Articolul precedentBűneink következménye
  Articolul următorComoara ascunsă

  „Bucurați-vă neîncetat și aduceți-I mulțumire”

  El le întocmeşte inima la toţi şi ia aminte la toate faptele lor. – Psalmii 33:15

  De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu. – Romani 8:28

  Soţul meu, Vladimir, avea cincizeci şi şase de ani. S-a îmbolnăvit brusc şi a trebuit să chemăm ambulanţa. Medicul de pe ambulanţă ne-a spus că a făcut un perinfarct. În acea zi de luni, eu şi copiii ne-am rugat neîncetat. Puteam să îl vizităm doar treizeci de minute, între ora 12 şi 12:30, şi urma să îl mai vedem doar marţi. M-am bucurat foarte mult să văd că Vladimir se simţea bine. Doctorul mi-a spus că starea lui era stabilă. Miercuri am sunat la spital să întreb dacă îi puteam aduce haine soţului meu. Un doctor a spus: „Soţul dumneavoastră nu mai are nevoie de nimic… niciodată.” Nu am înţeles. Doctorul a mai adăugat: „A murit.” „Cum?” De-abia puteam vorbi când doctorul mi-a spus că Vladimir a murit la ora 22:30, cu o seară înainte. „Ce să fac?” am întrebat eu şocată. El mi-a spus: „Mergeţi la morgă”, şi apoi a închis. Nu îmi amintesc cum am ajuns la morgă, unde responsabila era foarte supărată că am venit „atât de târziu”. I-am spus că nu mă anunţase nimeni. Iritată, a spus că va trimite o notificare doctorului principal.

  Nu îmi amintesc foarte bine înmormântarea. Picioarele nu m-au ajutat să mă ridic. Mi-am amintit de un verset din Biblie care spunea: „Bucuraţi-vă întotdeauna” şi „în orice aduceţi mulţumire”. Eu strigam în sinea mea: Cum, Doamne? Cum este posibil să mă bucur când am pierdut o persoană atăt de dragă mie? Ar fi absurd! Să mă bucur că am trăit împreună treizeci de ani şi nu ne-am certat niciodată? Să mă bucur că anii în care am fost împreună au trecut mult prea repede?

  Apoi mi-a venit un gând foarte clar în minte: Bucură-te negândindu-te la ce ai pierdut, ci mai degrabă bucură-te şi mulţumeşte pentru ce ai avut. Deşi durerea era mare în acele momente, în timp s-a mai diminuat. Mi-a fost mai uşor să îmi amintesc de momentele plăcute.

  Acum, Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ce am avut. Dumnezeu este prea mare şi prea înţelept să facă greşeli şi El nu va lăsa ca durerea să ne distrugă. El spune: „Eu sunt Mângâietorul şi Ajutorul tău în fiecare zi.”

  Liudmila Verlan

  „Bucurați-vă neîncetat și aduceți-I mulțumire” - 2020. Acum, Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ce am avut. Dumnezeu este prea mare şi prea înţelept să facă greşeli şi El nu va lăsa ca durerea să ne distrugă. El spune: „Eu sunt Mângâietorul şi Ajutorul tău în fiecare zi.”
  Carolyn Rathbun Sutton
  Atunci când incertitudinile vieții ne copleșesc, uităm pe moment că avem aproape un refugiu de nezdruncinat. Acel refugiu este Isus. De la El vin numai lucruri bune. Dacă privim numai la Isus, putem fi sigure că El ne va călăuzi prin cele mai negre zile și nopți. Deoarece ne iubește nespus de mult, Isus dorește ca noi să înțelegem că ne este întotdeauna alături și că se îngrijește mereu de tot ce avem nevoie. Cartea „În prezența Sa” este o carte apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Despărțirea nu va mai fi!

  Mereu îmi va lipsi Sadie, dar, de fiecare dată când mi-amintesc de această pierdere, mă gândesc și la marele sacrificiu pe care Dumnezeu l-a făcut pentru tine și pentru mine. El s-a separat de Fiul Său ca noi să putem avea viața veșnică împreună cu El, acolo unde niciodată nu vor mai fi despărțiri.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  Publicate astăzi

  Anul celor șase împărați

  Când simți că Stăpânul inimii tale sau al familiei și al planurilor tale ar trebui schimbat, nu te grăbi; gândește-te mai întâi cu cine ai vrea să-L înlocuiești. Ține minte că, într-o lume pe care omul a pus-o la picioarele lui Satana, tu nu-ți poți fi singur stăpân. Deci spune mai bine ca ucenicii: „Doamne, la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții veșnice.” Nu există o altă opțiune nedistructivă!

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Intervenţii pozitive

  Dumnezeu ne cheamă să ne bucurăm de libertate. Doar că o asemenea libertate nu poate fi deplină decât dacă este legată de o slujire bazată pe iubire. Îndrăzneşte să urmezi o asemenea terapie chiar şi numai într-o manieră preventivă!

  Trioul perfect care trece linia sfârșitului

  Doamne, ajută-ne să iubim mai mult Cuvântul Tău și mai puțin cuvintele noastre! PROVOCARE: Încearcă să memorezi astăzi un psalm care îți place în mod deosebit!

  Vasárnapi missziómunka

  „Hirdesd az igét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és...