Articolul precedentiLOVE
  Articolul următorUnul va fi luat, altul lăsat

  Mâna puternică a lui Dumnezeu

  Nu, mâna Domnului nu este prea scurtă ca să mântuiască, nici urechea Lui prea tare ca să audă. – Isaia 59:1

  Deja fusesem operată de două ori şi acum era a treia operaţie. Dar, de data aceasta, a fost una minoră, aşa că nu aveam de ce să îmi fac griji. Am urcat pe masa de operaţie cu încredere în Dumnezeu. Dar niciodată nu am prevăzut ce urma să se întâmple după aceea. La o zi după ce am fost externată, am început să simt o uşoară durere în gât, dar nu mi-a trecut prin minte că ar putea avea ceva de-a face cu operaţia. La urma urmei, nu m-ar fi externat dacă ar fi fost vreo problemă.

  O săptămână mai târziu, m-am întors la spital pentru un control de rutină. Atunci mi-am dat seama că fusesem salvată de mâna puternică a lui Dumnezeu. Doctoriţa mi-a spus ce s-a întâmplat în momentul în care m-am trezit din anestezie.

  „Niciodată în viaţa mea nu am fost atât de speriată cum am fost în ziua când ai operată”, mi-a spus ea.

  „Ce s-a întâmplat?” am întrebat eu. Ea mi-a povestit că aproape mi-am pierdut viaţa în timpul acelei proceduri minore. În timp ce mă trezeam după operaţie, dintr-odată nu am mai respirat. Singurul mod în care echipa medicală mă putea stabiliza era prin intubaţie. Ştiu că dacă Domnul nu ar fi intervenit la timp nu aş mai trăi. Experienţa aceasta m-a făcut să înţeleg cu adevărat că fiecare minut pe care îl trăim şi fiecare nouă zi sunt o mărturie a dragostei lui Dumnezeu faţă de noi. În cazul meu, Dumnezeu mi-a dat încă o şansă de a trăi, în timp ce, în alte cazuri, unii oameni nu au supravieţuit. Un lucru este sigur: eu nu am mai multe merite decât cei care au trecut în nefiinţă înaintea mea. Versetele din Efeseni 2:4,5 spun: „Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos.” Pavel mai spune: „Căci prin har aţi fost mântuiţi” (v. 8).

  Eu am fost salvată prin har – doar prin har! Cred că Dumnezeu m-a readus la viaţă ca să continui să lucrez în via Lui şi să contribui la marea Sa misiune.

  Dragi surori, să-I fim recunoscătoare lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care o primim de la El. El niciodată nu oboseşte în a ne purta de grijă. El întotdeauna intervine chiar şi în cele mai mici detalii ale vieţii noastre la momentul potrivit, când avem cea mai mare nevoie de El. Numele Lui fie lăudat!

  Adolphine Zian

  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...