Articolul precedentAz elvakultság veszélye
  Articolul următorDuhul Sfânt și filipenii

  Umblarea credinței

  Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav. – Iacov 5:15

  În mai 2008, degetele de la mâna stângă mi-au amorţit dintr-odată şi apoi, foarte repede, şi degetele de la mâna dreaptă. Îmi simţeam mâinile atât de amorţite, încât nu puteam să îmi închei fermoarul la cizme sau să deschid şi să închid borcanele şi chiar îmi era foarte greu să mă închei la nasturi. Am consultat unsprezece doctori în acel an, dar niciunul nu şi-a dat seama de cauza problemei mele. Scleroza multiplă şi sindromul de tunel carpian au fost excluse.

  Am hotărât să îmi găsesc un nou medic generalist. După ce mi-a făcut un consult general, noul doctor m-a trimis la un neurolog de la Universitatea de Stat din Michigan. Acesta era al treilea neurolog cu care vorbeam despre starea mea de sănătate. Când am păşit în centrul medical nu aveam nicio fărâmă de speranţă că noul doctor avea să mă ajute. Imaginaţi-vă bucuria mea când doctorul Bhanasuelli nu doar că şi-a dat seama ce era în neregulă cu mine – aveam sindromul Lewis-Sumner, care apare la şase oameni dintr-un milion -, ci mi-a şi prescris un tratament în doar patru zile. Viaţa mea s-a schimbat în bine.

  Se pare că doctorul Bhanasuelli tocmai participase la nişte cursuri în cadrul Universităţii de Stat Wayne din Detroit, unde preda doctorul Lewis, care era unul dintre descoperitorii sindromului Lewis-Sumner! Aşa că a recunoscut de îndată simptomele mele şi a ştiut exact ce să facă: imunoglobină intravenoasă patru zile în fiecare lună şi două mii de miligrame de CellCept (un imunosupresor) zilnic.

  Pregătindu-mă pentru o călătorie de patru zile în Bermude, în aprilie 2011, mi-am făcut cele patru perfuzii lunare la spital. Dar, spre dezamăgirea mea, am descoperit că mâinile şi picioarele mi-au fost amorţite pe toată durata călătoriei. Doream să mi se facă ungerea în timp ce încă mă aflam în Bermude, dar programul nostru era atât de aglomerat, încât nu am avut ocazia să programez o ungere.

  Totuşi, când m-am întors acasă, amorţeala a dispărut. Aşa că doctoriţa mea mi-a întrerupt CellCept-ul şi de atunci încoace nu mi-am mai făcut nicio perfuzie. De fapt, sunt în remisie totală de şase ani! Neurologul meu spune că s-ar putea ca boala să nu mai revină niciodată. Ea nu are nicio explicaţie pentru remisia mea bruscă. Eu am – Dumnezeu a ştiut că doream să fiu unsă şi El mi-a onorat credinţa!

  Patricia Hook Rhyndress Bodi

  Umblarea credinței - 2020. De fapt, sunt în remisie totală de şase ani! Neurologul meu spune că s-ar putea ca boala să nu mai revină niciodată. Ea nu are nicio explicaţie pentru remisia mea bruscă. Eu am - Dumnezeu a ştiut că doream să fiu unsă şi El mi-a onorat credinţa!
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...