Articolul precedentAz elvakultság veszélye
  Articolul următorDuhul Sfânt și filipenii

  Umblarea credinței

  Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav. – Iacov 5:15

  În mai 2008, degetele de la mâna stângă mi-au amorţit dintr-odată şi apoi, foarte repede, şi degetele de la mâna dreaptă. Îmi simţeam mâinile atât de amorţite, încât nu puteam să îmi închei fermoarul la cizme sau să deschid şi să închid borcanele şi chiar îmi era foarte greu să mă închei la nasturi. Am consultat unsprezece doctori în acel an, dar niciunul nu şi-a dat seama de cauza problemei mele. Scleroza multiplă şi sindromul de tunel carpian au fost excluse.

  Am hotărât să îmi găsesc un nou medic generalist. După ce mi-a făcut un consult general, noul doctor m-a trimis la un neurolog de la Universitatea de Stat din Michigan. Acesta era al treilea neurolog cu care vorbeam despre starea mea de sănătate. Când am păşit în centrul medical nu aveam nicio fărâmă de speranţă că noul doctor avea să mă ajute. Imaginaţi-vă bucuria mea când doctorul Bhanasuelli nu doar că şi-a dat seama ce era în neregulă cu mine – aveam sindromul Lewis-Sumner, care apare la şase oameni dintr-un milion -, ci mi-a şi prescris un tratament în doar patru zile. Viaţa mea s-a schimbat în bine.

  Se pare că doctorul Bhanasuelli tocmai participase la nişte cursuri în cadrul Universităţii de Stat Wayne din Detroit, unde preda doctorul Lewis, care era unul dintre descoperitorii sindromului Lewis-Sumner! Aşa că a recunoscut de îndată simptomele mele şi a ştiut exact ce să facă: imunoglobină intravenoasă patru zile în fiecare lună şi două mii de miligrame de CellCept (un imunosupresor) zilnic.

  Pregătindu-mă pentru o călătorie de patru zile în Bermude, în aprilie 2011, mi-am făcut cele patru perfuzii lunare la spital. Dar, spre dezamăgirea mea, am descoperit că mâinile şi picioarele mi-au fost amorţite pe toată durata călătoriei. Doream să mi se facă ungerea în timp ce încă mă aflam în Bermude, dar programul nostru era atât de aglomerat, încât nu am avut ocazia să programez o ungere.

  Totuşi, când m-am întors acasă, amorţeala a dispărut. Aşa că doctoriţa mea mi-a întrerupt CellCept-ul şi de atunci încoace nu mi-am mai făcut nicio perfuzie. De fapt, sunt în remisie totală de şase ani! Neurologul meu spune că s-ar putea ca boala să nu mai revină niciodată. Ea nu are nicio explicaţie pentru remisia mea bruscă. Eu am – Dumnezeu a ştiut că doream să fiu unsă şi El mi-a onorat credinţa!

  Patricia Hook Rhyndress Bodi

  Umblarea credinței - 2020. De fapt, sunt în remisie totală de şase ani! Neurologul meu spune că s-ar putea ca boala să nu mai revină niciodată. Ea nu are nicio explicaţie pentru remisia mea bruscă. Eu am - Dumnezeu a ştiut că doream să fiu unsă şi El mi-a onorat credinţa!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...