu. Doctoriţa mi-a spus ce s-a întâmplat în momentul în care m-am trezit din anestezie.

  „Niciodată în viaţa mea nu am fost atât de speriată cum am fost în ziua când ai operată”, mi-a spus ea.

  „Ce s-a întâmplat?” am întrebat eu. Ea mi-a povestit că aproape mi-am pierdut viaţa în timpul acelei proceduri minore. În timp ce mă trezeam după operaţie, dintr-odată nu am mai respirat. Singurul mod în care echipa medicală mă putea stabiliza era prin intubaţie. Ştiu că dacă Domnul nu ar fi intervenit la timp nu aş mai trăi. Experienţa aceasta m-a făcut să înţeleg cu adevărat că fiecare minut pe care îl trăim şi fiecare nouă zi sunt o mărturie a dragostei lui Dumnezeu faţă de noi. În cazul meu, Dumnezeu mi-a dat încă o şansă de a trăi, în timp ce, în alte cazuri, unii oameni nu au supravieţuit. Un lucru este sigur: eu nu am mai multe merite decât cei care au trecut în nefiinţă înaintea mea. Versetele din Efeseni 2:4,5 spun: „Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos.” Pavel mai spune: „Căci prin har aţi fost mântuiţi” (v. 8).

  Eu am fost salvată prin har – doar prin har! Cred că Dumnezeu m-a readus la viaţă ca să continui să lucrez în via Lui şi să contribui la marea Sa misiune.

  Dragi surori, să-I fim recunoscătoare lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care o primim de la El. El niciodată nu oboseşte în a ne purta de grijă. El întotdeauna intervine chiar şi în cele mai mici detalii ale vieţii noastre la momentul potrivit, când avem cea mai mare nevoie de El. Numele Lui fie lăudat!

  Adolphine Zian

  Mâna puternică a lui Dumnezeu - 2020. Dragi surori, să-I fim recunoscătoare lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care o primim de la El. El niciodată nu oboseşte în a ne purta de grijă. El întotdeauna intervine chiar şi în cele mai mici detalii ale vieţii noastre la momentul potrivit, când avem cea mai mare nevoie de El. Numele Lui fie lăudat!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Publicate astăzi

  Patru stele ale generalului

  Erau câteva lucruri pe care ucenicii le-au pierdut din vedere. Din moment ce El, Învățătorul, Își punea viața în mâinile Tatălui ceresc dimineața când Se ruga, încă înaintea apariției zorilor, avea totală încredere în ocrotirea divină. Iar al doilea lucru era acela că, dacă ajungea într-o situație complicată, El știa că poate să ceară ajutor chiar și împotriva furiei naturii. Când te încredințezi lui Dumnezeu, El poate să te scape.

  Atunci când dezastrul lovește

  Este remarcabil și faptul că nu am auzit niciodată atâtea persoane care să recunoască public bunătatea lui Dumnezeu, în ciuda situației lor teribile; sunt sigură că El a fost plăcut impresionat de aceasta!

  Răbdarea şi perseverenţa

  Câteodată, când lucrurile merg prost, simţăminte de descurajare ne vin în minte şi ne fac să credem că nu merită să mai luptăm pentru nimic. Dar, uneori, momentele ca acestea sunt cele care ne dau ocazia să facem din viaţa noastră o sursă de inspiraţie pentru alţii.

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Őrizzük meg az isteni világosságot!

  „Kérlek azért titeket, atyámfiai, az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent...